dimecres, 13 de febrer del 2008

UTMB: hauran rebut el certificat mèdic?

Fa dies vaig enviar una carta certificada a l’organització de la Ultra-Trail du Mont-Blanc amb el certificat metge que demanaven. Concretament va ser el dia vint-i-tres de gener, i ja han passat unes tres setmanes, temps més que suficient perquè l’hagin rebuda. Aquests dies m’he estat connectant a la pàgina de correus per saber a través del localitzador de la carta per on estava viatjant i si ja havia arribat o no. He pogut seguir el rastre fins que ha sortit, segons posa al log de l’estat d’enviament, de l’oficina internacional d’origen (que imagino que ha de ser d’Espanya). Doncs bé, aquí ja no hi ha més informació. Ja van avisar-me els de correus que segurament el localitzador que havien assignat a la meva carta quan passés aquesta a França canviaria, i efectivament ha estat així. He provat de posar el mateix localitzador a la pàgina web francesa i em diu amb bones paraules que ho senten molt, però que aquest localitzador no és vàlid. Fes-te fotre!!

Davant la falta de notícies per part de l’organització (ni un trist mail de que han rebut el certificat, i mira que no els costa un duro això d’enviar correus electrònics), he decidit escriure’ls ara mateix un mail en anglès (gracies a la inestimable col·laboració de l’Alba que m’ha fet petites puntualitzacions de com l’havia d’escriure en aquesta llengua, és a dir, que me l’ha redactat sencer) preguntant-los pel tema en qüestió. Espero rebre notícies aviat i que siguin positives, perquè si no hauré de tornar a iniciar els tràmits i gestions de nou. Posaré un ciri a la Lourdes (companya de treball que de tant en tant es passa per aquí)!!

2 comentaris:

Fran ha dit...

Tranquil, no passa res, vés mirant de tant en tant la llista d'inscrits, i com porten els seus requeriments, imagino que quan van rebent els certificats ho van afegint a la llista, o al menys en altres proves que he fet a França ho feien així. Si tens alguna pega amb el fracès no dubtis en dir-m'ho.
Per cert, aquesta Lourdes, ¿té poders?

Jordi ha dit...

Sí, té el poder de fer-me perdre els nervis sempre que ve. Parla molt i no s'expressa molt bé, així que he d'intentar agafar tot el que em diu a la primera perquè com més vegades m'ho repeteixi més tinc el cap com un timbal!!