dimarts, 4 de novembre del 2008

Rectificació de la meva opinió sobre el Facebook.

Fa gairebé dos mesos vaig publicar un post al blog que duia per títol “El Facebook m’atabala”. Eren els meus primers passos en aquesta nova eina (que per cert, vaig assabentar-me aquest dimecres que ja fa molt temps que existeix, però que és ara que ha explotat el boom aquí a les nostres terres), ho he de reconèixer. I sí, m’atabalava. Rebia constantment un munt de mails al compte de correu de que si un s’ha unit a una causa, que si afegeix-t’hi tu també, que si m’han enviat un regal, que si una amistat per aquí, que si un escrit a un mur per allà...

Després de les fortes crítiques que he rebut d’un sector molt proper a mi (no diré noms per no ferir sensibilitats, només apuntaré que el de la persona en qüestió comença per A i acaba per lba), que va ser qui va animar-me a que em donés d’alta en aquesta eina de socialització global (tinc un parell d’amistats que són d’Estats Units i que l’única cosa en comú que tenim és el cognom Angelet) i, com que rectificar es de savis, em veig en l’obligació de fer el següent comunicat (sí, admeto que aquest llarg paràgraf el podria firmar el mateix imitador del Joaquim Nadal a Polònia): actualment, i com que l’experiència és un grau i hem pogut anar coneixent-nos millor (el Facebook i un servidor), diré que considero que és una eina passable... que està bé... sí, que és fantàstica per retrobar gent que fa temps que no sabia res d’elles. Companys d’escola, antigues amistats, familiars i gent que no en tinc ni idea de qui són... Bé, som tots ara amics i formem una gran família.

En favor meu i perquè veieu que la meva integració en aquesta pàgina ha estat total, he creat un parell de grups (“Mag Fèlix (del real i de la imitació del Versió RAC1” i “Amics dels lesionats del trocanter i piramidal – Apadina’n un!!”, en solidaritat amb un company lesionat); he afegit gent com a nova amistat (Carmen de Mairena inclosa - o inclòs? -) i n’he suggerit a d’altres; m’he adherit a causes múltiples; he fet molts tests (del tipus quin mòbil ets, quin barrufet ets, quin llibre ets, quin Simpson ets) que tot sigui dit no han contribuït molt a engrandir-me com a persona; he participat en fils de discussió (hem quedat per muntar un sopar al gener amb la gent que vam acabar COU); he pujat fotos meves; he etiquetat fotos d’altra gent; he enviat correus electrònics i consultat la meva safata d’entrada; he escrit al mur d’altres persones; ... En fi, que he toquetejat per tots cantons aquest famós Facebook. I sí, per molt que em dolgui perquè un té el seu punt d’orgull, m’agrada!!

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Em permeto pronosticar que encara canviaràs d'opinió unes quantes vegades més.
I no et dic res si t'enganxes al twitter!

Jordi ha dit...

Twitter? Què és el Twitter? Vinga canta... ;-)

Alex. ha dit...

Guaita amb això del Facebook, ja fa anys que un home ho va pronosticar!!!

Anònim ha dit...

Es una mica friki jejeje però bé el millor es retrobar-se amb gent que fa temps no saps res d'ella. Ja veurem el seguent comunicat!!!

Una abraçada

Jordi ha dit...

Alex: vendrán Teresa millones de naves! Fiu, fiu!! Aquest individu el tenia desterrat de la meva memòria! Aquesta nit, malsons...

Silvi: sí, això és el millor del Facebook. Tornar a "veure" gent que tenies molt oblidada!

Anònim ha dit...

Twitter o what are you doing?

Aquí tens una mica d'informació:
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/78836

També hi ha un grup al Facebook i les aplicacions twitter i twittervision.

Bàsicament per a bloggers compulsius.

Anònim ha dit...

Hola!
Això de Facebook atabala una mica però té el seu "que".
Salutacions.
Sílvia

Anònim ha dit...

Vaaaa jordi no et facis el remolón i escriu més sobre el nou llenguatge que ahir vem descobrir, crec que seria interessant, jajajaja.

Salutacions de la noia-esquijama

Txell ha dit...

Jo fins no fa gaire no li feia ni cas...pamplinades pensaba...poca feina que té la gent...rebia els mails de "fulatino" quiere ser tu amigo i passaba completament...i ja veus tú jo també hi he caigut al final!!! Te la seva gràcia!!

Salutacions des de la vila de Compiègne, on fa ja dos dies que no plou, uooo!!!

Luigi ha dit...

Òndia, el Mag Fèlix el solia trobar a primera hora del matí els diumenges al Mercat de St.Antoni

I vestit com va, encara els hi regatejava el preu als llibreters!

Anònim ha dit...

Molta conya amb l'esquijama

mama

Anònim ha dit...

esquijama.

(Acrón. de esquí y pijama).


1. m. Pijama compuesto de pantalón ajustado a los tobillos y jersey.




Real Academia Española © Todos los derechos reservados



A veure si ara sí sabeu el que és???

Uri ha dit...

Mira, avui a classe feiem un debat i parlaven del facebook. El boom actual casa nostra és degut a que abans només estava en anglès, però a USA ja triomfava. Crec que de 14 milions d'usaris s'ha passat a 119 si no em falla la memòria.

Oi que m'entens, tio?

Jordi ha dit...

Garrofaire: en prenc nota.

Silvia: sí, crec que has donat amb la definició exacte.

Laura: m'estàs suggerint la possibilitat d'escriure un diccionari? A mi, encara no se m'ha enganxat aquell parlar, que consti.

Txell: tots, tard o d'hora, com a la crisi econòmica, hi acabem caient...

Luigi: gran apunt!! Sí senyor!! Ho desconeixia. La veritat és que és un fenòmen, aquest mag Fèlix. Sobretot el de la imitació.

Mama: hauríem d'anar modernitzant el llenguatge. Que això ja no es porta. Sí, et dono la raó!

Uri: capfluix!! Claro que te entiendo, tio!! Això és el que van dir-me fa poc, que ja fa temps que això ja estava en marxa. Aquí ens pensem que ho posem tot de moda!!

Fran ha dit...

Hi han un munt de xarxes a la xarxa, només hem de trobar aquelles que tenim interesos comuns amb els amics o la familia. Jo ja tinc prou amb la Red Social de Bloggers, el meu blog, el del meu club d'atletisme, que també ho faig jo, el foro de caiac de mar, el flickr, els vint blogs que segueixo i la revisió diaria del correu electrònic. Ostres, Jordi, m'estic estressant...
¿La Carme Mairena té blog?

Jordi ha dit...

Sí, la veritat és que estem enganxats a un munt de coses! Ostres, doncs no ho sé, però ja ho buscaré. Tindràs notícies!