diumenge, 16 de març del 2008

UTMB: ja tenim apartament!!

Ara sí que ja es pot dir que ho tenim tot enllestit. L’últim pas que ens quedava per tenir tots els caps lligats per la nostra petita aventura pels Alps era aconseguir un lloc on poder caure morts abans i després de la prova. La decisió era: apartament o hotel? Va guanyar la primera perquè sempre és més acollidor i et dona la llibertat de, en un moment donat, poder-te fer el dinar. I per preu, crec recordar que fa un mes que vaig mirar tarifes, és més econòmic.

Però no us penseu que ha estat tasca fàcil. Després de fer la tria dels mails (el traductor que utilitzo a internet treia fum per tal de preguntar en anglès o francès depenent del que demanava el propietari) que havíem enviat a multitud d’adreces electròniques (més de cinquanta, sense exagerar) que deien que llogaven apartaments a Chamonix, tocava fer tria de preus. N’hi havia per triar i remenar: des de dos-cents seixanta euros fins a sis-cents. Un ampli ventall que ens oferia des d’apartaments petits fins a grans cases. Com que tampoc no volíem gastar-nos massa diners, hem fet la tria partint dels preus més econòmics. Van quedar quatre finalistes i el que va guanyar per ubicació va ser un petit apartament situat al bell mig del poble de vint metres quadrats (l’apartament, no el poble) amb possibilitat d’acollir de dues a quatre persones (bé, si en fóssim quatre estaríem més enxubats que en un pis patera d’aquests de Barcelona). El preu final van ser dos-cents noranta euros.

Seguint amb el compte enrere ara ja només queden sis mesos i mig. Només!! Sembla molt lluny però de ben segur que, amb la celeritat que passen els dies i les setmanes, no ens n’adonarem que ja estarem fent les maletes per marxar cap a terres franceses per a participar a la prova.

5 comentaris:

karli ha dit...

Ja ho pots ben dir, no et donaras conta i ja estaras escrivint la crònica triumfal de França i possant-nos les dents llargues a tots!!! i farà pocs mesos que ja tindrem 3 copes d'Europa!!be això crec que m'ho podia haber estalviat oi? amb prou feines veig que podem empatar avui a ALmeria!!
Si tu ja estàs content de l'elecció del apartament ja està!!no cal donar-l'hi mes voltes per que segur que ja els hi has donat..
Vinga nanu a veure si el proper post ja estem a cinc puntets altre volta...no ho crec...

Jordi ha dit...

Karli, tres copes d'europa? Uff!! Què lluny ho veig...

Mariona ha dit...

20 metres quadrats d'apartament? Us vindrà ben just per estirar les cames jajajjaj... Amb l'apartament reservat i la inscripció feta, ara ja només queda esperar que arribi el gran dia! I del barça... que lloguin en Mourinho avui mateix!!!

Jordi ha dit...

sí, Mariona, haurem d'estirar les cames per torns, com dius tú!! jajaja i dormir de costat!!

I sí, Mourinho ja i que els foti a tots rectes!!

Anònim ha dit...

Hola, m'encanta el teu bloc. Hi ha res que pugui fer per rebre actualitzacions, com una subscripció o res? Em sap greu que no estic familiaritzat amb RSS?