dijous, 25 de setembre del 2008

Esmorzars i animals.

Tot ha vingut pel tema dels mosquits, que es veu que tornen de nou a la càrrega. S’ha queixat un company que li direm E de que avui un mosquit enorme se li ha recolzat sobre del la lletra ela del teclat i era tant gran que del pes ha pressionat la lletra i ha començat a veure aparèixer eles a tota la pantalla. No ha tingut més remei, ens ha explicat, que fotre-li un cop al teclat amb les dues mans per carregar-se l’insecte en qüestió.

Quan ens ha acabat d’explicar això, ha saltat un altre que li direm R i li ha dit:
R: Lo tuyo con los animales es de juzgado de guardia.
E: Pues sí, he pasado un verano que pa’qué con el perro de las narices... 300 euros me he tenido que gastar. La perra nos ha cogido garrapatas y pulgas. Se rascaba mucho y la tuvimos que llevar al veterinario: 30 eurachos (cop de puny a sobre la taula), para que nos dijera lo que tenía. Total, que nos dice que le compremos un par de collares: uno para las pulgas y otro para las garrapatas, que digo yo que podría valer el mismo para los dos... Pues bien, voy a la farmacia a comprarlos. El de las garrapatas 36 eurachos (cop de puny a sobre la taula) y con el de las pulgas me dice el encargado: "Esto entre usted y yo: sea listo y como su perro es pequeño compre el tamaño grande del collar que lo puede cortar por la mitad y como hay que cambiarlo cada seis meses pues ya tendrá dos". Y eso es lo que hice: 70 eurachos (de nou, cop de puny a sobre la taula)
R: No veas si es pequeño el perro... (i agafant una botella de 33 cl d’aigua) Es más grande esta botella.
E: Llego a casa le pongo los dos collares al perro...
R: y el perro debería ir de lado con el peso...
Servidor: Por lo menos si es tan pequeño no se lo llevaria el viento
E: Le coloco los dos collares al perro y a los dos días le empiezan a salir sarpullidos. Otra vez al veterinario: 30 eurachos más (cop de puny a sobre la taula). Resulta que el muy cabrón es alérgico a los collares. Ves a la farmacia a comprarle pomada Diprogenta: 8 eurachos más (pobra taula, un altre cop de puny) y dos collares nuevos por estrena en casa.
Servidor: Pon un anuncio en el E-Bay y véndelos... igual recuperas la inversión.
E: Tendré que hacer algo de esto porque sino me arruïno... Pues como el tío era alérgico a los collares tuve que comprar dos aparatos: uno que repele las garrapatas y otro que repele las pulgas que tengo puestos por casa. Total: 300 eurachos (sense cop de puny per bona sort de la taula) invertidos en la perra. (pausa) Y eso sin contar el vestuario, porque mi mujer ahora con el tema de las heridas se le ha antojado llevar al perro a la playa con gorra... y ala, colección de tres gorritas en casa para que la perra elija cúal quiere ponerse...
(Evidentment, quan va dir això de les gorres tots ja estàvem plorant i tirats gairebé pel terra)
Servidor: Imagino que cuando llueva le pondréis chubasquero y botas...
E: No, porque a la perra no le gustan. Pero mi mujer ya lo ha probado...

La veritat és que jo no he parat de plorar de riure i de quedar-me bocabadat davant aquesta història surrealista, però real.

8 comentaris:

Fran ha dit...

És una historia molt divertida, :-)) però no pas surrealista... és molt real. De vegades ens trobem en situacions que volem solucionar-les i de mica en mica van empitjorant. I amb el tema dels gossos, a la gent se li va la olla de debò, comprant llaminadures, vestits, llits, bonus per spa caní... ho trobo ridícul. Jo tinc una goseta i mai pensarè de fer res de tot això, ens l'estimem molt i és molt carinyosa, però cada cosa al seu lloc.
¿Vindràs per Montjuïc? >:(((

Alex. ha dit...

Precisament ahir, vaig estar amb un amic que es guanya la vida venent joguets, accessoris i llaminadures per gossos i em va dir:

- Aquesta marca et sonarà!!
...i em va ensenyar tot de joguines de goma, fetes per Vibram.

Ja fa anys que viu d'això i sembla que li va prou bé, si més no paga la hipoteca.
Algun dia hem fet el vermut amb pinso de gos... no està mal!

Jordi ha dit...

Fran: Sí, tens tota la raó. El que passa que el consumisme i el gastar diners està a tot arreu!! Ha arribat al món caní i tot!! Spa per gossos? Jo no ho havia sentit.
A territori hostil em vols fer anar? jejeje No, no hi aniré. El veuré des de casa que l'endemà vaig a fer la Cadí Vertial (6km per pujar 1.000 metres). Hi va el Kilian i tot. Si t'animes ja saps. Jo aniré molt de passeig... A fer bulto, gairebé.

Alex: Sí, la veritat és que si paga la hipoteca el negoci li va bé!!
Has provat el pinso de gos? Jo també penso que si s'ho mengen ells no deu ser pas dolent, però de moment no em ve molt de gust provar-ho. Al vermut, on hi hagi uns bons calamars, patates braves, olives rellenes i seitons en vinagre, que s'aparti tota la resta!

karli ha dit...

Jo en tinc dues de gosses nanu i si començen a sortir coses fotet a tremolar!! surten mes cares...que si les pastilles, que si les pipetes, que si les vacunes, que si ara la biopsia per veure que es això!!!!!!acabo de fotre un coip de puny a la taula!!jejeje
Be nanu, demà derbi amb els pericos...com ho veus?

Jordi ha dit...

Karli, demà crec que guanyarem. L'espanyol té moltes baixes i el Barça sembla que va cap amunt. Però bé, mai se saben aquestes coses. Lo bo del cas és que no ens poden fastidiar res aquest any... jejeje

Fran ha dit...

L'Spa caní és a Mr Guau Sabadell, no vull fer-ne publicitat però ho trobo molt ridícul, vaja. Tens raó, tenim moltes baixes, ho passarem malament.
En els meus càlculs entra fer aviat un km vertical. Aquest del Cadí té molt bona pinta. Espero tenir el vist i plau dels metges molt aviat i em ficaré de seguida a entrenar. ¿Lo Kilian? Demana'l un autògraf, porfa, és un crak!

Uri ha dit...

Per la teva tranquilitat, al Beagle està prohibit posar-li qualsevol peça de roba.

No en tenim prou disfressant-nos que passem a atacar als animals.

Jordi ha dit...

Fran: ja li ho demanarà i si ens veiem te'l dono!! Ah!! I si puc caurà una foto!! A veure si ràpid et donen l'alta i et veiem per aquests móns de deu fent quilòmetres i quilòmetres verticals...

Uri: Ben fet!! No me'l veig amb gorra...