dimarts, 13 de juliol del 2010

El curiós cas de l’escut de la selecció espanyola que portava els colors del Barça.

Fa dies que l’R va comentar-nos que si Espanya (la seva Espanya, la Espanya de tots els – que se senten – espanyols) guanyava el Mundial, ell baixaria a esmorzar amb la samarreta de la selecció (la seva i la de tots els –que se senten – espanyols). A tot això va afegir que a l’escut del la selecció hi figuraven els colors del Barça. Incrèduls tots els de la taula li vam començar a fer bromes. Li vaig comentar que si se l’havia comprat a les Rambles, el més probable era que haguessin aprofitat una samarreta antiga del Barça i l’haguessin repintat. Si això era així, probablement a l’esquena portaria estampat algun nom semblant a Frank de Boer o Romario. Ell va dir que no, que allò era impossible, que la seva samarreta era la oficial amb la que va jugar la selecció a l’Eurocopa que va guanyar fa un parell d’anys i que li havia costat seixanta euros.

El dilluns no va faltar a la seva promesa i va portar la samarreta. Efectivament, ens trobem davant del que jo vaig anomenar com a curiós cas de l’escut de la selecció espanyola que portava els colors del Barça. Com podreu veure a la foto, es veuen clarament els colors blaugrana. Sí, sí, ho he vist amb els meus propis ulls (però no l’he tocat pel tema de la urticària) i us ho puc jurar pel gol a Stamford Bridge de l’Iniesta.

Algú té alguna explicació plausible? Seguiré investigant...

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin mal a la vista! No he pogut mirar-ho més que un segon. D'aquí que no et pugui donar cap explicació.

Jordi ha dit...

A partir d'ara ja no caldrà veure l'escut de la selecció. Jo només miraré l'estrelleta que simbolitza el mundial guanyat... ja tenim excusa per no veure l'escut.

Jordi ha dit...

Albert B. i R.: t'entenc, company, t'entenc! Si tens alguna molèstia pots provar d'anar a urgències... ;-)

Jordi: Doncs sí. O el que és el mateix, mira aquells porta tovallons de l'Estrella Damm que també porten una estrella amb fons vermell i ja està!

sànset i utnoa ha dit...

oghhhhhhhhhhhh!!!

quina coincidència més macabra!!!

és com si el prota d'una peli del Wooddy Allen fos el Pajares!

*Sànset*

Garbí24 ha dit...

Ves per on no te res de blanc.....posat ulleres de protecció per mirar-te'l a veure si agafes alguna cosa ara....quin mal d'ulls!!!

Assumpta ha dit...

He intentat retallar la part inferior esquerra de l'escut, aquesta que té les quatre barres... però m'han dit que hi ha un article a la Consti que diu no sé què d'indissoluble i no m'ho han deixat fer.

Si surten els colors del Barça deu ser cosa de Villarato... perquè... oi que aquesta passada temporada els jugadors del Barça eren molt dolents i si guanyaven alguna cosa era perquè els ajudaven? :-PP

Albert ha dit...

Per poder apreciar aquest detall qui ho va descobrir es deuria passar una bona estona mirant l'escut...

Però tinc una explicació plausible: la roja va guanyar la final del Mundial jugant de blau. Blau i vermell, aquí hi ha els colors de les dues samarretes. Res relacionat amb el Barça, doncs.
Adéu!

Jordi ha dit...

Sànset: hahahaha ara tremolo tu! Per cert, que el Pajares i l'Esteso haguessin pogut protagonitzar la de "Dos tontos muy tontos", no?

garbi24: ahir vaig haver d'anar d'urgències a l'oftalmòleg... M'estic medicant amb gotes!

Assumpta: hahahaha fins i tot el Paint vigila per la constitucionalitat del país? ostres...
Sí, i perquè la resta de rivals eren molt dolents i contra el Barça no jugaven. Ara resultarà que Espanya va guanyar a Alemanya perquè els jugadors alemanys eren dolents, no perquè va fer un gran partit. Que n'aprenguin!

Albert: tens raó! Mirar l'escut espanyol durant molta estona només està a l'alçada d'uns pocs privilegiats... o dels fatxes!

sànset i utnoa ha dit...

No els hagués fet falta actuar...

i s'hi podria sumar el Alfredo Landa!

*Sànset*

Núr ha dit...

Jo no acabo d'entendre per què la segona equipació de la "roja" és blava... No hauria de ser groga? Vull dir que són els colors de la bandera espanyola, no? Si tanta angúnia els fot tot allò que sigui català, per què trien els colors d'un dels principals equips de Catalunya? ioi...