dimecres, 14 de juliol del 2010

I ara... habemus Profeta!

Escollit fa poc més d’un mes el Sant Pare de tots els culés, el president Sandro Rosell, ara tocava renovar al Profeta més estimat del barcelonisme, Pep Guardiola, gurú i visionari del món del futbol, que és un esport on darrerament juguen tot d’equips i sempre guanya el Barça. Perpetuador de l’estil Barça, de la manera de jugar que ha mamat des de ben petit, ens ha de dur novament a una temporada triomfant, plena de bon joc, gols, espectacle i, a poder ser, títols. Ara té un repte important. Tenim l’enemic a la Lliga casolana. Si no en teníem prou amb CR9, ara arriba en Mou per fer-se càrrec de les regnes de l’equip rival. A mi, què voleu que us digui, ja em pica tot. Només faltaria que la Sánchez-Camacho fitxés com a cap de comunicació de l’equip blanc per acabar-ho d’adobar. Llavors, corrent, hauria d’anar d’urgències a qualsevol hospital perquè la urticària seria de les que fan història. Tindria basques incontrolades i pujades de febre aleatòries que danyarien la meva salut a marxes forçades.

De totes maneres la felicitat no és completa. De moment només tenim Profeta per una any més. Estrany, no? Havia escoltat que, donada la impossibilitat de fer un contracte sis anys, el que se li proposaria serien dos anys més una temporada més. Finalment, però, ha estat només un any. Però, per què? No s’han entès? No hi ha feeling? Des de que va guanyar en Sandor, han tingut un mes llarg per parlar-ne i posar-se d’acord. Llegint un article del Miguel Rico crec que era ahir, deia que això servirà perquè en Pep tingui a tothom amb la guàrdia alta: la directiva mirarà de complaure’l en tot perquè l’any vinent continuï, igual que els jugadors que s’hi deixaran la pell perquè estigui content i segueixi sent l’entrenador la temporada vinent. Si és per això, endavant. Ara, tornem a estar amb aquella temporalitat que no m’agrada i que provocarà que a mitjans de temporada, quan ens juguem els títols, tornem a tenir el debat de si seguirà o no seguirà...

Ara, l’important és que tornem a tenir Guardiola. I això ja és molt. Mimem-lo entre tots, que se senti estimat i segur que seguirà alguna temporada que altra més.

EXCLUSIVES DE LA BANYERA.
Segons fons properes a La Banyera, Iker Casillas, Sergio Ramos i Xabi Alonso van demanar a Puyol i a Piqué que durant les celebracions del Mundial els posessin també a ells la samarreta del Barça per poder jugar “en un equipo como Dios manda”.

Iker va declarar: “Por lo menos tocaré pelotas con los pies y no sólo me dedicaré a sacar la pelota de dentro la portería”.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Ha renovat només per un any perquè no li fa cap gràcia el Rosell. Tenim sort que va donar la seva paraula. Per això ho ha fet, perquè a diferència de tants altres el que diu, ho compleix. Ja ho vaig dir des del principi: aquest Sandro em fa molt mala espina. El poc que ha fet, ho ha fet malament.

Garbí24 ha dit...

El Pep es inteligent de mena i no es vol enredar més d'un any sense saber com anirà la nova directiva.....si l'any que bé el pep marxa en Sandru ja pot començar a correr doncs els culers se'l menjaran. Esperem que tot vagi bé i el Mou estigui molt emprenyat per no guanyar res.

Sergi ha dit...

Home, jo penso que és més aviat per guardar-se les esquenes. Si la cosa va bé, torna a renovar. Pas a pas, sense comprometre's. Ell sap que tard o d'hora deixarà d'anar bé, així que a la que comenci a empitjorar, aquell any no renova i llestos. No deu voler sortir per la porta de darrere.

És una bona notícia. A veure si es comencen a sentir noms de fitxatges també.

Assumpta ha dit...

Entenc la filosofia d'en Pep... vol ser ell qui vagi decidint cada vegada...

En quant a les teves exclusives... jajajaja són MOLT BONES!!! :-DDD

Jordi ha dit...

Albert B. i R.: A mi tampoc m'acaba de fer el pes, però espero que això no sigui una de les raons, perquè voldrà dir que Guardiola adéu la temporada que ve.

garbi24: Primera moció de censura al Sandru??

XeXu: Evidentment que la cosa pot deixar d'anar bé algun dia. Amb això hi estic d'acord, però això no vol dir que es deixi de confiar amb el Pep, no? Mira el Fergusson, que ha passat temporades en blanc i encara segueix allà. A la que vagin mal dades, no has de ser tant radical i canviar d'entrenador. Sinó ja serem un Real Madrid més.
Sí, sí, perquè se'n van, però no en venen!

Assumpta: però una miqueta més de compromís no aniria malament, no? Suposo que esperarà a veure què tal va aquesta temporada per allargar més el contracte...
Gràcies!

sànset i utnoa ha dit...

A veure si el sabem mimar com Déu mana. Ara, ja tenim culebrón a partir del gener...

Per cert, per què fitxar a aquests tres???

per suplents ja tenim als nois de la predrera!

*Sànset*

Jordi ha dit...

Sànset, i tant que en tindrem, no ho dubtis.
No, no, jo potser amb el que em quedaria seria amb el Casillas, si hagués d'escollir, però el titular seguiria sent Valdés, com no!

zel ha dit...

A mi ja m'està bé l'equip que tenim, l'entrenador també, tot i que de vegades em fa patir el seu estat de nervis, com si diguéssim, un xic...no sé, neures? Però de saber-ne, i tant... I el Sandro no m'agrada, gens em fa repelús, però vaja, a esperar...

Albert ha dit...

Sento dir-te, Jordi, que crec que segons com vagi aquesta temporada, serà l'última de Guardiola com a entrenador del Barça.

Desitjo equivocar-me, però el nostre profeta pateix molt i no m'estranyaria que no renovés quan acabi la temporada. Tanmateix, estic convençut que després d'algunes temporades de descans, si l'equip ho necessita tornarà a acceptar el càrrec.

Quines grans exclusives, jeje.
Adéu!

òscar ha dit...

Extra-extra! (com en les pelis antigues)

Exclusiva per la Banyera:

"JIMENEZ LOSANTOS NOMBRADO DIRECTOR DE COMUNICACIÓN Y RELACIONES PÚBLICAS DEL REAL MADRID"

Oi que és possible encara més urticària???? :)