dijous, 8 de juliol del 2010

És el Barça!

Un dimecres qualsevol al vespre. Estic assentat al sofà mirant el futbol. Per l'hora podria ser un partit de Champions. Juga Xavi, Iniesta, Pe(lé)droooooo, Piquè, Puyol, Busquets i el nou fitxatge, Villa. Trobo a faltar a Messi, que potser estarà lesionat. Caram, com la toquen. Com juguen, com triangulen, com tenen la pilota, com l’amaguen, ... en definitiva, què bé que juguen al futbol! Dona gust veure jugar aquest Barça? Barça? Si m’hi fixo millor sembla que portin una altra samarreta. Bé, és igual, ha de ser la vista cansada que diuen que tinc o deu ser la quarta equipació. O la cinquena. A més, la televisió encara és d’aquelles antigues, no molt gran. Definitivament m’he de comprar una pantalla plana d’aquelles que diuen que et fan millor la vida.

Bé, avança el partit i a la segona part Xavi treu un corner que remata Puyol de cap per marcar el gol. Me n’alegro, però no tant com altres dies. I això? No ho sé... Dec tenir un dia apàtic. El gol, però, em recorda tant aquell que va marcar el gran capità al 2-6 del Bernabéu i que ens col·locava 1-2. El mateix girar de cap, el mateix gest en rematar la pilota, ... Els mateixos protagonistes, perquè també la centra Xavi, però la diferència és que aquesta vegada en Carles no fa petons al braçalet de capità. I de fet, no el porta! Què curiós!

Acaba el partit i... per cert, on és Valdés? Ah sí, ja el veig, estava a la banqueta. El Profeta Pep li deu haver donat descans... Em poso la ràdio i com cada nit escolto el “Tu diràs”. Estan entrevistant els jugadors del Barça. Gairebé un per un passen pel micròfon de l’emissora per dir quatre paraules.

Finalment sento no sé què d’Espanya, l’equip espanyol, la Roja i més coses. Perdó, jo no he estat veient jugar el Barça? A mi no m’enganyen!

P.D.: De moment el pop Paul les està encertant totes. Si surt a subhasta a l’e-bay, licitaré per ell. No per menjar-me’l, sinó perquè endevini el meu futur. No hi crec amb aquestes coses, però és que el tio (o l’animal) les ha clavat totes!

15 comentaris:

kweilan ha dit...

És que era el Barça! Bon apunt!

òscar ha dit...

Doncs no, pel meu gust, no era el Barça tot i que jugaven com nosaltres.

joan ha dit...

Certament no era el Barça, ni de bon tros!
Jo vaig sentir l'himne abans de començar, vaig veure els colors de les banderes i vaig sentir els comenta-mentiders de la tele... no era el Barça, era una enganyifa que ens han col·locat al rebedor de casa sense ni adonar-nos-en!
Em va fer un mal el cor veure el Puyol fent aquell gol!

sànset i utnoa ha dit...

Jo ja ho he dit, a la que es despistin em foto el puto-pop a la gallega.

*Sànset*

Núr ha dit...

Hi havia moments en què realment jugaven molt i molt estil barça. Suposo que és el costum i el fet que fossin majoria... ioi!

Jordi ha dit...

kweilan: sí que ho era, sí! Amb una altra samarreta, però ho era!

òscar: no em negaràs que era una rèplica exacte! De fet, treient els dos laterals i el porter...

joan: el tros de l'himne no el vaig veure! No ho puc soportar! Veure com els d'aquí aguanten sense protestar l'himne d'allà és una autèntica tortura.
Ja ho pots ben dir que els comentaristes són mentiders. Bé, i mal parlats! Diuen cada cosa!

Sànset: hahahaha pobret pop i pobret tu, que aquell pop és molt gran. No te'l mengis tot sencer, i congela'n una part!

Núr: si tenim en compte que en un equip en juguen 11 i 7 venen del Barça, doncs sí!

Agnès Setrill. ha dit...

Tants anys sent antifutbol, ara que m'havia fet del Barça pels canvis dels últims anys,..tinc dubtes avançats,...potser tornaré endarrera i pensaré: va ser bonic mentre va durar,...

Carme R. ha dit...

Si, era el Barça i per aixó Espanya ha arribat a semifinals i els espanyolitos aixo ja ho saben ja, i els hi fà mal i per això ahir desde la finestra de casa sentía España, España mes fort que mai!

Assumpta ha dit...

Espero que la desgràcia no es consumi del tot i que Holanda guanyi la final... Ara bé, com no sigui així, t'asseguro que penso anar dient a tothom qui pugui que EL BARÇA i tres o quatre més han guanyat un MUNDIAL DE SELECCIONS (El de clubs ja el varem guanyar el 19 de desembre passat)

Serà l'única manera de fer-me passar l'empipamenta :-))

Anònim ha dit...

No, no era el Barça. La representitivitat d'un equip no depèn dels jugadors que el formen, sinó del que duu associada tal institució. Encara que juguessin 11 catalans, la roja representa als espanyols. I encara que el Barça jugés amb 11 estrangers, la seva vinculació amb Catalunya quedaria intacta.

òscar ha dit...

L'Albert B. i R. ho ha explicat perfectament.

Com diu l'anunci aquell dels fars i el coi de Matias Pras Jr; es pot dir més alt però no més clar.

Sergi ha dit...

Jo és que mira, és que tot i saber que juguen tots, no m'ho miro igual. No és el mateix, em sembla que són una altra gent. Vestint aquesta vestimenta tan estranya em deixen força indiferent.

Garbí24 ha dit...

Que el nostre PUYOL faci saltar d'alegria a tota la gent que viu a l'altre costat de la frontera és tot un plaer...per vermella que portin la camiseta...

neus ha dit...

a mi l'altre dia em van dir 'pero nena, si animas a la roja estás animando al Barça!'... i el meu estómac va protestar i l'ànima em va caure als peus. No, no i no. No i prou.
Estic totalment d'acord amb l'Albert BiR.

Jordi ha dit...

Agnès: hahaha no, no et desanimis! Són del Barça però disfressats!

Carme R: ahir a tot arreu van sortir de sota les pedres. Quin soroll que feien els comdemnats! Grrr!!

Assumpta: ja ho pots dir ben alt!! La copa del Mundial hauria d'estar a les vitrines del Museu del Barça.

Albert B. i R.: no puc més que donar-te la raó!

Òscar: Ara en fa un altre que va discriminant la gent entre estalviador i no estalviador. M'avorreixen aquests anuncis!

XeXu: sincerament, jo no pateixo veient els partits. Si guanyen bé (pels del Barça, és clar) i sinó també. Patir per aquesta samarreta? Ni boig!

garbi24: ah!! No oblidis que Puyol era aquell que van dir que es doblegava els mitjons de certa manera perquè no se li veiés la bandera espanyola. Ara, segurament i amb permís de l'Alonso, el faran premi príncep d'Astúries.

Elur: espero que el mal de panxa t'hagi passat ja. No t'ho mereixes!!