dimecres, 30 de maig del 2012

Sonda Trujillo

Riiiiing Riiing (so de telèfon)
Tiiiiiii Tiriitiriiiiiii (melodia de l’Ifon anomenada “Bosc de Robin Hood”)

Diguim?

Sí, el truquem del taller pel tema del Mini que va deixar ahir.

Ah! Sí, sí, digues...

Bé, li hem canviat l’oli, els filtres de l’aire i de l’oli ... bla-bla-bla i bla-bla-bla ... i la llumeta aquella que estava encesa quan hem endollat el cotxe a l’ordinador ens ha dit que era per culpa de la ...ona...nda i bla-bla-bla

La Iolanda?

Com?

No, la culpa era de la Iolanda?

No, no de la onalanda.

Ah! (penso que ha dit sopa a banda? No, no pot ser. Sony Bravia? No crec que me la regalin... Sonia Landa? Potser és neta de l’Alfredo Landa però no crec que tingui res a veure amb la llum d’avís del cotxe... Llavors em ve al cap aquell dia que vaig sentir al Sergi Pàmies per la ràdio al programa Versió RAC1 del Toni Clapés, parlant de com s’havia de reservar una taula. Comentava que quan anava a sopar amb el Quim Monzó reservaven taula a quatre o cinc restaurants de la ciutat, perquè mai sabien on paraven. A l’hora de donar el nom per la reserva, com que quan els deia Pàmies sempre li contestaven: como? Ránias? O si li deia Monzó li responies: Mundó?, reservava les taules a nom de Trujillo. Nom que tothom entenia perfectament i apuntava sense problemes.) Trujillo?

Com? Trujillo?

És que no he entès això de la sona blanda...

S-O-N-D-A L-A-N-D-A!

Ah! Sonda landa! Quina paraula més complicada noi!

Quan he acabat d’escriure aquest post, he buscat al google això de la sonda i pogut veure una foto i tot. Més que res pels curiosos:

15 comentaris:

Sergi ha dit...

M'he quedat més aviat amb com en són de penques de reservar a diversos restaurants per si de cas, i el morro que hi posen. Respecte a la sonda, no sabia abans que era no tampoc ho sabré a partir d'ara. Que no falli, i ja en tinc prou.

Yáiza ha dit...

Sonalanda? Això el meu cotxe no ho té, eh! Deu ser cosa dels Minis... =P

M'ha agradat això de reservar taula a molts llocs. Un dia ho provaré i després no aniré a cap, perquè segur que el preu és massa elevat. Total, què més dóna fer el salt a 3 restaurants que a 4?

Garbí24 ha dit...

mentre la factura no sigui Sonada....tot anirà bé......ara que si té la culpa la Iolanda.....ho haurà de pagar.

jpmerch ha dit...

Això també és un misteri. Conec molta gent a qui li l'han canviada —que dit siga de pas i sense voler fer mal, costa uns dinerots—, però ningú sap exactament per a que serveix. Bona sort amb la factura!!

Assumpta ha dit...

Haahahaha què bo això de Trujillo!! :-DDD

M'ha encantat l'anècdota!! :-) Jo a vegades dic "Rodríguez" :-DDD

Ara bé, això de reservar a tants restaurants, quin morro!!!

alba ha dit...

Poooooooobre pot!

El porquet ha dit...

A mi sempre m'han deixat bocabadat, com si fossin coses d'un altre planeta, les paraules lligades al cotxe estil "ciguenyal"... no sé ni com s'escriu... i té pinta que en català correcte no s'hauria de dir així, però... sempre l'he sentida així. No sabia que dins el capó del cotxe hi hagués un niu de cigonyes. Potser per això en comptes de correr, volo!

Jordi ha dit...

Són uns penques, tens raó XeXu, però no els negaràs originalitat i previsió. Jo estic igual que tu amb això de la sonda, mentre funcioni, endavant. Quan falli, ja la canviaran. Mentre no ens deixi tirats!


Podries fer una cosa Yáiza: desmunta el motor i mira si està. Ja ens diràs quelcom. Esperem ansiosos!

Una vegada has fet el salt tres vegades, no crec que per una quarta o inclús una cinquena, s'enfadin. Ara, no ho facis gaire perquè potser corre la veu i t'enviaran algun sicari...


De moment la Iolanda joan gasull, sembla que no té res a veure. Ho estan investigant. Ara, com sigui culpable, ja m'estic justificant ben justificant davant de l'Alba, perquè em caurà una bronca sense tenir-ne cap culpa. Si és que quan surt un nom de dona, ja se sap!


Crec que és d'aquelles coses Jpmerch que les posen expressament per haver-les de canviar. Un sacacuartos que diuen els castellans.


L'anèctoda Asusmpta és boníssima. He escoltat aquell tros de programa tres o quatre vegades i encara ric. El Pàmies explicant coses d'aquestes és un crack!


Sí, alba sí! El Pot ha hagut d'anar al metge, què hi farem...


Per no parlar de la junta de culata El porquet, la tròcola i d'altres paraules més de procedència estranya que se les inventen perquè la factura pugi més!

Assumpta ha dit...

"Crec que és d'aquelles coses Jpmerch que les posen expressament per haver-les de canviar."

"Per no parlar de la junta de culata El porquet, la tròcola i d'altres paraules més de procedència estranya que se les inventen perquè la factura pugi més!"

HAHAHAHAHAHA Em moro de riure!! Gràcies!!! M'he aixecat amb un mal de cap bastant fortet i ja m'està marxant!! :-DDD

Jordi ha dit...

Ostres Assumpta, me n'alegro doncs. Contribuir a que els mals de cap es facin fum, em reconforta. Millora't!!

Levanah ha dit...

Bé els mecànics igual que els informàtics (sense intencions d'ofendre a ningú) tenen el seu propi llenguatge... i com més extranya és la paraula més cara serà la factura...

Assumpta ha dit...

Gràcies, guapo, sortosament ja ha marxat del tot, perquè el mal de cap és una cosa molt pesada! :-))

Jordi ha dit...

Vigila el que dius Levanah, que servidor d'ofici és informàtic! :-) Et podria dir paraules estranyíssimes, la veritat, però ara no vull fer-me pesat. Amb la sonda aquesta dels nassos ja n'heu tingut prou!

De res Assumpta!

Assumpta ha dit...

Mira què he trobat!!

"La sonda lambda (Sonda-λ), també coneguda com sensor d'oxigen és un sensor que se situa en el tub d'escapament dels vehicles amb motor de combustió interna abans del catalitzador i que mesura la quantitat d'oxigen contingut en els gasos d'escapament."

:-))

Jordi ha dit...

Llavors... és últim Assumpta?? :-)