dijous, 5 de juny del 2008

Cinquena Marxa de resistència 7 cims.

Aquest proper diumenge se celebrarà la Cinquena Marxa de resistència 7 cims. Malgrat portar ja cinc edicions, aquesta és la primera vegada que és puntuable per la Copa Catalana de Caminades de Resistència. L’organització va a càrrec del Centre Excursionista del Penedès. La sortida tindrà lloc a Torrelles de Foix a dos quarts de set del matí i l’arribada, al ser una marxa circular, serà al mateix lloc del que es surt. La prova consta d’una distància total de seixanta quilòmetres per superar un desnivell acumulat total de 4.912 metres. Diguem que no és de les més fàcils d’enguany, però al ser una cursa novella i desconeguda per la majoria de nosaltres, no sabem amb què ens podem trobar.

Els participants serem els de sempre, amb la baixa del Marc que està per les Espanyes fent feina i deixant el pavelló ben alt. Com que el Jaume també hi participarà intentaré anar al seu costat i forçar el ritme. Ja estic del tot recuperat i si no vull quedar-me enrere i fer el ridícul a la UTMB i a la MIUT he de començar ja a posar-me les piles per tal d’assolir una bona forma quan abans millor. Així que Jaume, estic a les teves mans... Fes de mi el que vulguis... en el bon sentit, evidentment!!

Com el seu nom indica, aquesta marxa ens farà pujar a set cims: Clapí vell, l’Àliga, Montmell, Montagut, Formigosa, Solanes i Castellar. Així doncs, set muntanyes són set muntanyes i no serà bufar i fer ampolles. Ja ens en podem anar mentalitzant.

Només resar perquè la tònica general de les últimes marxes no es compleixi i la pluja definitivament ens deixi caminar/córrer tranquils i relaxats!! Encara que pel que estem sentint per la televisió, les coses encara no estan del tot clares. Oi Tomàs? Temps queda per fer dolents aquests pronòstics...

3 comentaris:

rogero ha dit...

carai tiu, akesta pinta guapa e! els dilluns ja pots anar a treballar be? jeje

Alba ha dit...

Uff, espero que no acabis gaire malament i que arribis al final; et puc assegurar que jo no. Malgrat això, el més important serà un bon escalfamant i un bon enrenament que sino després el cos es resenteix.
Salutacions i sort.

Jordi ha dit...

Rogero: anirem a treballar caminant com el Robocob/Chiquito però bé, anirem a treballar que és el que importa... si més no a l'empresa!!

Alba: Tot és proposar-s'ho!! Sí, a escalfar bé que si no després em lesiono!! Merci!!