dimarts, 9 de setembre del 2008

I si jugo jo de titular?

Estava pensant jo ara, que si vol el míster (en Pep), ja jugo jo aquesta nit. Que no em sap greu!! Total, si em paguen el sopar i em regalen després l’equipament complert ja em conformo!! Això sí, amb una condició: de defensa central estil Alexanco a treure totes les pilotes fora. És l’únic que sé fer jo amb això del futbol. No sóc un artista d’aquest de la pilota, què hi farem!! Ara els faré arribar un mail a aquesta gent del club per veure què els sembla la meva idea...

Bromes a part, crec que Guardiola fa ben fet. Què caram!! Quin és l’objectiu del Barça? La Copa Catalunya o la Lliga? La Copa Catalunya o la Lliga de Campions? I com que ja estem escarmentats i més val prevenir que curar, doncs em sembla fantàstic el que avui farà. Millor reservar els titular i prevenir-los de lesions que no haver de lamentar-ho durant unes quantes setmanes. No paga la pena assumir riscos. I em sap greu per la gent de Sant Carles de la Ràpita que ha comprat l’entrada per veure el Barça (o als jugadors del primer equip, millor dit), que consti!!. Però total, quanta gent veurà el partit? Sent sincers, això de la Copa Catalunya tira menys que la Roja, que ja és dir!!

6 comentaris:

ddriver ha dit...

tu imaginat que venen al teu poble el "barça" compres una entrada tot content,portes algun infant de la teva familia amb la promes que veura a Pinto o gudjohnsen i despres venen els que venen.
Els jugadors del Barça l`objectiu es guanyar ho tot.
Si fos qatar o a Sudafrica aniria el titular o no?fariem tornar a amessi i tot.
Vull que el meu club faci barcelonisme a CATALUNYA no a USA o Asia

Jordi ha dit...

Sí, tens raó. El que passa que a USA o a Asia fan barcelonisme de butxaca, és a dir, cobrant. I la Copa Catalunya no dona ni un duro, al contrari.

I sí, tens raó, com ja he dit al post em sap greu per aquesta gent que ha comprat l'entrada. Però el problema ve per les dates en que han encabit la competició, que el Barça només pot comptar amb molt pocs jugadors del primer equip per compromisos internacionals. Tot és una roda! Jo proposo que es jugui com a trofeu de pretemporada, que segur que tant Barça com Espanyol sortiríem amb els titulars per rodar-los.

Fran ha dit...

Estic d'acord que s'hauria de jugar a l'agost, aniria millor a tots els equips.

Jordi ha dit...

Crec que és la millor solució. El problema que hi ha aquí son les supercopes que tant Barça com Espanyol podrien disputar.

Fran ha dit...

Sí, però a la pretemporada n'hi han setmanes que juguen 3 partits, jo crec que és la solució. La copa de Catalunya està en perill si els dos principals equips no hi participen... i seria una llàstima...
Ens ho hem de prendre més seriosament.

Jordi ha dit...

Sí, però com que no deixa de ser un títol secundari, per molt que ens dolgui, doncs passa el que passa...