dimarts, 9 de setembre del 2008

CCCR: balanç a manca de cinc curses.

Ara que la CCCR torna a caminar després de la parada obligada per la vacances d’estiu, i aprofitant que la gent de la FEEC (per fi) han actualitzat els punts i la classificació provisional individual i per equips, és un bon moment per situar-nos de nou i tornar a entrar en calor.

He aconseguit 101 punts de moment i en necessito 139 perquè em pugui proclamar campió / finisher de la Copa Catalana d’enguany. Només resten cinc proves per finalitzar:
1) Matagalls – Montserrat => 83 km i 15 punts.
2) Trenkakames => 93 km i 16 punts.
3) Rasos de Peguera – Manresa => 79 km i 12 punts.
4) La Marxassa => 63 km i 11 punts.
5) Marxa del Garraf => 45 km i 9 punts.

Tenint en compte que a la Matagalls – Montserrat no podré participar-hi perquè els meus compromisos internacionals m’ho impedeixen (marxo a Madeira a fer la Ultra-Trail que se celebra allà), he arribat a la conclusió que només necessito fer Trenkakames, Rasos de Peguera – Manresa i La Marxassa per assolir la barrera dels punts necessaris per ser campió. Però també he arribat a la conclusió que si estic bé, també faré la Marxa del Garraf!

Per tant, i per acabar, crec que es presenta un parell de mesos forts, per gaudir al màxim i per intentar no fallar en res per arribar als objectius marcats per aquesta temporada. Un ja el tinc al sac, que era la CCC del Mont-Blanc, i pel que fa als altres dos (Madeira i placa de la CCCR) ara arriba l’hora de la veritat.

M’agradaria fer una menció especial a la classificació general per equips on estem situats a una no poca meritòria (anava a escriure la montillada “no gens menys”) sisena posició amb 805 punts. Fem el que podem amb el que tenim i amb els pocs que som esgarrapem punts d’allà on sigui. Si no passa res i tot va com ha d’anar segurament conservarem aquesta posició fins al final, però quedar setens tampoc seria un mal resultat!! Ànims companys, que això ja està fet!!

8 comentaris:

Txell ha dit...

Hola Jordi!!!

Quan de temps sense escriure en el teu boc tot i que el vaig seguint eh!!

Portes una temporada bonissima aixi que continua disfrutant-la!

Jo tot i ser al nort de França tambe acabare la copa, era el meu proposit per aquest any, que desprès per raons personals semblaba que s'habia esborrat, pero no serà aixi! Cal lluitar per allo que vols aixi que acabarem la copa! En primer lloc la Trenkakames, aixi que algun punt mes que s'emportara el nostre equip!

Cuida't i fins d'aqui res!!

Txell

Jordi ha dit...

Hola Txell!! Sí, quant de temps sense escriure al blog!! A veure si ho fas més sovint!! Així tenim noticies teves i sabem que els francesos et tracten bé.

Doncs sí, s'ha de lluitar pels propòsits i la veritat és que si ho aconsegueixes tindrà molt de mèrit després del repòs obligat i dels avions amunt i avall que hauràs d'agafar!! Jo intentaré gaudir de la temporada que queda, sobretot a Madeira on segur que faig el badoc amb tot allò que trobarem per allà!! jejejej

Cuida't tu també!!

Alex. ha dit...

Jordi, el teu balanç comença a ser el d'un "galàctic", tan de bo a l'hora de caminar no perdis el romanticisme... que sembla que no.

Felicitats!!

PD. Et proposo un altre post: Romàntics versus Galàctics. Tot teu!

Jordi ha dit...

Ostres, no pares de proposar!! Bé, també me l'apunto, però aquest és complicat!! Com que de màquina o galàctic no en sóc gens, sempre em prenc el meu temps per parar-me a mirar allò que m'agrada!!

Luigi ha dit...

També has fet Cavalls del Vent, pendejo!!!!!!!!!!!!

Jordi ha dit...

Ostres, sí, és veritat. La meva memòria és nefasta!! jejeje

Fran ha dit...

Sí que vas ben col.locat, :-)) ja et queden poques caminades, ànim!

Jordi ha dit...

Gràcies!! De totes maneres hagués pogut portar algun punt més si no hagués fet el ronso en alguna i m'hi hagués apuntat!!