dimarts, 18 de març del 2008

MIUT: ja m'he inscrit!!

La Madeira Island Ultra Trail és un dels grans reptes de la temporada. I avui ha passat de ser una utopia a fer-se realitat, o millor dit, a començar a posar la primera pedra per poder participar-hi. Ahir, després de llegir al blog del Jaume que ja s’havia apuntat, vaig posar-me mans a l’obra i avui ja he formalitzat la inscripció.

Lluny ja queden aquelles converses amb el Jaume on m’animava a apuntar-m’hi i a participar-hi. Recordo que quan va passar-me links amb fotografies de l’illa de Madeira i dels llocs per on passaríem vaig dir-me que allà hi havia d’anar jo, costés el que costés i que realment valia la pena fer un cop de cap. I avui l’he fet.

Us puc donar dades aproximades de la MIUT. La prova es celebrarà el dia 20 de setembre (hauré de demanar una setmaneta de vacances a la feina) i el tret de sortida (o el que sigui que facin allà) es donarà a tres quarts de set del matí. El recorregut creua de punta a punta l’illa amb un total de noranta-sis quilòmetres i un desnivell positiu de més de 3.000 metres. Jutgeu vosaltres mateixos el perfil de la prova:









Ah!! Sense oblidar-nos d’un tram que segons he llegit té unes cinc mil escales:





















El calendari d’aquest any bé molt carregat, però crec que amb l’entrenament que portaré i amb la quantitat de curses del CCCR en les que hauré participat (Montserrat-Reus de 100 quilòmetres i Núria-Queralts de 92 quilòmetres incloses) m’ajudaran a afrontar aquest repte amb garanties. A més, també està la Ultra Trail Mont-Blanc que es celebrarà unes tres setmanes abans, el vint-i-nou d’agost.

La MIUT es solapa amb la Matagalls-Montserrat. Em sap greu no poder participar en aquesta clàssica, ja que és un dels referents catalans i ja portava dues edicions seguides fent-la. Però bé, crec que el canvi valdrà molt la pena, no creieu?

Us deixo alguna foto més perquè gaudiu dels paratges tant meravellosos d'aquesta illa:






5 comentaris:

robert mayoral ha dit...

quina passada! que guapu!!! a mi m'agradaria fer la Transgrancanaria, que és d'aquest pal, però es fa a Gran Canària....llàstima que ja no em quedin més dies disponibles....també fas el UTMB??

Jaume ha dit...

Jordi canya canya caaaaanya!!!!! ens veiem divendres a la sessió d' entrenament Barcelona-Mataró (50 km)!!!!

Jordi ha dit...

Robert: La Transgrancanària potser és el repte de l'any vinent. Ha de ser molt maca també.
Sí, també m'he apuntat a la UTMB. Acabaré d'Ultra Trails fins al cap damunt... jejeje

Jaume: Sí, molta canyaaaa!! I divendres encara més!!

Fran ha dit...

Ei Jordi, quina sorpresa amb la MIUT! Havia sentit parlar d'aquesta Travessa i vés per on, ja la fas tu! Ànims, estarem pendents de tu amb aquets dos gegants que faràs aquest any. Les fotos son molt maques...

Jordi ha dit...

Ei Fran!! Quant de temps!! T'havies perdut? Sí, intentarem afrontar aquests dos grans reptes amb tota la il·lusió del món... i més!! Tindreu noticies al blog puntualment.