diumenge, 3 de gener del 2010

Tot guanyat, tot per guanyar…

Des de que vaig llegir aquest lema a les samarretes que lluïen els jugadors després de guanyar el Mundial(et) de clubs, l’he afegit al meu credo particular. De fet, l’he escrit a les parets del passadís de casa amb Titanlux una capa, he podat les plantes del balcó de manera que des del carrer es pugui llegir la frase, m’he fet un cobrellit de ganxet on a una cara es pot llegir “Tot guanyat”, i a l’altra cara “tot per guanyar”, m’he etiquetat tota la meva roba amb aquestes paraules, he manat fer el paper del lavabo personalitzat amb la frase estampada a cada trosset, dimarts tinc hora al dentista per escriure una lletra a cada dent i dijous a un tatuador del barri gòtic (d’aquells que per deu euros te’n fa un de ben formós, segons m’ha dit un amic) per fer de tot jo una gran frase per lluir-la a la platja a l’estiu.

I és que, quanta raó té aquesta frase! I més vist el que s’ha vist al partit que hem disputat contra el Vila-real. Cap rival és fàcil, i més si fa un plantejament tant bo com el que han fet composat per una dosis de contraatacs, lipotímies sospitoses sense que cap jugador del Barça els toqués, encert de cara a porteria, pressió i ganes. Amb tot això, i un arbitratge dolentot, han aconseguit que els primers punts de la temporada volessin del Camp Nou. Però no passa res, perquè si fa anys la bèstia negra del Barça de van Gaal era el València, ara ho és el Vila-real. Així que l’empat el dono per bo, i més vist el que s’ha vist.

Amb el canvi d’any, que no de temporada (o exercici pels financers), l’actitud ha seguit sent bona, Henry ha fet el millor partit de la temporada (bé ara no us penseu que mereixia sortir a espatlles dels companys del camp), la defensa ha estat bastant tova, Puyol les ha passat magres (per no dir put...), Pedro ha tornat a marcar, Messi s’ho ha mirat des de la graderia, s’ha estrenat de titular en Jonathan no-te-vayas-pa-lo-jondo Dos Santos, ens han birlat Touré i Keita els de la Copa d’Àfrica i, per acabar-ho d’adobar, ha plogut al Camp Nou. I us preguntareu: i què? Doncs res, que bon any nou a tothom i molts títols pels culés! Visca el Barça i que no s’apoderi de vosaltres el pànic. Cas que ho faci, llegiu el primer paràgraf d’aquest post i poseu-lo en pràctica.

14 comentaris:

Andrea. ha dit...

Ahir pel metro vaig veure aquesta frase en un d'aquells cartells gegants, i alguns jugadors a baix... la veritat és que m'entraven ganes d'emportar-me'l cap a terres cambrilenques...

Eloy ha dit...

Jo també penso molt en la maleïda frase.
Però només vam empatar XD...

Anònim ha dit...

L'empat d'ahir va ser un bon avís perquè ens conscienciem que serà molt difícil repetir el 2009. I també ha de servir perquè ens adonem de la importància dels triomfs de l'any passat.

neus ha dit...

La tàctica del Valverde va ser lipotímica (ho sé de bona font)
Vaig mirar el partit de reüll, em tocava fer de cangur. Jo em quedo amb la tornada d'Iniesta, la jugada d'en Tití al gol i la rematada de Don Andrés a la segona part.
Val més empatar que perdre, això segur.
L'àrbitre que s'ho faci mirar. I l'Ibra que es relaxi una miqueta, que acabarà veient una vermella qualsevol dia d'aquests.Tot i que el gran Capità té reó: és tan gran que li piten tot en contra.

Molt bon any!!!!

zel ha dit...

Doncs ahir es va apoderar de mi el pànic...els veig com un xic a la corda fluixa...mmmhhhhh

Assumpta ha dit...

Uaaaaaaaaaau!!! Jordi, sisplau, sisplau, sisplaaaaau!! posan's foto del cobrellit de ganxet!! Deu ser tan bonic!! ;-))

Noi, ets el rei de les cròniques dels partits. Algun diari de premsa esportiva t'hauria de fitxar per explicar-nos, de manera per fer-nos somriure, que ha passat a cada jornada :-))

MOLT BON ANY 2010!!! :-))

Garbí24 ha dit...

No sempre es pot guanyar....hem de patir...som del barça....

karli ha dit...

Vaig ser al camp Jordi i el Vil.lareal em va agradar moltíssim. Nosaltres estavem apollardats, la celebració previa?, segur sempre passa el mateix!!. Els defenses estaven de vacances (Piquè!!!) i sense Iniesta i Messi es massa demanar. L'única cosa que em fot ràbia es veure per que akesta gent no juguen igual de bé kuan juguen contra la mafia blanca (??????).
Trankilitat que el temps posarà a cada ekip al seu lloc...

Sergi ha dit...

No sé, no sé. El Barça no ha guanyat encara cap partit aquest any, i ha aconseguit només un punt de tots els possibles. Jo hi veig una crisi clarament. Em sembla que és hora de renovar l'equip i canviar l'entrenador.

Assumpta ha dit...

Final:

Osasuna.- 0
R. Madrid.- 0

Els del PiT ha dit...

Mira que bé! Gràcies a l'Assumpta sé què va fer el madrit... així queda tot com estava, oi?

Passava per desitjar el millor en aquest any Jordi, vaig un xic endarrerit i bla bla bla...

I jo passava per saludar-te, eeeing? Àpali! :)

sànset i utnoa ha dit...

A veure si enguany ens comportem com ho vam fer l'any passat. Avui la primera prova de foc, i en un Camp Nou mig buit, sospito.

Collonsdeteles!

*Sànset*

Albert ha dit...

Una gran frase que ja va sent hora que s'apliquin. Tot per guanyar!!! 2 partits al 2010, cap victòria.

Què gran això de Jonathan no te metas pa lo hondo.

El pànic no s'apoderarà de mi, però sinó, recorda'm que torni a passar per aquí.
Adéu!

Alba ha dit...

Bueno, la veritat es que el submarí groc s'està especialitzant en fer-nos la guitza cada any. Esperem que els dos punts deixats no els trobem a faltar a final de temporada.
Salutacions