divendres, 16 de gener del 2009

Els dos grans objectius.

Ja han quedat fixats els meus dos grans objectius d’aquesta temporada, esportivament parlant: El Grand Raid International du Cro-Magnon i la Sur les traces des Ducs de Savoie. A la primera m’hi he apuntat avui i a la segona, després de fer la pre-inscripció a finals del mes passat, ahir van confirmar-nos la plaça i ahir mateix vaig realitzar ja el pagament definitiu. Així doncs, ara només falta el més important: recuperar-me d’aquesta maleïda sobrecàrrega que tinc. Quina ràbia!

El Grand Raid Internacional du Cro-Magnon se celebrarà el dia si de juny. Sortirem des de Limone Piemonte (Itàlia) per arribar a Cap d’Ail Côte d’Azur (França). El recorregut és d’un total de 112 quilòmetres per superar un desnivell positiu de 5.700 metres amb un temps màxim de vint-i-nou hores. M’ho va proposar el Jaume fa gairebé una setmana i va ser dit i fet. Alguna cosa així com: anem-hi? Anem-hi! Les inscripcions s’obrien avui a les dotze del migdia, però no sé com ho he fet, però a les onze ja estàvem apuntats. He trobat sense buscar-ho un moment que ho deuen haver obert per fer proves i ens hem aconseguit inscriure. El perfil de la prova el podeu veure annexat al costat d'aquest text.

El segon objectiu, Sur les traces des Ducs de Savoie, és una nova Ultra-Trail que s’estrena aquest any, els pares de la qual són els senyor de la famosa Ultra-Trail du Mont-Blanc (166 quilòmetres) i la seva germana petita la Courmayeur-Champex-Chamonix o CCC (98 quilòmetres), que l’any passat ja la vam fer amb el Jaume. Aquest any, però, per terres franceses hi anirem un munt de gent del club. Bé, els que estiguin bé físicament, perquè últimament anem caient com a mosques: el Xavi sembla que tingui un trencament del lligament creuat anterior (el metge encara no ho té clar), el David està fotut del trocanter més el piramidal, la Maria té el genoll tocat, un servidor té aquesta sobrecàrrega al maleït isquión. En fi, que potser dels tretze o catorze que crec que ens hem apuntat acabaran anant-hi tres o quatre. Sort, companys que anireu... jejeje

Aquest segon objectiu se celebra el dia vint-i-nou d’agost. Sortim des de Chamonix i arribem al mateix lloc per cobrir una distància total de 105 quilòmetres i un desnivell positiu de 6.700 metres, a cobrir amb un màxim de trenta-una hores. Poca broma!! El perfil encara no l'han publicat, però promet ser esfereïdor i posar els cabells de punta.

Apa doncs, que ens agafi confessats qui ens hagi d’agafar confessats i a per totes! A entrenar fort perquè és molt necessari per tal de fer el cafre d'aquesta manera per aquests móns de Déu.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

No t'hi poses per res no ? Deu nido nano, suposo que això va acompanyat de unes quantes marxes d'entrenament, a veure si coincidim amb alguna.

Siau !

òscar ha dit...

ets un "destral" carregat d'empenta. el fisio et diu que et vagis provant i tu, ni curt ni mandrós :), ja t'apuntes un parell de proves que déu ni do.

àaanim!

Jordi ha dit...

Xavier: Sens dubte. La Copa Catalana serà una bona plataforma d'entrenament. A veure si coincidim!!

Òscar: Gràcies!! Bé, s'ha d'anar planificant la temporada... Les places volen!

Assumpta ha dit...

Això va de veritat, xiquet? O és una broma com les meves definicions de paraules? :-)) Existeixen proves així i persones capaces de participar-hi? Uaaaaaaaaauuuuu!!
Quina passada!!
Jo puc caminar (córrer ja fa anys que no) un kilòmetre, potser... hi ha alguna prova per a mi? :-))

Important qüestió: Si la inscripció s'obria a les dotze i tu t'has inscrit a les onze, creus que estas ben inscrit? Si estaven en fasse de proves potser han considerat la teva com una prova i llavors, a les dotze, han dit: Va, ara de debó i han esborrat tot el que ja hi havia (no sé, eh? jo m'asseguraria jeje)

:-)))

Alex. ha dit...

*

*Faig el silenci, un somriure i... no tinc cap dubte... ho faràs!!!

PD. Amb aquests objectius, encapçalaràs el ranking de Trolls!

Jordi ha dit...

Assumpta: de veritat de la bona! És un hobby una mica heavy, però ens ho passem molt bé. Patim, riem i fem esport que és el que importa. Curses d'1 km? Uff!! No ho sé però de 15 segur que en trobes.
Sí, gràcies. Ja m'he assegurat. Estem inscrits. De fet hi havia algú més inscrit abans que nosaltres!

Alex: T'asseguro que s'intentarà, si més no!
El ranking de Trolls?? Em guardo per mi la resposta per no semblar mal sonant...

Alba ha dit...

Dos bons objectius, pero com a bon esportista huries de saber que de moment, el teu objectiu a curt termini es recuperar-se bé de la lesió; una lesió mal curada pot tenir conseqüències indesitjables en el futur.
Primer, a passar pàgina de la lesió i després ja tindrás temps de pensar en les curses i fer la preparació necessària.
Salutacions

Anònim ha dit...

Noi, deunidó ! casi res....

Jo aquest any intentaré debutar en alguna marxa llarga, a veure si ens hi podem saludar...
Sort en la recuperació...

Jordi ha dit...

Alba: en això estem, però si no reservem plaça, després volen i no en tenim.

Malfieten: A veure si és veritat. Ja em diràs en quina debutes!

Albert ha dit...

Buff, més val que et recuperi's aviat perquè has d'estar ben preparat per afrontar aquests dos reptes. Ànims!

Vagi bé!

Luis Recuenco ha dit...

Gran Jordi:

Molt bons objectius.
M'han acceptat en la CCC. Coincidirem en Cahmoniox i ens veurem abans en algun entrenament competició.

ddriver ha dit...

jo ho havia fet amb el trailer i esta be fins a Annecy a partir d alla fins a Chamonix....No ho fareu a peu oi????

Jordi ha dit...

Albert: Sí, això és el principal. De totes maneres, crec que em queda poc, ja!

Luis: Enhorabona!! Ens veiem per la CCCR!! A posar-nos forts!

ddriver: Sí, a peu tot!! Si no ens eliminen!

Jaume ha dit...

JUAAS!!! sembla que has canviat el "no hi han coll...." per "anem-hi"?


Jordi un cop mes anem en busca d' aventures.....ara a entrenar!!!!!

Jordi ha dit...

Sí, sí! Estem canviant ja la política... Ens fem grans. Per cert, la Txell va apuntar-se a la Cro-magnon! Serà qüestió de no fer el ridícul... jejeje