dimecres, 12 de març del 2008

Quin tros de professional!!

Jugadors com ell crec que ja en queden pocs avui en dia. I més tenint en compte que els colors no els deu sentir com un de la casa. No m’estranyaria veure a Carles Puyol (exemple d’un jugador model i digne d’admiració) fent aquest gest tant noble. En una era on impera més el jugador mercenari que surt al camp a jugar amb un passotisme total i totalment exasperant i que després para la mà per cobrar (casos a prop tenim com els de Ronaldinho que ha passat de ser el número u sobre un camp de futbol a ser el número u tancant discoteques i tocant els bombos), sobte que un futbolista sortit del no res, que quasi ningú coneixia abans de venir al Barça, opti per l’opció de mirar abans per l’equip que per ell mateix. Una grata sorpresa que no fa més que mostrar-nos la categoria humana de Touré Yaya.

Aquest dies estava jugant amb mal d’esquena i ahir van diagnosticar-li una hernia discal. Solució? Operar. Però ell, posant per davant els interessos de l’equip abans que els propis, ha començat un tractament per tal que pugui aguantar fins a final de temporada i estar ajudant a l’equip ara que venen partits importants. I d’operar-se, a final de temporada que ja no se’l necessitarà. Un deu per ell!! Em trec el barret!! Sí senyor!!

Espero que aquest gest serveixi a molts per reflexionar sobre com ha d’actuar un futbolista en determinats moments. I parlo de determinats jugadors que en determinats partits han preferit esborrar-se perquè no anava amb ells o per poder allargar el període de vacances.

Ah!! I no estaria de més que Joan Laporta, tant que li agrada defensar a jugadors com Ronaldinho que s’arrosseguen pels camps de futbol quan algú els ataca, fes una declaració pública agraint a Touré aquest gest tant esportiu i que tant beneficiarà al Barça. Sinó, des d’aquí, ja li ho dic jo: MOLTES GRÀCIES TOURÉ!!

6 comentaris:

Alba ha dit...

La veitat es que s'haurà de vigilasr molt, perquè una hèrnia discal no es per riure. En fi, si el jugador té bones sensacions y pot suportar jugar amb aquesta lesión doncs endavant. La veritat es que es toto un exemple a seguir.
Salutacions

Jordi ha dit...

Doncs sí. Imagino que ho ha parlat amb els metges i aquests han donat el vist i plau. Sino, com dius, podria ser perillòs.

karli ha dit...

Per un que hi ha que ho fa...estic molt desanimat amb el barça, molt destrempat nen!! no entenc res, com pot ser que el pitjor madrid de molts anys pugui guanyar dues lligues seguides amb l'equipas que tenim nosaltres? Rijkard està fotent unes tonteries darrerament que no s'entenen!!que marxi jà que tot el que tenia de fer ja ho ha fet...

Jordi ha dit...

Sí, sóc partidari que el cicle d'en Rijkaard s'ha acabat. Ara n'ha de començar un nou amb... Mourinho al cap davant!! Un tio que els ensenyi d'una vegada per totes què coi és un contraatac i com es fa!!

Mariona ha dit...

El gest de Touré és admirable. A la resta de jugadors els diria la famosa frase de Laporta: QUE N'APRENGUIN!! Avui he sentit que Laudrup està sonant com a nou entrenador.

Jordi ha dit...

Sí, sí, que n'aprenguin!! Ho dius bé. Laudrup? Uff!! Amb el passat madridista que té... jejeje