dilluns, 15 de setembre del 2008

"Heretaràs la Rambla"

Gran llibre i, sobretot, un argument molt original. I per què no dir-ho, la història transcorre pel barri Gòtic de Barcelona, cosa que encara enganxa més ja que ho tenim a tocar, amb les seves gents, els seus carrers, els ambient, els seus problemes i amb el fil conductor d’un avi rondinaire, racista i malcarat que ha passat tota la vida entre els seus carrers i ara vol que el seu net hereti tot això en forma d’un regal molt especial pels seus deu anys. Ple de personatges carismàtics i curiosos, de ben segur que si el comenceu a llegir no el podreu deixar, que és el que m’ha succeït a mi. En un parell de dies l’he acabat i em sembla que el proper llibre que llegeixi després del que he començat serà algun altre d’Alfred Bosch. Potser “Les set aromes del món” si està a la biblioteca? M’ha sorprès molt la seva manera de redactar i lo ben treballats que estaven els personatges. I he rigut molt i m’ho he passat molt bé llegint-lo. Si decidiu fer-ho, de ben segur que no us en penedireu.

4 comentaris:

ddriver ha dit...

el posarem en cua

Jordi ha dit...

No te'n penediràs. Ja ho veuràs!!

karli ha dit...

Doncs el cert es que soc un gran fan de la lectura i no conec cap llibre d'akest autor, serà questió de donar-hi una utllada!! l'altre dia en acabar la cursa de Poble Nou, ens varen donar dins la bossa d'obsequis un llibre, saps de qui era? De Martí i Pol!!! amb el cabreig que duia jo amb en Pep i em donen un llibre del martí i Pol!! m'entens oi?

Jordi ha dit...

Sí, sé que el Pep li agrada aquest autor!! Però tingues paciència, home!! Que de mica en mica les coses aniran a millor. Espero...