divendres, 14 de març del 2008

Toca el bombó del bombo.

El F.C.Barcelona ja té rival pels quarts de final de la Champions League: el Shalke 04. Aquesta vegada la fortuna ha estat benèvola amb l’equip blaugrana i li ha regalat el bombó de. sorteig. No es tracta de desprestigiar a cap equip. Si han arribat fins a quarts de final serà per alguna cosa i bé faria el Barça de no refiar-se i sortir al camp donant el cent per cent. Però no podem tapar-nos els ulls amb una vena i negar que és un dels rivals més assequibles que ens podia tocar. I, evidentment, no seré jo qui em lamenti i em doni cops de cap contra la paret per la poca categoria del rival. El que interessa és passar de ronda, sigui contra qui sigui i anar avançant cap a la finalíssima de Moscú el vint-i-u de maig.

Un altre cosa positiva del sorteig celebrat avui quan passaven pocs minuts de la una del migdia, ha estat que el Barça ha evitat tots els equips anglesos que copaven el cinquanta per cent de les boles que contenia el bombo (quatre d’un total de vuit). Hi haurà parricidi anglès: Arsenal, Liverpool i Chelsea es barallaran a una part del quadre per arribar fins a la final. El Barça, si passa, s’enfrontarà a semifinals al campió de l’eliminatòria entre la Roma i el Manchester United. La següent ronda ja seran figues d’un altre paner i si tot va bé contra el Manchester. Bé, si tot va bé a l’eliminatòria entre el Barça i el Shalke i si va malament entre l’eliminatòria entre el Manchester i la Roma, ja que per anar bé hauria de passar la Roma i de ben segur que ho tindríem més fàcil. Ah!! Només recordar que el partit de tornada de quarts serà al Camp Nou i el partit de tornada de semifinals l’equip blaugrana el jugaria a fora de casa (per acabar de complicar la cosa).

No seré tant optimista com el Sergio, un company de treball, atípic culé que sempre veu les coses de color de rosa (i que aquesta any és dels pocs que confia en guanyar el triplet). Quan se n’ha assabentat, amb la mirada perduda i amb un somriure als llavis ha dit: “¡¡Ya me veo campeón!!”. Pas a pas. Primer hem de superar al Shalke i després ja veurem què passa...

2 comentaris:

Alba ha dit...

LA veritat es que es va tenir sort en el sorteig. Malgrat això, no ens poder refiar de l'equip alemán, sobretot en el seu joc a pilota aturada; son perillossos. En fi, la tornada a casa és també un factor important. No parlo de les semis, perquè encara no s'han superat els quarts; si es superen ja hi haurà temps de parlar dels pròxim rival.
Salutacions

Jordi ha dit...

Sí, va tenir mooolta sort. Hem evitat rivals molt perillosos, de gran embergadura i en un gran estat de forma. Millor parlem de quarts que després venen les sorpeses...