dimarts, 2 de febrer del 2010

Els iogurts bé, gràcies!

Per aquells que patíeu. Per aquells que no podíeu dormir. Per aquells que no paràveu de donar-hi voltes i més voltes. Per aquells que estàveu preocupats i que la vostra vida ja no tenia sentit esperant saber notícies. Per aquells que no podíeu viure pensant en què havia estat d’ells. Per aquells que abans d’anar a dormir els hi adreçàveu una pregària pel que pogués passar. Per aquells que només teníeu una única pregunta al cap: què hauran estat del iogurts banyats de paella?

Doncs bé, gràcies! Estan sans i estalvis. Bons, l’envàs una mica oliós, però bons, que és el que compta. Segueixen conservant aquella textura, aquell sabor, aquell gust que tant els caracteritza. Ho sento pel Ferran Adrià (creatiu amb ganes de crear segons ha dit recentment i que s’agafa com qui no vol la cosa un parell d’anys sabàtics per experimentar i posar-se una mica més de pressió) però el iogurt grec seguirà tenint gust a iogurt grec. Perquè entre nosaltres, amb gust a paella, com que no l’acabo de veure. Així, que com deia aquella de l’anunci, jronya que jronya (i jo afegeixo, que estan de conya i molt bo).

10 comentaris:

Sergi ha dit...

Jo que pensava que, al mode del Dr. Fleming, hauries descobert la sopa d'all... et veia ja patentant l'invent i guanyant una pasta, fent-te fabricar una banyera d'or massís i llogant una llotja privada al Camp Nou... des d'allà ens podries informar perfectament dels fores de joc del Pedro i dels penals que no ens xiulen en contra...

sànset i utnoa ha dit...

Uffff...

Estic més tranquil. No he pogut dormir des del dia que ho vas escriure. El neguit em feia un nus a l’estómac que ara, gràcies, noto com, ben a poc a poc, es va desfent.

Ja ho sabem, allò bo rau en l'interior, no en l'envàs, que ens pot enganyar.

*Sànset*

Assumpta ha dit...

No saps pas de quina angoixa m'has alliberat!... el que he arribat a patir per aquests pobres iogurts!! :-DD

De totes formes, el griego no és el meu preferit, eh? el trobo massa "dens"... a mig iogurt ja en tinc prou :-)

Jordi ha dit...

XeXu: umm... una banyera d'or massís! jajaja M'ho estic imaginant i m'agrada la idea! No tinc diners per fer-ho, però instal·lar una banyera Roca dalt de tot del cobert aquell perquè no es mullin les autoritats i narrar els partits, m'agrada! A veure què puc fer i com m'ensurto... ;-)

Sànset: ho savia, ho savia! Per això he fet aquest post! Sento que hagis estat amb aquesta intranquil·litat! ;-)

Assumpta: sí, sí, i jo també! Ara ja tota la catosfera banyerística estarà més assossegada.
Doncs guarda-me'l si no te l'acabes i quan en tinguis molts me'ls envies per correu... certificat, que sinó arribaran buits!! jajajaja

Assumpta ha dit...

Jajajajaja sí, sí, certificat, o algú faria un forat al sobre, sense cap vergonya, per menjar-se'ls!!

kweilan ha dit...

Ja em quedo més tranquil.la.

Jordi ha dit...

Assumpta: pots pujar-hi de peus!

kweilan: jo també. No us podia tenir en desinformats!

Garbí24 ha dit...

Menys mal..........no val la pena jugar-se la vida fent barreges...rares

Jordi ha dit...

Ja està, la causa que em feia dormir malament ja no existeix. A partir d'ara a recuperar les hores perdudes de son. Gràcies Jordi! :)

Jordi ha dit...

garbi24: i tant! Encara que jo en sé d'un (l'Adrià) que en fa de barreges rares...

Jordi: de res company! Tot sigui pel bé de la humanitat! ;-)