dimecres, 2 de novembre del 2011

Classificats... amb un Messi en plena crisi.

Quan vaig sentir per la ràdio una mica abans de començar el partit contra el Viktòria Pilsen que el Milà havia empatat contra el Bate Borisov, un acte reflex em va empènyer a mirar el calendari. Al veure que no era 28 de desembre, dia dels Sants Innocents, no vaig tenir més remei que creure-m’ho, dibuixar un somriure als llavis i aixecar els braços enlaire mentre deixava escapar un sí de satisfacció. Les coses començaven bé. Encara que tenia ben present el darrer partit contra el Mallorca on un Messi en una crisi galopant havia marcat un hat-trick. Preocupant.

El partit va començar fantàsticament bé pel Barça, amb un Pilsen lluitador i a l’atac. Valdès, negat, va treure una ocasió d’un contra un contra un atacant rival. Llavors va ser quan el joc del Barça va entrar en crisi total i Messi va marcar el primer de pena màxima. Quin desastre! Al Barça ja li han xiulat injustament tres penals claríssims als darrers quatre partits. Al Villarato de torn s’afegeix ja un Platinato escandalós. Les coses, però, es van acabar d’esguerrar quan passava un minut del temps reglamentari i Messi, després d’una jugada on el Barça la toca i la toca i la toca i la toca fent un rondo gegantí (hauria d’estar prohibit de tocar-la tantes vegades seguides) aconsegueix fer pujar el segon gol al marcador. Les coses es posaven molt magres per la represa.

La segona part va tenir poca història més: un gol de (a veure si ho escric bé) Secs Fábregas, un pal, més ocasions i un altre gol de Messi (hat-trick novament) per demostrar que segueix en crisi i que no veu porteria.

Una (molt) petita menció per Víctor Valdés, també immers en una crisi espantosa, que ha superat injustament (els contraris creen molt poques ocasions i gairebé no xuten a porteria) el rècord de Reina com a porter que ha estat més minuts sense rebre un gol. Res, una petita bagatel•la de marca.

Per acabar de rematar-ho, dir que Cuenca, titular per tercer partit consecutiu va tenir una gran actuació i que va tornar a reaparèixer Alexis Sánchez després de la seva lesió. Veig el futur del Barça com el color de la samarreta que lluïen ahir: molt negre!

14 comentaris:

kika ha dit...

ja l'has venut a madrit aquest article? te l'han pagat bé? :-)

El porquet ha dit...

Què li passa a l'argentí que marca gols de tres en tres quan en podria fer de cinc en cinc? Jo crec que, està clar que la seva implicació amb l'equip està lluny de ser plena i satisfactòria. Tot el dia va despistat pensant en el mate que s'ha de beure...

I què dir del cap pelat que tenim corrent per la porteria? Lamentable! Rebutja totes les pilotes en comptes d'aturar-les com feien els grans porters "d'antes" (Urruti, Dassaev, Shilton...).

Està clar que anem per mal pedregar! ;p

Sergi ha dit...

Un partit lamentable, efectivament, no saben en absolut a què juguen. No hi ha sistema, ja no se sap res d'aquell joc de toc i profunditat, no es té en compte el planter, les estrelles ja no brillen... penso que estem davant d'un clar fi de cicle, haurem d'anar pensant en canvis molt radicals.

No, no puc, és que no puc continuar. Podria dir que Messi només marca en temps de descompte quan ja tothom està despistat o de penal, però és que valen igual els gols. A més, va estar actiu i va fer un parell de passades de molt mèrit... Podria dir que Tiago no arriba a la sola de la sabata de Xavi i Iniesta, però és que ahir no jugaven cap d'aquests dos... i tampoc no es va notar tant, tant. Podria dir que el xaval Cuenca està sobrevalorat... però és que fa millor d'extrem que Pedro, encara que tenen característiques diferents. Podria dir que aquest equip ja no té ganes de guanyar... però van sortir a menjar-se un rival de tercera regional com si calgués remuntar un 8 a 0 en contra...

Doncs res, que continuem com sempre. Amb Messi el Barça és més Barça, però que ens poguem permetre jugar partits de Champions (que costen de guanyar) amb un tio que va costar 40 milions i el tercer pilota d'or dels dos darrers anys a la grada, i el pilota de plata de l'any passat dormitant a la banqueta... ahir em va agradar fins i tot Keita, mira què et dic...

Sergi ha dit...

Ostres, no m'ho volia deixar. Valdés... sense paraules. A la primera part s'escapa un contrari, i en la cara del porter, i en tot el seu cos, es podia llegir 'pels meus collons marcaràs tu!'. I així va ser. Parlem de Messi, de Xavi, d'Iniesta, de Sex Fàbregas, de qui vulguis. Però Valdés no és d'aquest planeta tampoc, no fotem. Ara saps perquè abans no anava amb la selecció espanyola. No podia, no tenia la nacionalitat... no és de per aquí...

Garbí24 ha dit...

Sort que no tinc carnet de soci.....perquè l'estripava ara mateix...
Quin desastre no se on anirem a parar!!!!!

McAbeu ha dit...

Jo me'l vendria ara que encara ens donaran quatre quartos... ;-DD

carina ha dit...

Un comentari per a Punto Pelota, el Roncero s'ho passaria de muerte. això nos pot aguantar, quin desastre d'equip i quin joc més avorrit amb tant tiki-taka... Si no els agrada que no mirin! Puta enveja, que en fa de mal!

Jordi ha dit...

kika: hehehe no, no, però bé, si paguen puc fer aquest tipus de cròniques quan vulguin!

El porquet: eh que sí? Crec que gols de tres en tres és fàcil marcar-los. S'està columpiant!

I tant, i tant! El Valdés no n'atura cap. Quin desastre!! :-)

XeXu: Has donat en el clau. El planter! Només han pujat tres jugadors del planter aquesta temporada: Thiago, Fontàs i Cuenca. Estem perdent la identitat!!

Ai, es podrien dir tantes coses, però aquest equip ens les calla totes!

Això del Keita ja no t'ho perme-t'ho. Què t'has cregut! Que al Keita sempre se l'ha de criticar. Ara seriosament, ahir tots van fer un partit més que correcte i no va destacar ningú per dolent.

Que Valdés no és d'aquest planeta només ho veiem aquí. Com pot ser que el Casillas estigui nominat a pilota d'or i Valdés no? Increïble, per portar-se les mans al cap!

garbi24: jo he estripat el carnet del super3, per estripar alguna cosa!

carina: L'enveja és molt traïdora. Mai reconeixeran que sí, que el Madrid està jugant molt bé, però que el Barça, sense l'equip titular, encara ho fa millor. Que parlin, que parlin, que els darrers anys no ens ha anat pas malament mentre ho fan.

Clidice ha dit...

Sex, és sex, que no hi ha manera de que ho escrigueu com cal! ^^

Yáiza ha dit...

Segueixo igual... no miro els partits, els segueixo on-line en precàries condicions i llegeixo la teva ressenya. I és l'any que estic seguint la Lliga i la Champions més atentament, que consti! Hahaha!!

Assumpta ha dit...

Avui arribo tard però m'ho he passat pipa!! Primer llegint el teu post i després els comentaris :-DD

Així que només puc afegir, cridant amb veu alta:

VISCA LA CRISI DE MESSI I DEL BARÇA!!

(Hehehe ei, ja veus que la Yáiza segueix la jornada per la teva ressenya, eh? M'encanta!!) :-))

Jordi ha dit...

Clidice: ostres, és veritat, ho he escrit malament... Ops!

Yáiza: no, si ja et dic jo que l'any vinent et faràs socia del Barça!!

Assumpta: vaig voler fer un post diferent. Perquè com que la crisi del Barça i del Messi és d'aquelles que fan història...

Ja et dic jo que a la Yáiza l'acabarem convertint al blaugrana!

Ferran Porta ha dit...

Vosaltres que en sabeu, no com jo, ¿el Barça va pel bon camí, oi? Bé, bé. I si entremig els "altres", "aquells", ensopeguen (aviat, sisplau!), la felicitat serà gairebé absoluta. Dits creuats, culers!

Jordi ha dit...

Portem tres anys de felicitats absolutes amb el nostre Barça!! El millor del món!