dilluns, 3 d’octubre del 2011

Petites conclusions del partit d’ahir.

Res, a mode d’apunts:
- Primera part poc vistosa però molt pràctica.
- Segona part patidora, d’aquelles que en altres èpoques ens haguessin marcat un o dos gols i haguéssim perdut el partit.
- Amb la quantitat de lesionats que tenim, jo ja estic content.
- Ah!, per si no ho sabíeu, líders!

Altres apunts:
- Últimament ja no sé si juga el Villa o l’Antonio Orozco. Cada vegada s’assemblen més!
- Crec que Pepe ha fet un campus d’estiu per jugadors de primera divisió: ahir vam veure cops i entrades similars a les que fa el madridista.

Pregunta existencial:
- Ens xiularan algun dia un penal?

ANÈCDOTA DEL DIA.
Amb el propietari del bar on anem a veure el futbol (evidentment, d’una família de xinesos) sempre fem broma sobre l’un o sobre l’altre. L’he batejat amb el sobrenom de Higgins (recordeu aquell del Magnum, oi?) i sempre va molt ben arreglat amb camisa i pantalons de vestir, això sí, ben amunt, que jo crec que últimament ja els porta a l’alçada de les aixelles incorrent perillosament en que li arribin ja a sota el nas. Ahir a la meva esquerra hi havia assentat un home que deu tenir la meva edat i que sempre demana una canya de cervesa i la fa durar tot el partit. D’això se’n queixa molt el Higgins. Home, per ells el negoci és que a poder ser et demanis dues consumicions i l’entrepà. Ahir, el subjecte en qüestió es deuria haver despertat de la migdiada, ja que tenia aquell típic remolí darrere el cap que se’t forma després d’haver estat estirat al llit (o sofà) una bona estona (ah! I de no mirar-se al mirall abans de sortir al carrer). Una vegada que es va acostar el Higgins, li vaig dir tot assenyalant el noi amb un gest d’ulls: “¿Tienes una pinta?”. Ell, tot bromista em respon: “Quien, ¿yo? ¿Tan mal estoy?”. Em poso a riure i de nou fent un gest d’alçat de celles que apuntaven cap al noi de l’esquerra li dic: “No, no, para él. Una pinta.”. “De cerveza?”, em contesta. Quan ja estava desesperat, una ocasió del Barça em va salvar. O potser va ser una Coca-cola que van demanar tres taules més enllà. L’Alba després em va fer entendre que pinta en castellà és peine, i que potser si li hagués dit peine, m’hagués entès. Així doncs, el castellà correcte, passa’l...

ESPAIS PUBLICITARIS.
Maxwell! Adriano! Affellay! Alexis! Iniesta! Cesc! Abidal! Ara pots tenir a casa teva, en exclusiva, les figuretes de tots els lesionats del Barça de la temporada 2011-2012. Corre al teu quiosc! Només amb el diari És port. I de regal amb la primera entrega, una vena compressiva per la cama amb l’escut del Barça.

I a més a més, fes-te la cartilla per aconseguir el vídeo de tots el fora de joc de Villa contra l’Sporting de Gijón (la mare del tano, quin fotimer que li van xiular!).

18 comentaris:

Sergi ha dit...

Partit de patiment, però demostrant que sabem aguantar els resultats quan les coses es posen de cul. No va ser un partit gaire inspirat en atac, i l'Sporting es va mostrar com a equip rocós i amb ofici, ja que no van parar de pressionar. A més, el camp era força impracticable, molt lent i es desintegrava per moments. A això atribueixo gran part de les passades dolentes, que fins i tot en Xavi fallava. Però hi va haver bons detalls, i la demostració que l'equip sap patir. Sort que ells eren força inoperants en atac, però.

Pinta, pinta... tu si que ets un bon pinta!

Per sort, penso que Abidal i potser Iniesta ja estaran pel proper partit de lliga. Ara, a avorrir-nos una estona amb les seleccions de merda. Espero que ningú torni tocat.

kika ha dit...

amb la teva retransmissió avui en tinc prou, i me n'alegro de l'estalvi de sofriment que he tingut!
una pinta!!! boníssim!!!
quin tip de riure!!!

Garbí24 ha dit...

Pobre higgins està ben arreglat amb el personal que te al bar.....quina "pinta" que tenen tots.....inclús el que parla malament el castellà.
Del barça?....que vols, com sempre em de patir.
Creus que si posem Villa a la defensa caurà en fora de joc?

Ferran Porta ha dit...

Haha! Bona la de la pinta :)
El patiment culer me'l vaig estalviar; em quedo amb la victòria... i amb el Higgins; quins records, què bona era aquella sèrie: Zeus, Apolo!! :-)

òscar ha dit...

En l’apassionant rànquing d’homes amb els pantalons pujats fins l’alçada de les aixelles, hi ha un duríssim tete a tete entre Higgins i Steve Urkle. Difícil saber qui en resultarà guanyador.

M’aturo en l’anècdota pantalonil ja que del partit, fet i fet, poca cosa hi ha més a dir que tres puntets al sarró i cap a casa que hi fa bon temps.

(PS: sempre he somiat ser soci d'un club com el Kameha Meha)

Lluïsa ha dit...

Això, tu ves donant la raó a aquells que es volen carregar la immersió lingüística dient que a l'escola anem peixos amb el castellà.

El porquet ha dit...

Ahir vaig fer de mal barcelonista. A mitja segona part vaig sentenciar solemnement "aquest partit Milaneja"... ho sento, sóc culer de socarrel i aquest patir el portem molt endins...

Així que, quan va acabar el partit i em vaig haver de menjar les meves paraules vaig dir "calavera, PINTA i ratlla al mig!".

Salut!

Assumpta ha dit...

Ostreeeees hahaha anava a dir el mateix que la LLUÏSA!! He pensat ben bé això! :-DD

El cert és que, a vegades, en deixem anar cada unaaaaaaa ;-)

I he rigut molt amb això del Villa i l'Antonio Orozco!! És veritat!! S'assemblen!! :-D

Ah, el millor del partit els tres punts ;-)

Assumpta ha dit...

Ja tinc la meva bena compressiva amb l'escut del Barça!! M'he endut el darrer exemplar del diari És Port... anava buscadíssim!! :-P

Jordi ha dit...

XeXu: m'ha agradat quan parlaves del camp que has escrit "es desintegrava per moments". Molt bona! El que em va agradar més va ser que si a Anoeta van desconnectar, ahir no ho van fer, i això és una bona notícia perquè la lliçó està apresa.

Només ho diré avui, però beneïda parada per seleccions que ens permet tenir dues setmanes més per recuperar jugadors!

kika: bé, tampoc no em creguis gaire eh!

garbi24: No hi ha prous pintes pels pintes que van al bar, t'ho dic jo! hahaha El Villa sempre caurà en fora de joc, inclòs a la banqueta!

Ferran: Allò sí que eren dobermans i no els d'ara!

òscar: vigila que cada vegada hi ha més gent que peca de portar els pantalons massa alts. Si trobes que et passa a tu, malgrat les retallades, ves al metge de capçalera!

Lluïsa: ops!

El porquet: hahaha llavors, si ets d'aquests culés de tota la vida (entre els que m'incloc), tindrás la calavera a casa, no? Perquè últimament patim per patir. Sempre que pensem, ui avui, predrem... va i guanyen!

Assumpta: els bons catalans mai parlarem correctament el castellà. És més, la pronunciació ja ens delata!

Ostres, avui he anat al quiosc i no he pogut aconseguir la bena. S'havia esgotat!!

Assumpta ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Assumpta ha dit...

Em vas recordar el meu nebot gran (16 anys) quan era petit. Celebraven un aniversari, hi havia un pastís i li volien deixar bufar a ell les espelmes.
Un amic del meu germà estava casat amb una noia cubana i ella, mirant el nen, li anava dient "sopla, sopla" i el xiquet no tenia ni idea de què li deien i, clar, no feia res :-))
Fins que el meu germà va caure en el que estava passant i li va dir "bufa, bufa"... i, clar, evidentment el nen va bufar :-DD

Conclusió, el meu nebot és un bon català ;-)))

Anònim ha dit...

Resposta a una pregunta: no, no ens xiularan mai un penal a favor. En Mou diu que els àrbitres estan fent bé la seva feina... mala senyal!
Per cert, no sé si t'agradaria escriure en un portal blaugrana. És aquest: www.racoblaugrana.com. Tens molta gràcia escrivint (personalment m'agrada molt, i no ho dic per fer-te la pilota!) i les teves aportacions serien molt ben rebudes. Si et fes gràcia, pots enviar un mail a blaugrana.raco@gmail.com o em dónes el teu correu i els ho dic o com et vagi millor. Escriuries del que tu volguessis quan volguessis, no hi ha cap obligació d'una col·laboració fixa, com a tu t'anés millor.
Moltes gràcies per l'atenció!

Yáiza ha dit...

No tinc gaire idea de futbol (mala cosa per seguir el teu bloc, oi?), però m'ha fet molta gràcia l'anècdota de la pinta! Bé, no sé si riure o plorar, perquè jo no entenia quin era el problema... Crec que jo també hagués dit pinta i m'hauria quedat tan ample!

Jordi ha dit...

Assumpta: i tant i tant! Felicita'l de part de la Banyera. No crec que li faci molta il·lusió, però bé... :-)

Albert B. i R.: Si el Mou diu això, ja no sé què pensar. Perquè com que diu tantes mentides!

Ara t'enviaré un mail!

Yáiza: No, mala cosa no! Bé, intento escriure una mica de tot, però com que els partits del Barça ens surten per les orelles... De vegades parlant de futbol també intento fer-ho una mica divertit, com aquest. Això és provar sort! :-)

Anònim ha dit...

Hola! Has enviat el mail? T'han contestat? Jo no hi tinc accés, per això t'ho pregunto. Vagi bé!!!!!

Jordi ha dit...

Ei Albert! Sí, sí que vaig enviar un mail. Em van contestar i els vaig tornar a contestar i a enviar un article per veure què els semblava (crec que dimarts matí), però encara no m'han dit res.

Anònim ha dit...

Doncs ara mateix els aviso perquè et contestin el més ràpid possible. Moltes gràcies!