divendres, 16 de setembre del 2011

Jordi Pujol Mix.

Després de la demostració patriòtica i farandulera del Jordi Pujol interpretant la cançó Jenifer d’Els Catarres,


la gent està intranquil·la, neguitosa, expectant. La gent murmura, parla, diu, aposta... I tot gira al voltant d’una pregunta: quina serà la propera? Quin greastest hit, agafant el brau per les banyes, s’atrevirà a interpretar l’ex-president?

El departament d’investigació de La Banyera ha tingut accés, en exclusiva, a documentació restringida i sap, a ciència certa, quins temes estan a sobre la taula. Si us heu fixat bé, he dit temes, en plural, perquè sí, amics, el proper pas serà treure al carrer un disc amb versions. Aquí va un avançament d’algunes d’elles:
- La barbacoa, de Giorgi Dann.
- La mujer en el armario, de Rafaella Carrá.
- Papi papi papi chulo, d’algú que no tinc les gust ni les ganes de saber qui és.
- No me toques las palmas que me conozco, de María Isabel.
- El torito, d’El Fary.
- Dragostea din tei, aquella cançó de l’Europa de l’est que va guanyar Eurovisió fa uns quants anys.
- Boooooomba, de King África.
- El dimoni dins jo, de Tomeu Penya.
- El baile del gorila, de Melody.

Us podem avançar que també s’està també preparant un duet (segurament amb la Marta Ferrussola) de la versió “Pega la vuelta” de Pimpinela. També ens ha arribat que la propera cançó de “La Marató de TV3” la podria interpretar ell. Però bé, això són coses que encara estan a l’aire.

Ah! I no us ho perdreu. Es veu que amb el disc regalaran un DVD on Jordi Pujol farà una petita (bé, això de petita...) explicació de cada una de les cançons que interpretarà. Això promet!

16 comentaris:

Sergi ha dit...

Tinc els meus dubtes de que 'Dragostea din tei' (O-Zone), guanyés Eurovisió, però no en tinc cap de que ho podria haver fet. Veure Pujol cantant aquest tema podria ser apoteòsic.

Jordi ha dit...

Ostres, sí que estic posat en el tema Eurovisiu... La veritat és que podria estar bé. Hem d'intentar tirar-ho endavant! És clar que segurament rebríem per resposta un: "Això no toca (ejem, ejem)".

Assumpta ha dit...

Jo al·lucino amb les notícies que ens porta La Banyera... això és veritat?? En Pujol va "cantar" (o sigui parlar) aquesta "cançó" o és un truc d'aquells que un imitador fa la veu i busquen trossos d'algun discurs en que sembla que digui allò??

Impressionant...

No sé pas què dir :-P

Ah! aquesta cançó que dius no va guanyar mai Eurovisión... això t'ho diu una experta :-))

Assumpta ha dit...

Ualaaaaaaa :-)) mireu, mireu, he trobat la versió sencera del discurset... Ai, Pujol, tu sí que vals!! :-D

Veus, JORDI, com feia falta el teu blog? Somriures matinals garantits ;-)

Jordi ha dit...

Assumpta ja ho has vist, però paraula que tot és veritat. Gràcies per aportar el document complert, que no l'havia trobat!

El que va fer l'ex-president va ser recitar-la. La part cantada amb música és per obra i gràcia de l'APM, que s'ho curren molt!

Les meves humils disculpes per l'errada garrafal d'eurovisió. Rodaran caps a la Banyera, no ho dubtis. Espero que el cap del departament em presenti la dimisió!

murga ha dit...

uf, veure pujol cantant/versionant qualsevol d'aquests temes ha de ser APUSTUFLANT!!! i si fes un recopilatori segur que ompliria el sant jordi una setmana seguida.
bon cap de setmana!

òscar ha dit...

caldria, atenent a la seva condició d’EX PRESIDENT en majúscules, que el cedé oferís algunes versions pujolanes d’èxits nostrats. “és superfort” d’en josmar i “muralles de tarragona” de l’oriol grau són imprescindibles que no hi haurien de faltar.

Jordi ha dit...

murga, ja ho tinc! Els teloners Sopa de Cabra i com estrella principial el Jordi Pujol!

òscar, jo també hi trobava a faltar temes catalans, i sobretot de la Núria Feliu, de la Guillermina Mota o el mateix "El meu avi va anar a Cuba".

Ferran Porta ha dit...

Hahahaha!! Excel.lent el vídeo! En Pujol té alguna cosa, tot s'ha de dir. Em demano veure'l cantant alguna dels Amics de les Arts, que m'encanten! (Jean Luc, per exemple)

Jordi ha dit...

Ferran, el Jordi Pujol està desbordat. Es passa el dia a l'estudi de gravació, gairebé no dorm, ni menja, ni... bueno, això, que està desbordat!

Anònim ha dit...

Jo que veig molts dies el Pedraforca i les muntanyes de Montserrat i no tinc cap somni eròtic????

Mama Jordi

Garbí24 ha dit...

Si les actuacions paguen entrades suculentes......creu que aixugarem la crisi, jo mateix pagaria molt per veure algun dels temes

Sergi ha dit...

A veure Banyeres, el Barça li fot 8 a l'Osasuna, el Madrid perd i Mourinho fa el ridícul, i tu no dius res?? Tu tens un problema!

Assumpta ha dit...

Jordi!! T'enyorem!! :-))

Jordi ha dit...

Companys, estic de ressaca de la Matagalls-Montserrat. Deixeu-me reposar!

Assumpta ha dit...

Hehehe descansa, descansa... un dia més i prou, eh? ;-))