diumenge, 2 de març del 2008

S’amplia l’avantatge.

Mal partit el d’ahir. Sobretot en defensa, on el Barça va fer aigües per tot arreu. Puyol no va tenir la seva nit (va despistar a Valdés en el primer gol quan li va rebotar la pilota al peu i va cometre un penal) i d’això l’equip se’n va ressentir molt. Ofensivament es van marcar dos gols. El primer marca de la casa de Ronaldinho que remata de xilena una centrada a l’àrea de Xavi. Quin golàs, com els de la play station!! Aquell tipus de gols que perquè faci la xilena has de pressionar setanta botons seguits (L1, R1, L2, triangle, rodona, L1, R2, ...). Sempre he estat un desastre jugant a aquests jocs... Però bé, tornem al partit. Eto’o va marcar el segon gol, però quan ja no hi havia res a fer i l’Atlético de Madrid havia foradat quatre vegades la porteria contraria. De res va servir inaugurar i tancar l’electrònic, perquè si entremig te’n marquen quatre...

Entre mig de gol i gol del Barça va passar el següent: el Kun Agüero va causar autèntic desconcert a la defensa i va portar de corcoll tot el que duia samarreta blaugrana:
a) Va marcar el primer gol, amb l’ajuda del capità barcelonista que va canviar la trajectòria del xut d’aquest despistant a Víctor Valdés.
b) Va fer l’assistència a Maxi Rodríguez per a que aquest marqués el segon gol.
c) Va provocar el penal del tercer gol de l’Atlético que s’encarrega de transformar Diego Forlán.
d) Va marcar el quart gol matalasser.

I jo em pregunto:
1) Per què Messi estava a la banqueta?
2) Per què Touré Yaya no va sortir de titular i sí que ho va fer Edmílson? No hi ha punt de comparació entre l’un i l’altre. Touré dona una seguretat defensiva que ara per ara el brasiler no assegura.
3) Per què les rotacions? No haurien de jugar sempre els que millor estan? I més en un camp tant difícil (menys pel Madrid quan hi va a jugar) com el d’aquesta nit passada. No m’oposo a les rotacions de jugadors, però en partits tant importants han de jugar els cracks.

Ah!! El camp de l’Atlético és un camp difícil. El Calderón, per tradició, i l’Atlétic de Madrid, també per tradició, solen ser un os molt dur de rossegar pel Barça. No estic excusant a l’equip, però una derrota tampoc no és una cosa de l’altre món. En les quinieles que es fan a començament de temporada aquest partit és d’aquells que comptes que el pots perdre. On no pots empatar, per exemple és al camp de l’Athlétic de Bilbao, de l’Ossassuna...

EN POSITIU.
Un partit amb gols és sinònim d’espectacle i si sis no se’n veuen tots els dies.

EN NEGATIU.
No va ser la nit de Carlos Puyol. Ho sento Alba, però ho he de dir tot corrent el risc de ser reprès per part teva.

Fi a la ratxa invicte de quinze partits.

Adéu a l’estadística màgica que deia que sempre que marcava Eto’o el Barça guanyava.

L’avantatge amb el Madrid s’ha incrementat a cinc punts, ja que ahir, a la mateixa hora que el Barça va acabar guanyant el seu partit contra el Recreativo (2-3) amb ajudes arbitrals.

9 comentaris:

Alba ha dit...

La veritat es que no va ser la nit de ningú; Rijkaard, sota el meu paré, es va equivocat deixant a Messi a la banqueta (ja se que el calendari està carregat....) i els jugadors no van tenir el dia. La veritat es que més val una derrota a temps perque reflexionin.
Salutacions

Mariona ha dit...

Sort en tinc de tu, que m'informes del barça. La veritat és que no tinc temps ni de veure el resum dels partits... Endavant amb la CCCR!!!!!!

Eloy ha dit...

Els culers som uns cagats. Quan tenim al Madrid a punt de caramel, fem figa.
Rotacions? Si, però amb un entrenador que se les cregui. El Rikjaard no se les creu. Portem al Benítez ja.

Jordi ha dit...

Alba: de ningú, tens raó. Ni Valdés, que crec que porta un parell de partits buscant les mussaranyes.

Mariona: Eh!! T'informo amb parcialitat i amb la facilitat que em dona veure el partit en gran gràcies al projector del bar. De tota la resta no te'n refiis de res!!
Endavant amb la CCR, sí!! Això és el que he pensat avui quan m'he llevat: endavant!! I el que m'ha costat llevar-me!!

Eloy: Umm... Benítez? No estaria malament. No m'ho havia plantejat mai. Bona opció. Però després de provar la d'en Mou!! Ahir es podia perdre perquè era un camp per perdre, però no per fer aigües i navegar a la deriva com va fer l'equip.

robert mayoral ha dit...

esperem que aquesta setmana acabem altre cop a 2 punts i amb el Madrid fora de la Champions...

Anònim ha dit...

M'agrada que busquis la part positiva perque com bé dius aquest camp a nosaltres no sens dona molt bé.

Respecte al tema rotacions jo sí que penso que s'han de fer ara en aquest partit no crec que hagués deixat a la banqueta a Messi.

I per últim el partit de l'altre dia del KUN em fa pensar una cosa, la defensa va estar malament? o és que el jugador argentí els va fer quedar malament? No sé tinc dubtes.

Un petó

Eloy ha dit...

Jo crec que el BarÇa va estar malament, i la mitja no era la més correcta. Potser sense Touré ni Deco ni Márquez no som tan forts. Molt parlar de la davantera però qui ha d'aguantar l'equip era la mitja. I potser la que van posar no era la millor.

Eloy ha dit...

Ah i el Mourinho no ho sé. Els jugadors del Chelsea deien meravelles d'ell, però els del Barça que són uns "pijillos" i no estan acostumats a entrenar?

Jordi ha dit...

Robert: on s'ha de signar? Tant de bo. Si arribem a dos punts de desavantatge al Bernabéu el partit pot ser dels que fan història!!

Silvi: No estic en contra de les rotacions, però no per sistema. Messi era important pel Calderon i hagués hagut de jugar. I no perquè era l'únic que no havia descansat se l'havia de fer rotar per força.
Home, que faci quedar malament a tot una defensa del Barça?? M'inclino que no tenien el seu dia!!

Eloy: Crec que has donat al clau. La defensa estava malament, però perquè al mig del camp no hi havia ningú que frenés als atacants (cas de Touré en tots els partits). El Kun i companyia arribaven massa alegres, per dir-ho d'una manera...
Als galactics està clar que els tocaria pencar amb en Mou per can Barça. Ronaldinho i d'altres s'harien de posar les piles i suar de valent. M'està agradant això...