diumenge, 4 de maig del 2008

"Sembla que tenim problemes..."

Qui no ha sentit mai aquest conjunt de paraules? És aquella frase que acostumen a dir els presentadors de telenotícies quan falla alguna connexió en directe o quan un reportatge que hauria d’entrar després que ells parlessin no ho fa. Doncs bé, he decidit agafar-me a aquesta frase per definir el meu estat físic. El mal al bessó no desapareix. Bé, sí que desapareix quan estic estira a casa i no em moc gaire. Però a la que surto al carrer i poso a caminar, passada una estona ja comença a donar-me senyals de vida. Vaig estar parlant amb una fisioterapeuta amiga del meu pare i va dir-me que tenia pinta de ser una sobrecàrrega. Aquesta setmana he estat fent molta bondat: anant a treballar en cotxe, caminant molt poc, res d’esport... En fi, que he fet tot allò que no m’agrada gens: vida sedentària. Però, malgrat això, la cosa sembla que no millora. Estic pensant per primera vegada de no participar a la marxa Romànica de Navàs que es celebra aquest dissabte/diumenge... Això és un desastre!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola figura, este martes voy a mi masajista, ya le comentaré el dolor que tienes y como se puede solucionar en cierta manera. A ver si puedes hacer la marxa de este domingo. Animate y no te procupes que ya veras como esos dolores pronto desaparecerán. Yo utlizo cremas (a parte de las babas de caracol jaja) que te quitan los dolores musculares, si quieres probarlas ya sabes que solo te hace falta pedirmelas. Cuidate y animo figura.

Anònim ha dit...

Anim Jordi, si sols és una sobrecàrrega potser no hi ha problema per dissabte a Navàs. Si no l'has feta mai cal dir que la Marxa s'ho val. També hi ha la possibilitat d'anar més dora i deixar un cotxe a Puigreig (48 km) i si al final no et va bé pots abandonar fàcilment sense trencar-te el coco.

Anònim ha dit...

Ja ens diras finalment si l'has fet o no, espero que hagi estat un sí perque això vol dir que estas millor o casi be.

Un petó.

Jordi ha dit...

Mikel: buenas!! Gràcias!! Ya me dirás... La verdad es que estoy haciendo la ostia de reposo, pero parece que cuando vuelvo a andar me molesta de nuevo. Desesperante!! De todas maneras aún queda hasta el sábado!!

Xavier: Gràcies, prenc nota!! Queda encara una setmaneta per seguir fent bondat!!

Silvi: Gràcies!! Tindràs noticies!!

Luigi ha dit...

Jordi,

Em sap greu que estiguis així. El millor és sortir de dubtes visitant un bon fisio

Pel que expliques, sembla més aviat un trencament fibril.lar

Si no en coneixes cap a BCN, et puc passar alguna adreça -no tinc cap comissió, of course-

Vinga, cuida't

Lluís

Jordi ha dit...

Hola Luigi!! Gràcies si la cosa no evoluciona te'l demano. A veure aquests dies fent repòs com van...

Mariona ha dit...

Val la pena tenir una mica de paciència i així quan tornis estaràs al 100% per tornar a donar guerra. Vinga ànims!!

Jordi ha dit...

Gràcies!! La paciència és la mare de la ciència, diuen, però com que jo sóc més de lletres que de ciències doncs no en tinc molta... Però bé, és el que toca.