divendres, 10 de desembre del 2010

Despistat.

Hom sempre m’ha dit que sóc despistat. De fet els meus pares sempre m’ho deien: “Tens el cap a quarts de quinze!”. O “Un dia et deixaràs el cap!”. Home, no us penseu ara que sóc d’aquells que quan veu una mosca passar se la queda mirant embadalit i pot quedar-se hores i hores veient com vola. Tampoc això! És veritat, però, i l’Alba pot donar-hi fe, que moltes vegades em reprèn amb aquella típica frase (de dona) que fa més o menys així: “Però si ja t’ho vaig dir!” o “Ja t’ho vaig explicar l’altre dia!”. Sí, pot ser, però no me’n recordo. Fet i fet potser no presto atenció a les coses. O no tinc memòria de la que s’anomena recent, que és per l’opció que m’inclino, ja que sóc capaç de recordar coses de fa molts i molts anys. De vegades passo per llocs i després em comenten que si he vist tal cosa a tal lloc (on he passat) i els dic que no, que no m’hi he fixat. Bé, és igual, accepto l’etiqueta de despistat.

Però jo sempre em pregunto quan veig notícies com aquesta:

on coi estava jo quan van escollir voluntaris per fer l’estudi?

Ara, que si t’ho penses bé, la notícia diu que la vida s’allarga com a conseqüència de que el cor bombeja més sang i millora la circulació. Segurament, afegeixo, degut a l’excitació. Llavors, ai las!, estem salvats. Veure jugar el Barça també fa augmentar l’excitació. Juguen tant bé! Fan tant goig! Ara, que per si de cas, que es prepari l’Alba, que els meus deu minuts al dia de medicina diària a partir d’ara no me’ls traurà ningú! Bé, per si de cas, em guardo el vídeo del 5-0 al Madrid per si algun dia no pot ser...

14 comentaris:

Albert ha dit...

Jajaja, vols dir que és certa aquesta notícia?

Ets tan despistat que no vas ni adonar-te que et van proposar ser un dels voluntaris per fer l'estudi!
Adéu!

zel ha dit...

I què més allarga la vida? Jo em miroe els meus pits i no noto res!

_MeiA_ ha dit...

I les dones? què hem de mirar perquè s'ens allargui la vida?

Jo igual que la Zel... per molt que les miri, no noto que el cor que bombegi més depressa...

Bon cap de setmana!! i fes bondat!!!!!!!!!!!!! jajajaj

Josep Lluís Rodríguez ha dit...

Bon vespre Jordi! Pel que expliques, jo puc ser un despistat bastant semblant a tu i llavors les dones diuen que no les escoltem mai, quan en realitat fem sempre el que elles volen, o no?.

Per altra banda, em permeto recomanar-te com un tercer estimulant el nou llibre de Paul Auster, "Sunset Park". L'altre dia vaig llegir una molt bona crítica a l'Avui i deia que amb aquest darrer llibre torna el millor d'Auster. Clar que això és només com a tercera opció, he he. Salutacions.

Jordi ha dit...

Albert: eh! Que jo sàpiga, ni em van trucar ni em van enviar una carta!!

zel: crec que és mirant els pits de les altres... Penso, eh! ;-)

_MeiA_: ara no m'ho facis dir, home!

Josep Lluis: exacte! Un home que m'entén!! hahaha O potser ets tant despistat com jo!

Gràcies, ho tindré en compte. M'agrada molt el Paul Auster!

Assumpta ha dit...

A veure, nois... que al final acabeu fent el que nosaltres amablement suggerim, no vol dir que ens escolteu... a vegades esteu com "absents" :-PP

Altrament, això ens va moooolt bé i ho aprofitem per dir "això ja t'ho havia explicat" quan, en realitat, no havíem dit res de res (perquè sabem que tampoc ho recordareu hehehe)

A mi les dones no em diuen massa cosa, la veritat... prefereixo el partit del Barça!! :-P

Garbí24 ha dit...

que es prepari la seguretat social amb mi.........si això és cert, viuré cent cinquanta anys i si el barça no canvia potser més

Ferran Porta ha dit...

Una cosa la comparteixo al 100%, amb tu, una altra al 50% i una tercera al 0%. Respectivament: el tema "despiste" (terrible, sóc fatal fatal), el tema "Barça" (sí, però no al teu extrem) i el tema "pits de dona" que... hmmm... no, que no em criden gaire l'atenció, he de dir ;)

Bon cap de setmana, encara que el Barça no li pugui fer 5 al Madrid... per raons òbvies :P

Anònim ha dit...

Ja veig tota una bona colla de lectors demanant com a favor per a viure més anys veure pits de dona. Estàs pervertint el personal!

òscar ha dit...

Li ensenyaré aquest apunt (i l'enquesta cientifiquíssima que l'avala) a la meva dona.

Així, quan passejem per la carretera de Sant i jo vagi guaitant sense dissimul tot pitram que se'm creui, m'estalviaré bona part dels retrets. Dic bona part perquè, segur, que l'altra part no me la estalvio. :)

Jordi ha dit...

Assumpta: el que estem és acollonits per no pifiar-la!! :-)
Bé, doncs, amb el 5-0 en tindràs per viure moooolts anys!

garbi24: hahaha llavors podràs incloure't en el llibre del Récords Guiness!

Ferran: no ens posarem a discutir pel que fa als gustos. Cadascú els seus! Bon cap de setmana!

Albert B. i R.: hahaha però és per una bona causa, no? La immortalitat!

òscar: si cal la Banyera t'enviarà un certificat express a casa de l'estudi en qüestió. Ja em diràs...

Si vas per la carretera de Sants corres el risc de veure a la Feliu fent top-less...

Sergi ha dit...

Quin goig per una vegada arribar una mica tard, perquè el que comentaria és calcat al que diu en Garbí amb molta gràcia. Ara sé que tindré una vida molt llarga. I no pensis, que continuo treballant-hi! En Garbí i jo podríem ser el primer cas de persones immortals documentats. Ara que, m'acaba de canviar una mica el concepte que tenia de Matuzalem...

Jordi ha dit...

Però en viu i en directe o en foto? ;-)

_MeiA_ ha dit...

Jordi, demà es publicarà una foto teva al blog de Silenci!

Moltes gràcies!!!! :)