dissabte, 27 de setembre del 2008

Un bar especial.

Ahir vaig anar a buscar a l’Alba i mentre l’esperava i com que anava amb temps de sobres i plovia vaig decidir entrar a un bar a prendre quelcom i així estar a l’aixopluc de la pluja. El bar estava bé: gran, espaiós i d’aquells que es veuen que tant el mobiliari com l’amo tenen uns quants anys. Fins i tot el bar tenia l’element fonamental que qualsevol bar d’aquest estil ha de tenir: un home bastant cascat amb tremolor a les mans, veu ronca, fumant ducados i bevent un combinat de ginebra Giró amb Coca-cola.

Doncs bé, al bar en qüestió vaig entrar endollat a la radio i escoltant un programa esportiu. Quan va dir el locutor que estava jugant el Barça de bàsket, vaig quedar astorat. Primer perquè no me’n recordava i segon... perquè l’amo del bar a la seva immensa pantalla plana penjada de la paret tenia sintonitzat un canal on feien un concurs televisiu d’aquests que es guanyen diners en lloc del partit!! Què se n’han fet del bar on només ofereixen per la televisió qualsevol esdeveniment esportiu per insignificant o poc interessant que sigui (futbol argelí, badminton, petanca, caniques, ...)?

Seria bo que no es perdessin les costums.... Les bones costums, diria jo...

6 comentaris:

Fran ha dit...

Molt bo. :-)) Tens tota la raó. A mi em dona molt d'estrès veure la tele als bars, perquè posen coses que no m'agraden res, tertúlies polítiques, l'arguiñano, la campos, saber vivir... prefereixo anar a llocs més tranquils per esmorzar o fer el dinar, com ara un forn de pà que fan cafés al c/ Galileu.
El "glamour fumat" dels bars tradicionals ha desaparegut, aquells bars de rajoles blanques com el de la foto que has penjat han donat pas a locals amb pantalles planes per tot arreu i cambrers xinesos...

Jordi ha dit...

Síiiii, cambrers xinesos!! Ara s'estan fent amb els bars "normals" (és a dir, restaurants no-xinesos) de Barcelona estil frankfurts o cafeteríes. Allà han vist el negoci!!

Anònim ha dit...

Hola!
Bones caricatures i bons articles!
Com que crec que ets barcelonista, et deixo l´adreça del meu blog, pel si el vols visitar.
http://foroazulgranablaugrana.blogspot.com/
Salutacions
Sílvia

ddriver ha dit...

c.carme hi ha un bar que nomes tenen futbol,baixes per j.costa i et quedda en front i em te flipat perque pasi a l hora q pasi sempre hi ha futbol..
perikos a l`olla eh??

karli ha dit...

Va nanu akest post del derbi ja tarda!!! encara vaig trempat!!! hi ha millor manera de guanyar a akesta gent? oeoeoeoeeoeoeoeoeoe...

Jordi ha dit...

Silvia: Quan tingui un moment m'hi passo. Ho prometo!!

ddriver: Sí, vam guanyar merescudament. Al post de dalt m'he desfugat perquè estic molt cremat amb tot el que he sentit.

Karli: Home!! Estava a la I Cadí Vertical!! Ja l'he penjat i com li deia al ddriver, ja m'he desfogat!!