dijous, 27 de maig del 2010

Papà papaparàraaaaa…

Acabo de veure el nou anunci d’Estrella Damm. Aquell del papà papapararàaaaa… Ostres, quin bon rotllo!! No sé què tenen últimament les cançons dels anuncis que fa aquesta companyia que m’agraden. Són cançons d’estiu, què caram! Si Freixenet ens anuncia l’arribada dels Nadals, el Corte Inglès ens anuncia l’arribada de les estacions de l’any (“Ja és a El Corte Inglés”), Estrella Damm ens anuncia l’arribada de... l’estiu!! Sol, vacances, amics, festes majors, diversió, esport, muntanya, llibres, jornada reduïda (a partir del proper dilluns!) ... no sé, són paraules que a mi em venen al cap quan penso amb l’estiu. I vosaltres, amb quines paraules definiu el vostre estiu?

Aquí, en primícia, i directament des del Facebook gentilesa de l’Alba, la Banyera us deixa el nou clip d’Estrella Damm (no tinc accions ni res de semblant, que consti):

14 comentaris:

Jordi ha dit...

Doncs els dirigents de màrketing d'estrella l'han tornat a clavar i sembla que han donat amb la tecla adient per enganxar el públic. Ho podríem comparar amb Bob Sinclair i les seves magnífiques cançons que sempre t'enganxen.

Una abraçada, Jordi!

Assumpta ha dit...

Saps quina m'agradava molt a mi de l'Estrella?

http://www.goear.com/listen/11ec859/if-you-wanna-be-happy-for-the-rest-of-your-life-skatalites

A part que la lletra és, mooooolt interessant jejeje

En quant a aquest actual, la cançó m'agrada molt, però les imatges em porten a pensar en un cert nivell de vida molt allunyat de moltes economies... aquests no són pas mileuristes, no... Em quedo amb la part musical :-))

sànset i utnoa ha dit...

Tan de bo jo pogués tenir un estiu així!

Però ni el veler, ni els diners, ni els dies, ni el cul d'aquestes noies!!

Estic d'acord en que la cançó transmet bon rollo i sensació d'estiu, però el videoclip una mica sexista... bé, com molts dels anuncis!

Bon estiuet!

Utnoa

Albert ha dit...

Jo l'estiu el defineixo com el període on només fan amistosos o, amb una mica de sort, un Mundial o una Eurocopa.

Està molt bé l'anunci.
Adéu!

Jordi ha dit...

Jordi: sí, sí, sembla que sí! S'enganxa com una mala cosa, la cançó! hehehe

Assumpta: sí, sí, la recordo perfectament. I també recordo aquell anunci de fa molts anys que sortia un submarí i que divisaven terra i deien "Vaya vaya tribora!!". Aquesta frase sempre se m'ha quedat.
Quanta raó tens, poca gen es pot permetre unes vacances d'aquest tipus. Llogar un vaixell d'aquests és molt car!

Utnoa: sexista? Ostres, no me l'havia mirat d'aquesta manera. Vols dir? La trama de l' "assuntu" la troba bastant normaleta. Bé el tio que s'hi fixa amb la tia fins que al final la consegueix. Això sí, els defectes dels homes també surten a la llum, eh!

Albert: bona aquesta!! hahaha Però em diràs que no t'ho passes bé! Quan penso en que fins l'agost no hi ha partit de pretemporada blaugrana m'agafa de tot!

Garbí24 ha dit...

Sempree surten aquesta mena de gent que té vaixell, guapos, que lliguen un piló, sense cap mena de problema....si haguessin de vendre estrella només a quests poques en vendrien....
Ara el cul que gasta la noia....un 10

Sergi ha dit...

En pensar en l'estiu a mi em ve al cap la calor infernal i 'si us plau poseu l'aire condicionat...'. No seria una estació que m'agradés especialment, però sí que estic d'acord amb tu que els d'Estrella s'ho curren molt els estius i ja fa uns anys que la seva cançó franquícia es converteix en tot un èxit, i els anuncis estan molt bé. Aquest m'ha agradat molt, és la primera vegada que el veig. Està molt ben trobat. Papà papaparararaaaaa....

Anònim ha dit...

Si si, el culet de la noia un 10. No crec pas que el trobi jo aquest estiu (tot i que probablement) vegui bastantes mes "Estrelles" que els que surten a l'anunci.

PD: Jordi felicitats pel blog

Clara ha dit...

M'ha encantat! (Però no pas pel cul de la mossa, com diuen per aquí dalt!) Cada any es superen.. tot i que el de l'any passat també era xulíssim! Em transmeten molt bon rotllo!


I.. paraules per definir el meu estiu.. Festes majors, colegues, san fermín, conèixer gent, escapades, relax, treballar també..(alguna pega havia de tenir jaja) en definitiva, ho deixo en bogeria!

kweilan ha dit...

Després de veure el video, em reafirmo que les illes són un lloc especial.

Anònim ha dit...

Els de la Damm són els pocs (quasi els únics) capaços d'idear anuncis que valen la pena. Saben vendre molt bé el seu producte i dotar-lo de l'imatge que pretenen.

Jordi ha dit...

garbi24: hahaha estic segur que si nosaltres tinguessim vaixell i un munt de cerveses per regalar, estaríen totes intactes... No tenim la mateixa classe!!

XeXu: sí, sí, però una cosa porta a l'altra. Què seria de l'estiu sense la calor?? I sense l'aire condicionat??
Espero que no se t'enganxi molt la cantarella!

Anònim: hahaha moltes gràcies!! Intenta-ho! L'esperança és l'últim que s'ha de perdre! Sort!!

Clara: eh! I que me'n dius del musculat pit del noi?? O es que a les noies se us ha passat per alt?? ;-)
Ohh!! Sant Fermín!! Hi he estat tres vegades i m'ho vaig passar en gran! Són d'aquestes coses que com a mínim ho has d'haver fet una vegada a la vida!

kweilan: i tant! Menorca és única! Té unes cales fantàstiques, per perdre-s'hi uns quants dies... quan no plou!

Albert B. i R.: totalment d'acord. I per a mostra un botó!

òscar ha dit...

A la feina 1 i a la feina 2 hem obert un beligerant debat pèl masclista (gairebé tots som homes, tot s'ha de dir!) en el que s'enfronten postures que defensen que la moreneta de l'any passat era més guapa que la dels rínxols d'aquest any.

La cosa pinta tan malament que, penso, que el que ha unit la feina ho pot acabar desunint l'Estrella.

Jo, sens dubte, em postulo com a ferm defensor de la moreneta de l'any passat!!

Jordi ha dit...

Òscar, hahahahaha! No seré jo qui desfaci els acords contractuals laborals, evidentment. Paraula de feina, amén!