dilluns, 4 de febrer del 2008

Aiguat de mal joc però… a sis punts!!

El Madrid ahir havia punxat al camp de l’Almeria (2-0) i avui el Barça tenia l’oportunitat de retallar distàncies amb el liderat. Bé, retallar distàncies guanyant i convencent. L’equip contrari era propici perquè aquesta combinació es portés a terme: l’Ossassuna. I sí, ho ha fet, ha retallat distàncies, però de quina manera!! És cert que durant tot el dia d’avui ha estat plovent i que el camp estava bastant malament: tolls per tot arreu i els jugadors relliscant a tort i a dret. Però crec que el joc del Barça avui ha estat de pati de col·legi: no hi havia cap mena de precisió en les passades, no es trenava cap jugada i les oportunitats han estat escasses. Hem guanyat, sí, però estic cabrejat, i molt!! Avui el Barça ha estat a punt de deixar escapar el tren de la Lliga, ha agonitzat durant quaranta-dos minuts i ens ha fet esclatar d’eufòria (per les tensions acumulades, no per res més) al final per tal de seguir vius al campionat domèstic.

El triplet atacant ha estat el mateix que l’últim partit: Messi – Bojan – Henry. Però avui no ha funcionat res: Bojan hi ha posat moltes ganes i ho ha intentat, Henry ha buscat pilota però no li ha sortit res de res i Messi… Messi… algú ha vist Messi jugar avui? Jo no!!

Un resum del partit? La primera part, malgrat les imprecisions i el mal joc el Barça podria haver marcat un parell de gols, però dues boníssimes intervencions del porter visitant, Ricardo, han evitat que els gols pugessin al marcador. Iniesta i Henry han estat els encarregats de posar-lo a prova.

La segona part ha estat desastrosament desastrosa… (i no hi poso més desastres perquè queda malament). El Barça no ha jugat a res, ha perdut pilotes, les passades han estat del tot imprecises, no s’ha trenat cap jugada de perill i no s’ha xutat ni una vegada entre els tres pals, llevat del gol. Un gol que ha arribat el minut quaranta-dos de partit on un rebuig ha arribat a peus de Xavi que des de fora de l’àrea i amb el porter buscant bolets ha aconseguit allotjar la pilota dintre de la porteria rival. L’Ossassuna s’ha dedicat a perdre temps descaradament: les lipotímies estaven a l’ordre del dia i no paraven de simular faltes i lesions. Trist, molt trist per una Lliga que es fa dir (malgrat que ara ja fa temps que no ho sento) Lliga de les estrelles. És cert que el Barça ha estat nefast, però no s’hauria de permetre aquesta mena d’antifutbol que practiquen certs equipos i més quan hi ha gent que arriben a pagar preus astronòmics per veure partits que al final acaben sent una comèdia, una farsa i una estafa.

Sí. Això és dur, molt dur!! Si hem de seguir veient aquest tipus de futbol fins a final de temporada, els infarts estaran a l’ordre del dia.

EN POSITIU.
La victòria, sense lloc a dubtes. Us imagineu que hagués passat si el Barça avui no guanya (o fins i tot perd, que ho ha pogut fer amb un remat de cap al minut quaranta de la segona part que ha aturat Valdés)? Ja us ho dic jo: sentiríem des de Barcelona les rialles que vindrien de Madrid.

M’ha agradat veure a Jon Andoni Goikoetxea (mític integrant d’aquell Dream Team) assentat a la banqueta de l’Ossassuna. Quins records!!

De nou la porteria s’ha quedat a zero. Valdés ja li treu quatre gols a Casillas en el trofeu Zamora (però el Madrid ens treu sis punts a la classificació).

EN NEGATIU.
Messi totalment desaparegut. Avui ha estat un jugador mediocre que ni ha desbordat ni ha xutat ni ha passat ni ha fet res de res.

Els grup de funcionaris que juga al Barça: Marquez, Zambrota, Thuram, Abidal (quin partit més dolent que ha fet aquest!!) … Sembla que surtin només per fitxar, a complir amb els noranta minuts i a veure-les venir… Trist!!

De nou la manca d’encert davant de la porteria. Aquesta és la diferència que hi ha actualment entre Barça i Madrid: el primer arriba quatre vegades i amb prou feines fa gol, i el segon n’arriba dos i en fa dos.

L’APUNT.
Ronaldinho ha sortit al camp a la segona part. He dit ha sortit, no ha jugat. A bon entenedor, poques paraules valen...

9 comentaris:

Alba ha dit...

Bona frase final, la veritat es que no se que fa jugant Ronaldinho. La veritat es que el osasuna es va tancar molt bé, pero torno a dir que el Barça hauria de tenor recursos per superara un equip ultadefensiu.
Salutacions

PD: sort del gol de Xavi, que sembla que la banqueta li fa efecte. ojala amb tots sigués així.

Jordi ha dit...

Hola Alba. Sí, l'Ossassuna es va tancar molt bé i amb el seu joc d'ara caic al terra, ara em faig el lesionat, ara m'aixeco i ara no vull la camilla que ha entrat em van fer perdre els nervis més d'una vegada!! Però bé, si Xavi ha de ser el revulsiu que tenim sentat a la banqueta, benvingut sigui!!

Fins ara,
Jordi.

Mariona ha dit...

Hem de ser optimistes. Encara estem vius a totes les competicions!! Això sí, l'any que ve hem de fitxar Mourinho, aquest farà creure a tothom!!! jjeje

robert mayoral ha dit...

jo m'oloro que si això segueix així guanyarem la lliga com l'any passat el Madrid...de moment ja hem començat a fer el mateix que ells l'any passat a guanyar al darrer minut i per 1-0!!

Jordi ha dit...

Ostres, Mariona i Robert, quin optimisme que veig!! Espero que sí, que es compleixin les vostres prediccions, però tot depen de lo fort que estigui el Barça (sobretot els dos partits que venen ara a fora: Sevilla i Saragossa). Ah!! I comptant que hem de guanyar al camp del Madrid!! Ara no sé perquè he parlat... encara ho veig pitjor...

Sí, i l'any que bé el Mourinho cap aquí!!

Jordi.

karli ha dit...

Possa en el positiu la manera de guanyar, per els merengues es la pitjor manera...de la manera que porten guanyant ells ja fa un any i mitj!! foten el pena i al darrer instant!!
L'important era sumar tres punts, ara tenim unes setmanetes molt xungues, Sevilla, Saragossa i Atletico!!!aiaiaiaaia

Jordi ha dit...

aiaiai... tú ho has dit!! Quina por!! Tant de bo s'estés repetint la història de l'any passat, però amb les paperetes canviades. T'imagines? Ohhh!!

Jordi.

Fran ha dit...

La veritat que és molt emocionant llegir totes aquestes especulacions que feu des de fora. La lliga és molt llarga i sóc de l'opinió d'en Robert: el destí és molt capriciós i em dona que guanyareu com ho va fer el Madrí l'any passat. Sort!

Jordi ha dit...

Ostres!! Tant de bo!! Sempre he defès que el futbol és cosa de dinàmiques: quan un equip la té guanyadora no hi ha qui el pari, i al revés, quan la tens perdedora tot et surt malament. Esperem que nosaltres haguem agafat la guanyadora i els altres s'hagin quedat amb l'altra...

Per cert, no està gens malament la temporadeta que està fent l'Espanyol!! Tercers i en zona Champions. Qui us ho anava a dir!!

Jordi.