divendres, 6 de juny del 2008

MIUT: Ja tenim els bitllets d’avió!

Avui ja ens han confirmat els bitllets electrònics d’avió Barcelona - Madeira i Madeira - Barcelona. Finalment hem hagut de pagar una mica més perquè en pocs dies la fluctuació de l’import del bitllet és terrible. Us diré que gairebé seixanta euros de diferència que fa dues setmanes enrere quan ho vam mirar. Increïble!! I si encara voleu al·lucinar una mica més, vaig trobar una diferència de quaranta euros entre la nit anterior i el dia que els vam reservar... però a favor meu!! És a dir que la nit anterior a la reserva hauríem pagat quaranta euros de més. No hi ha qui ho entengui. De fet, ahir per la nit vaig tornar-ho a mirar i Les dades dels bitllets són:

Anada.
Sortim el divendres dia 19 de setembre a les 12:40 de l’Aeroport del Prat. Arribem a les 13:35 a l’aeroport de Lisboa, on a les 15:10 hem d’agafar l’avió que ens ha de deixar a les 16:50 a Madeira (Funchal).

Tornada.
Tres quarts del mateix però a l’inrevés. El dilluns 22 de setembre surt el nostre vol de Madeira a les 13:50 i ens deixa a les 15:30 a Lisboa, on a les 16:50 surt el vol que aterrarà a terres barcelonines a les 19:35 per posar punt i final a la nostra aventura.

Ah!! Adjunto aquest parell de fotos de l’aeroport de Madeira. No sé si en sortirem vius de l’aterratge o l’enlairament. Fa por veure la pista des de dalt i des del costat. És petita i sembla de joguina. Encara tinc temps per replantejar-m’ho i si de cas anar fins a Madeira amb flotador, llanxa, vaixell o nadant!!

Mica en mica es van unint les peces i ara només falta pagar la inscripció (ho faré en breu) i l’hotel, que estic amb tràmits perquè això de les transferències a comptes que no són del país és complicat: el SWIFT, l’IBAN, el no hi van i la mare que els va parir a tots!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres aquesta pista es de la Señora Pepis, quina por, qualsevol experiencia muntanya sembla més segura, cuidadin !

Jordi ha dit...

jajaja Sí, tens tota la raó! Veig més factible pujar al Pedraforca que no pas aterrar en aquesta pista!!