dijous, 18 de setembre del 2008

Demà volem cap a Madeira.

Ja tenim aquí el segon gran repte de la temporada. El segon gran objectiu que em vaig marcar per enguany. No és un altre que la Madeira Island Ultra Trail (MIUT). La segona sortida a l’estranger per participar en una marxa d’ultra distància. Tocarà deixar de nou el pavelló ben alt. El divendres pel matí el Jaume i un servidor agafem el vol que ens ha de portar fins a Lisboa i des d’allà agafarem un altre avió (o avioneta, no ho tinc clar) que ens deixarà al nostre destí final: l’aeroport de Funchal (Madeira). M’han dit que l’aterratge en aquesta pista té la seva complicació perquè és molt curta i que el capità sempre s’emporta aplaudiments que ho aconsegueix. Esperem poder seguir la tradició...

Recordo ara quan el Jaume va proposar-me embarcar en aquesta aventura. Va dir-me que m’animés que ells s’hi apuntava. Jo no ho tenia clar, no sabia si valia la pena gastar-me tants diners per anar, participar a la marxa i tornar. Tenia molts dubtes (i molts objectius que complir). Però, aquests dubtes van desaparèixer del tot quan vaig veure les fotos dels llocs per on passarem. Senzillament espectaculars. Només veure les fotografies vaig dir-me que allà hi havia d’anar jo, que havia d’estar-hi, i no vaig pensar-m’ho dues vegades i vaig donar el “Sí, vull” (parlant en matèria esportiva) al Jaume.

Aquesta prova té una distància de 100 quilòmetres amb un desnivell acumulat total de 7.160 metres (3.525 positius i 3.635 negatius) i creua l’illa de Madeira de punta a punta. El temps límit per fer tot el recorregut són vint-i-quatre hores. La prova comença el dissabte a les 6:30h, però com que nosaltres dormim a Funchal (lloc on acaba la prova), els autocars surten cap a l’altre punta de l’illa a les quatre del matí. Així que toca matinar. Però val la pena l’esforç, ja que ens embarquem en tota una aventura que esdevindrà, sens dubte, una gran experiència per nosaltres. Imagino que més d’una vegada em quedaré embadalit amb més d’un paisatge i tiraré innumerables fotografies. El lloc s’ho val.

El divendres només arribar hem quedat amb la gent de corredors.cat per fer un sopar de germanor. Tenim ja la taula encarregada al mateix hotel on dormim (nosaltres i gairebé tota la resta de participants) i la cosa promet ser interessant i molt divertida.

Doncs res, esperant no tornar amb un cama (o les dos) de madeira (acudit made in Jaume), fins la tornada. Sigueu bons i no feu dolenteríes!! Ah!! Sento fer-vos enveja i tot això que es diu, però... haber elegido muerte!!

Us deixo el perfil de la prova perquè us podeu espantar una miqueta (val a dir, però, que era més dura la CCC del Mont-Blanc, les coses com siguin):

19 comentaris:

Txell ha dit...

Hola Jordi!!!

Si que te bona pinta si!! Feta la CCC de la UTMB aquesta ja la teniu aixi que com be dius disfruteu del paissatge i tot i que no cal dir-ho, fés mooltes fotos!!!

Que us vagui molt rebé!!!

Txell

Alex. ha dit...

Quina sort i quina enveja em feu.
Ànim grimpaires!!!

Recorda que tens pendent la Ultra Trail de Palau de Plegamans, hi ha entrepà de botifarra, coca i vi.

Des del camí Verdeguerià us abduirem energies!!!

Luigi ha dit...

Jo no et tinc pas enveja, faré la clàssica Calldeten... jijiji

Molta sort i vigileu les relliscades

Anònim ha dit...

Enveja sanota per aquí :), ara que aquests graons, tenen pinta durilla !
Bona sort !

Jordi ha dit...

Txell: No diguis blat fins que no sigui al sac i ben lligat!! Pas a pas... sí que em queda el consol de saber que proves més dures hem fet.

Alex: Gràcies!! La tinc en ment, sí, més per la botifarra que pel lloc...

Luigi: Bona aquesta!! Ultra-Trail Calldetenes - Vic... jejeje

Xavier: Gràcies!! He sentit que n'haurem de fer 5.000 de graons com aquest. No sé si és un rumor... ja t'ho verificaré sobre el terreny, però potser em descompto!!

joan ha dit...

SORT I FORÇA JORDI!

Jordi ha dit...

Moltes gràcies Joan!!

Anònim ha dit...

MOLTA SORT, ÀNIM i FORÇA!

Què tinguis una bona “ultratrail a Maderia”

Bon viatge! I compta amb tot

Ho aconseguiràs, fins la tornada!


La teva mare,

Fran ha dit...

Bon viatge, Jordi! I bon aterratge a la pista-pont sobre el mar...ja ens ho explicaràs...
Però sobre tot que facis un bon ultra, que gaudeixis de debò, que facis fotos molt maques i que després ens posis les dents molt i molt llargues. Bona sort, company!

Jaume ha dit...

Luigi ara que ho dius potser m' ho repenso i vinc amb tu, tot un clàssic Calldetenes....

Jordi ha dit...

Mare: Gràcies!! Ja t'enviaré un SMS quan acabi!!

Fran: Sí, el tema de la pista d'aterratge em té una mica capficat... I de fotos, per descomptat que en farem!!

Jaume: Puc revendre la plaça?

Mariona ha dit...

A hores d'ara ja deus estar dalt de l'avió... Segur que t'anirà de conya, a passar-ho bé!!

Luigi ha dit...

Doncs encara hi ha places per l'UT-Calldetenes - Folgueroles - ETC!!!

No us dic quantes voltes han de ser perquè cauríeu de cul

Millor aneu a Madeira...

ddriver ha dit...

pero el sopar es fa al final,mal anem

karli ha dit...

Soooort!!! i ja has agafat l'estelada??????????
Fots el camp i 1 a 6 a Xixó!!! no tornis gafe!!!

joan ha dit...

Ja t'he vist a la classificació! Ets un crak tio! MOLTÍSSIMES FELICITATS!
Estic delint per llegir la teva crònica...
UNA ABRAÇADA IMMENSA!

Jordi ha dit...

Gràcies a tots!!

Gràcies Joan!! Va ser duríiiiissim!!

Anònim ha dit...

Ostres, aventura guapa, llàstima de la pluja i la boira, ja em donaràs detalls un dia que ens veiguem es veu interessant, almenys diferent segur !

Jordi ha dit...

Sí, Xavi. Quan vulguis te'n faig cinc cèntims! LLàstima de la pluja, com bé dius... Ho va deslluir molt.