dimarts, 16 de setembre del 2008

Pròxima estació…

Imagino que ja us haureu assabentat de la notícia: TV3 ha iniciat una campanya perquè la parada “Campus Sud” de la (molt) futura línia 9 del metro de Barcelona canviï de nom i es passi a dir “Camp Nou”. No em desagrada la iniciativa, que voleu que us digui. Així no estaríem coixos en aquest apartat, que ara no el toquem. Hi ha camps de futbol que fa temps que tenen la seva propia parada de metro (Wembley, Saint Denis, Santiago Bernabéu, Old Trafford, ...). I, és clar, nosaltres no ens podem quedar enrere en aquest sentit. Ens hem de modernitzar, que diria algú. O millor encara, adaptar-nos a les noves tendències del mercat.

El que jo proposaria seria una parada de metro que depenent del que fes el Barça anés canviant de nom. Aquí van les meves propostes:
a) “Liceu blaugrana”, que l’equip ho bordés i fessin un futbol de somni i de dibuixos animats.
b) “Arc del triomf”, quan l’equip aconseguís algun títol important (Lliga, Copa del Rei, Lliga de Campions o fins hi tot podríem incloure de resquitllada alguna supercopa d’aquestes que es celebren a l’estiu).
c) “Des-Encants” o “Al loro”, evidentment en època de vaques flaques, de períodes sense títols i quan el futbol blaugrana faci dormir a les ovelles.

De moment, avui, pròxima estació... Lliga de Campions al Camp Nou (i encara sense parada). Espero que la cosa vagi sobre rails i sigui el primer partit d’una victoriosa competició.

3 comentaris:

ddriver ha dit...

ja t ho dire aquestes toies son capaces de cagarla

Alba ha dit...

Je je je je, una inicitaiva que no sé arribarà a bon port, pero no crec que calgui que una parada del metro de Barcelona es digui camp nou. Ja hi arriba una línia i et deixa pràcticament al costat o es que la gent busca una que et deixi dintre de l'estadi...
Bé, ja es veurà que passa amb aquesta proposta, però diria que no arribarpa enlloc.
Salutacions

Jordi ha dit...

ddriver: jugo amb avantatge, però no la van cagar... jejeje

Alba: Depèn del que pagui el Barça, com tot... I de si a la ciutat li interessa o no.