diumenge, 5 de desembre del 2010

Victòria expres.

Ahir va ser arribar i moldre. Gairebé, com aquell que diu, sense baixar de l’autorcar. El general i cònsul Guardiolorum, enfadat per tal i com van produir-se els aconteixements durant el dia d’ahir, marcat per la vaga encoberta de controladorums d’ocells que volen, va fer el que va dir Juli Cèsar quan es va dirigir al senat romà descrivint la seva victòria sobre Farnaces II del Ponto a la batalla de Zela: “Vini, vidi, vinci”. Vaig arribar, vaig veure i vaig vèncer. A part de que, en la roda de premsa posterior al partit, es va cagar en més d’un (cosa que no sé com es traduïria al llatí) de la RFEF, on mana el senador amb càrrec gairebé vitalici Villarorum, alies el furgorlorum o l’home que no sap pronunciar correctametn la paraula futbol (tant maca que és).

Però bé, malgrat les adversitats, aixeco acta de:
- Rècord absolut amb set victòries seguides a fora de casa.
- Segurament estem parlant del desplaçament més curt de la història del Barça.
- Primer penal a favor que ens xiulen aquesta Lliga. Aleluia! I, com estem en argot romà, per Càstor i Pòlux!
- Ossassuna no havia perdut encara a casa cap partit aquesta temporada i el Barça, sense gairebé temps per escalfar, li n’ha endosat un zero a tres.
- El Barça mai havia guanyat després d’una golejada al Madrid. Aquest malefici també el podeu esborrar. Amb Guardiola sembla que les males estrugances no existeixin.

Curioses les coses, el Profeta va sortir amb el mateix onze titular que va humiliar el Madrid. I quina diferència! De fet, vaig patir més ahir per si arribaven a temps que no durant els noranta minuts del suposat gran derbi. Sí, així de trist! Llavors, en partits avorridots com els d’ahir i venint de la gran exhibició del segle feta el dilluns, penses, per pena d’ells, que podríem jugar cada setmana contra els merengues per veure futbol de qualitat. Així doncs, us deixo, que ara mateix tinc ganes de veure futbol de qualitat i estic obrint el DVD del 5-0 que regalaven (pagant) amb el Mundo deportivo i pujo corrents a veure’l.

9 comentaris:

neus ha dit...

a mi me l'han donat 'de gratix' amb l'Ara. I sí també pensava que podríem jugar cada partit amb el Madriz si han d'anar com el de dilluns.

Ahir l'equip va respondre al seu entrenador, que la xerrada que els hi va fer va ser explicar-los tot el que havia passat amb la RFEF i que fessin el que poguessin. Si el van veure tan enfadat i indignat com en la roda de premsa no m'estranya que sortissin a jugar com ho van fer ni que guanyessin com ho van fer. Em sembla que per tenir al Profeta content serien capaços d'haver anat a peu a Pamplona.
Estic molt orgullosa de l'equip. No n'estic gens amb el club, no quan van deixar que en Pep es mengés ahir el 'marrón' tot sol.

Ahir també hi va haver moments en què van jugar com els àngels.

Ser del Barça no té preu!

sànset i utnoa ha dit...

Jo patia perquè aquesta gent no estan acostumats a anar amb presses. Ara, després de veure el partit... collons, quina calma.

A veure si seguim així i destrossem uns quants rècords més!

P.S. El Mou no ha perdut mai per més de cinc gols de diferència, oi? NOU REPTE!

*Sànset*

Garbí24 ha dit...

Potser el millor d'ahir la roda de premsa del gran Pep....va deixar anar unes quantes perles de les bones, suposo que algú s'hi va entendre

Josep Lluís Rodríguez ha dit...

El Sr. Rosell, no pot obrir la boca de tant en tant i defensar el club? Ha de ser en Pep qui s'hagi de enfrontar a tot i a tothom i donar explicacions per tot? Pensem que els "d'allà" estan encantats d'aprofitar qualsevol cosa per atacar el Barça, a l'equi`i sobre tot al Pep. Feliç diumenge!!

Sergi ha dit...

No va ser un bon partit, ple d'imprecisions, però el Barça va fer l'únic que podia fer:guanyar. És cert que amb aquest Barça no tenen cap importància les estadístiques i els maleficis, pot amb tot. L'Osasuna va fer el seu partit, totalment superat pel Barça, com els passa a tots els equips, però la imatge que va donar, com era d'esperar, va ser millor que la del Madrid. Si no van plantar més cara, no era per voluntat, sinó perquè no en saben més. Potser un dels problemes del Madrid és que justament els envolten d'un al·lus de triomfalisme per totes bandes que ho tenen molt coll avall. I després passa el que passa. Però diré una cosa que vaig observar ahir, tot i que ja sabia. En acabar el Barça vam veure el Madid - València sense moure'ns de lloc. Era aparentment un gran partit, i seria una gran victòria pel Madrid, que supera una de les visites complicades. Independentment de com guanyés, he de dir que el Barça ha matat el futbol, se l'ha carregat. Ja no es pot mirar futbol per la tele. Un cop has vist el Barça, qualsevol altre partit, fins i tot un Madrid - València, és un partits d'aficionats, de costellada, de solters contra casats, o de puteros contra infidels, que seria més aproximat. Així com Google ha matat internet, o està a punt, el Barça ha matat el futbol, li haurien de canviar el nom a l'esport que nosaltres juguem. I això que ahir va ser un mal partit.

El que és inaguantable és la campanya que segueixen fent des de Madrid contra el Barça. Com que no tenen res a pelar jugant, es dediquen a minar la confiança a la premsa. Si el Barça truca a la federació i els diuen que no hi ha problema en aplaçar el partit, quin mal hi ha? Si el Barça truca a AENA i els diuen que volaran segur, per què no s'ho han de creure i buscar un autobús?? Però no, guardiola és un nen capritxós que es creu més que els altres, i el Barça és el nou equip del règim. Com ho sents, paraules textuals del fill de puta de l'Inda, dites al seu vídeo blog. Aquest home va arribar a caure'm bé, deia algunes coses clares. Ara li guardaria la mateixa fi que al puto Cristiano, un parell de bales a les temples, i que vingui el següent, si s'hi atreveix. És que aquesta gentussa em fan replantejar la meva repulsa a la pena de mort, joder!! Treuen el pitjor de mi.

Jordi ha dit...

elur: T'imagines diumenge rere diumenge humiliant al Madrid? Al final seria avorrit, pot ser... ;-)

hahaha Llavors en processor la culerada hagués anat darrera per donar-los ànims!

Ser del Barça, olelé olalà, és el millor que hi ha!

Sànset: El Barça és pacient, però si s'ha de còrrer han demostrat que també valen. Són poliVALENTS!

Umm... Crec que des de fa un munt d'anys que en lliga no ha perdut a casa. Aquest seria un bon repte!

garbi24: ahir el Pep estava mooolt emprenyat. I va demanar que no el deixéssim sol. I no ho farem! Mai de la vida!

Josep Lluis: El Rosell no s'atreveix a obrir boca. No ho entenc. Per què volem un president així. Laporta quan s'havia de fotre quatre crits els feia. No ens hem de deixar prendre el pel i el club s'ha de defensar començant pel que més mana.

XeXu: Allà a Madrid els tracten molt bé. Els posen pels núvols i els alaven molt. Ara, després les patacades són més fortes. Mira què va passar dilluns!

El Madrid practica un futbol diferent que el del Barça. Igual d'efectiu, però diferent. Evidentment em quedo amb el joc del Barça: tocar i tocar. Encara que de vegades trobo a faltar aquella verticalitat que tenen els blancs. Però bé, tot no es pot tenir, no? I si la nostra filosofia és arribar amb la pilota als peus dintre de la porteria, doncs arribem-hi! No hi renunciarem mai! El Barça no s'ha carregat el futbol, el Barça dóna una lliçó cada cap de setmana de com s'ha de jugar a aquest futbol. Sense males arts, amb la veritat pel davant i sense violència. Només jugant a futbol.

És increïble això dels mitjans de comunicació de Madrid. Es creuen el reis del mambo. Guardiola va instaurar la norma de viatjar el mateix dia de partit. El van criticar i li van dir que anava de sobrat. Ara resulta que ho fan tots els equips. Si són dues bales, que et sembla una tu i una jo?

Ferran Porta ha dit...

No vaig veure el partit però vaig saber de les peripècies culers per arribar al Reyno, ahir. Sembla mentida que sempre, sempre acabin fent-ne alguna per mirar de putejar el Barça! Ahir amb el mareig aquest d'ajornament.sí, ajornament.no

El cas és que el gran Barça va aconseguir tres punts més, i això és futur. La resta és passat.

Eloy ha dit...

Partit exprès. Tot ràpid. AENA i Federació, miserables. Barça, correcte. Guardiola, emprenyat. Superpedro. Rosell, passarell. DVD gratuït (pagant). Vist dues vegades.
Saludoooosssssssssss cordialeeeesssss.

Assumpta ha dit...

Noi... boníssim aquesta "aplicació" del Vini, vidi, vinci!! hahahaha... de fet, jo crec que ho van inventar fa tants segles pensant en nosaltres!! :-))