dimecres, 10 de setembre del 2008

Vídeos de la CCC.

Ja estan a la vostra disposició els vídeos dels dies previs a la CCC (ostres, ara m’ha donat la sensació de ser una empresa que intenta vendre quelcom) i del dia mateix de la cursa (sortida, arribada, etc). He creat un apartat a la dreta del blog anomenat “Els meus vídeos al Youtube” on aniré penjant les filmacions (que no em prodigo gaire a fer-ne, tot s’ha de dir) que puguin ser interessants. Doncs això, que si en teniu ganes i voleu mirar-los (no és obligatori) ho podeu fer. Perquè una imatge val més que mil paraules i un vídeo val més que mil imatges (frase de collita pròpia).

Demanar disculpes prèvies per les tonteries o comentaris que podeu veure o que puguin ferir a algú... El cansament fa molt... jejeje

8 comentaris:

Uri ha dit...

Ui, vaig tenir un professor fa un temps que x la frase de "una imagen vale más que mil palabras" t'hauria suspés, ja t'explicaré el raonament.

Al final ahir no vas jugar, quina llàstima.

Jordi ha dit...

jejeje Es que no vaig recordar-me d'enviar el mail a Can Barça perquè em convoquessin.

Bé, el divendre per la nit ens veiem per sopar i m'ho expliques! Imagino que aquest professor seria de llengües...

karli ha dit...

Ara anirè a fotre una utllada als videos akests...
El tema de l'anterior post es delicat, crec que tots tenen una mica de culpa. No estic d'acord amb moltes rajades que se l'hi estan fotent a en Pep, ell ha de mirar per el seu be de cara al dissabte, les dates son patetikes per jugar, partits Fifa!!!. De tota manera estic disfrutant bastant amb tot el merder per que tot això al final va en contra del mafies-bacó-mafios-mentider-butifler-putero Laporta!!!

Anònim ha dit...

Ja veig que has tornat de vacances amb forçes ara tinc uns quants posts acumulats, em faràs treballar.

Lo dels videos és bona idea, els miraré a veure si puc fer el esport nacional, es a dir criticar alguna cosa.

Jordi ha dit...

Karli: Espero que t'hagin agradat els videos i que copsin perfectament l'ambientàs que allà hi havia! I sí, per culpa d'una mala planificació, tot són polémiques!

Silvia: Sí, ja he tornat de vacances, encara que una mica mandrós, però he tornat!! Espero que t'hagin anat bé les vacances a tú i que tornis a agafar la dèria d'escriure al blog, que fa temps que no ho fas!!

Fran ha dit...

Noi, quin ambientàs es pot veure als videos! Ens dones molta enveja. Els francesos animen sempre molt. Ells sí saben valorar l'esforç i la lluita dels esportistes

Fran ha dit...

Noi, quin ambientàs es pot veure als videos! Ens dones molta enveja. Els francesos animen sempre molt. Ells sí saben valorar l'esforç i la lluita dels esportistes

Jordi ha dit...

Doncs sí, vaig notar molta diferencia entre les proves d'aquí i d'allà. A la nostra clàssica, la Núria-Queralt, em sembla que a l'arribada estava la meva mare i dos persones més!!