dimecres, 14 de gener del 2009

Avui, al Camp Nou.

I de gorra. A l’Alba li han deixat dos carnets, més un que n’he arreplegat jo per aquí a la feina, si les matemàtiques no em fallen, en són tres. Així que tres espectadors segur que hi assistiran. Que en Laporta no pateixi! Ara, el perquè avui diuen que la gent no hi anirà, no ho sé, però una de les causes primordials segur que és el fred que farà a l’estadi. No m’ho vull ni imaginar. Aniré i s’ha acabat. Sense ni plantejar-m’ho. Ja m’ho ha dit l’R esmorzant, que ell “ni que me paguen la entrada y me inviten a cenar”. És clar, que es pot esperar de l’R, un barcelonista que diu que el vam fer fora i que segons ell no és del Madrid (però porta el calendari amb l’escut blanc a la cartera) i és fanàtic de l’Espanyol. No hase falta desir nada más...

Doncs que per evitar passar molt de fred i com que, segons les previsions estarem en família, he fet una llista de les coses que m’emportaré al camp:
- Roba de molt d’abric, que inclou bufanda, guants, barret, manta, tres calçotets, tres mitjons, mitges, malles i texans, deu samarretes, tres jerseis, un forro polar i dos abrics.
- Un convector d’aire calent i un allargador de cinc-cents metres per si no hi ha endoll a la vora i l’he d’endollar als lavabos del club.
- Una estufa de gas butà per si no hi hagués endoll.
- Un bidó de gasolina i llumins per cremar els seients del costat i fer més caliu.
- Una barbacoa per menjar calent, carbó per encendre-la i tot tipus de carn per fer a la brasa (total, estarem en família). I de postres, crema catalana per fer-ho baixar tot.

Les begudes ja les comprarem al camp per no anar massa carregats....

Ah!! I si veig que fa molt fred, ja li demanaré al Pep que em deixi sortir a jugar una estona per entrar en calor. Així que si avui per la televisió veieu coses estranyes, no us espanteu.

11 comentaris:

òscar ha dit...

jo, pronosticant que la gelor continuaria, l'he venut al seient lliure. més que res que anar amb un kit-supervivència com el teu jordi, em feia una mica de mandra.

estaré enganxat a la tele esperant la teva sortida al terreny de joc. dedica el gol, eh! :)

Sílvia ha dit...

Hola Jordi!
Vigila! "al loro!" que la grip volta pel Camp Nou.
sortir al camp...mmmm...i les molèsties? ui! el fisio...
salutacions
sílvia

Jesús M. Tibau ha dit...

a veure si et veig

Assumpta ha dit...

Siiiiiii siiiiiii!!!! porta una pancarta que digui "Saludo als lectors del meu blog" Vaaaaa, porfiiiisss :-))

Total, entre tanta roba, tanta estufa, les costelles, la botifarra i tot el que portaras...

Cristina ha dit...

Que vagi bé el partidet. Estarem atents ^_^

Jordi ha dit...

Òscar: no vaig sortir jo, però va sortir el Bacallà, que és com si hagués sortit jo. Perquè el seu nivell i el meu és gairebé el mateix!

Sílvia: me n'havia descuidat de les molèsties. Infiltrat!!

Jesús: a veure si hi ha sort!

Assumpta: una pancarta no, però una samarreta a sota per si marco...

Cristina: gràcies!!

Anònim ha dit...

Hola Jordi quant de temps! Al final vau veure una victòria blaugrana i alguna jugada de qualitat per part dels dos equips. Feia molt fred??? I ja hem diràs a quin preu van ja les begudes al camp, perque donen ganes de prendre l'aigua del lavabo jeje.

Una abraçada!

Alex. ha dit...

Tal com ho expliques, sembla que anessis a veure un partit de solters contra casats.

El Bacallà podria passar per un Troll!!

Jordi ha dit...

Silvi: Sí, sí, quant temps!! Estaves desapareguda!! Bé, el preu de les begudes no el sé, però crec que ronda els tres euros o el dos i mig. Uff!! No es guanyen malament la vida...
Feia... ummm... massa fred, direm!!

Alex: Ostre, pobre Bacallà!! El proper dia que vagi el camp li comentaré via pancarta.

Alba ha dit...

La veritat es que el fred i el 1 a 3 aql Calderón van fer que només 46.000 espectadors s'hi acostessin al Camp Nou. Era un partit de tràmit si el Barça no feia res estrany i, més o menys, va ser així, malgrat algun que altre sobresalt amb el gol del Atlètic de Madrid i els regals de Martín Cáceres. En fi, a quarts i contra l'Espanyol, com a mínim, ens quedem a la ciutat i no hi hauran tants viatges pel mig.
Salutacions

Jordi ha dit...

Alba: potser és el millor, això de no haver de moure't de ciutat per anar a jugar. És com quan érem petits!!