divendres, 9 de gener del 2009

Dilluns, al fisio.

Des de que vaig acabar la darrera caminada (la Marxa del Garraf), que sentia punxades darrera el gluti dret i a l'isquiotibial. No em feu dir el punt exacte, perquè és com la loteria. Un dia em fa mal, un altre em fa punxades a una part, l'altre a un altre. És a dir, que és com una mena de rifa que depèn de com et llevis el dolor es concentra en un lloc o en un altre. Així que vaig decidir parar i no fer res fins passat Reis (encara segueixo enfadat amb ells pel tema de l’andròmina aquella de fer kebabs). El dia set, tornada a la normalitat i, per tant, tornada a la feina caminant. Sempre vaig a peu a tot arreu, així que no havia de faltar a la tradició. Al començament vaig trobar-me bé, sense dolor, però a la tarda quan vaig tornar a casa caminant i vaig fer una mini-emboscada a les rebaixes (amb el resultat positiu a favor meu de dos a zero, amb un abric i una samarreta al meu haver), la cosa va tornar a donar senyals de vida.

Així que ahir dijous vaig entrar a la consulta d'un fisioterapeuta. Li vaig explicar les caminades i frikades que fem per aquestes muntanyes de Déu (imagino que són d'ell) i va dir-me amb un somriure als llavis que ell també s'hi dedicava a fer coses d'aquestes i que feia curses de Copa Catalana. Concretament "faig vuit mesos de muntanya i després em preparo per córrer la marató de Barcelona". Tot un campió! En definitiva, que va dir-me que no em preocupés, que els que ens dedicàvem a això qui més o qui menys havia patit lesions, i ell el primer. I el que era més important, que ell sabia tractar-les. Així doncs, que tinc hora pel dilluns a primera hora per veure si això que se m'ha instal·lat a la banda dreta de darrera el cul té solució o no.

19 comentaris:

Mariona ha dit...

Estic flipant, quines casualitats! Acabes de descriure exactament el que em passa a mi aquests dies: Dolor al gluti i a l'isquio. A un o a l'altre segons el moment, però en el meu cas a la banda esquerra. Fa unes 3 setmanes que estic així i he hagut de parar de córrer i només pedalar i nedar. Fins i tot em fa mal caminant. He buscat info i crec que pot ser el múscul PIRAMIDAL.

Avui intentaré anar al fisio. Ja comentarem la jugada jeje

Quines coses...

joan ha dit...

Je, je... això ja no té solució, és cosa de l'edat! Us feu vells nois, que no ho sabíeu?
Si us fa mal a cada un un cantó diferent, potser entre els dos en farem un/una de sencer!
Va, seriosament, això no serà res. Unes quantes fregues ben donades i com nous, a entrenar s'ha dit!
Bon any!

XaviC ha dit...

Doncs els senderators veig que estem fets una porqueria: Dave trocanter, Japo piramidal, Maria menisc,Xavi LCA,...per cert me'n vaig a buscar els resultats de la ressonància. L'Atleta deu estar acollonit...ara li toca a ell

òscar ha dit...

ja diràs el què jordi perque, a mi em toca, com a propòsit dos mil nouero, buscar-ne un que li dóni una empenta definitiva al meu genoll dret. bé, anomenar-lo genoll és un símptoma de generositat per part meva.
abraçada!

Anònim ha dit...

Jordi, exactament els mateixos símptomes que tinc jo! Depèn del dia em fa mal a un lloc o un altre del gluti! I també a la banda dreta! A més, jo tinc un dolor lateral més intens però molt de tant en tant... Aquest home no farà un pack de rebaixa per tractar 2 del mateix en paral·lel?

Jordi ha dit...

Mariona: ja recordo l'article que vas posar del piramidal. Uff!! No ho sé. Dilluns veredicte!! És molt fotut això d'estar parat!

Joan: Bon any!! Espero que no sigui res. Mentre tot sigui a base de fregues... Ara que ho dius, podríem fer un matxambrat de meitat home i meitat dona. A veure què tal aniria l'experiment...

Xavi: Estem fets una bassura!! Que tremoli l'Atleta i després la Txell que va darrere!!

Òscar: Realment estem tots ben fotuts. Crec que ajuntant una mica d'un i una mica d'un altre no podríem arribar a fer un ésser humà com déu mana... Quin desaltre! Per si de cas, el meu cervell no us l'ofereixo. No és aprofitable.

Dave: Ho podria preguntar. A veure què diu... jejeje Crec que haurem de deixar de ser tant competitius...

Alex. ha dit...

Fa tres anys li preguntava al metge de capçalera si caminar tant m'acabaria passant factura amb el temps, la seva resposta va ser contundent: en trauràs més bens que mals!!

Fen balanç del teu currículum, aquest any te n'has sortit molt bé en tots els aspectes... Creu de Sant Jordi!!!

El pitjor enemic és l'edat, dona-li l'esquena i et matarà, respecta-la i acabaràs fent tant o més.

Demana-li un remei casolà a l'E.

Uri ha dit...

Uuuuuuuuu, que músculos más finos tienes!

Jordi ha dit...

Alex: ja ho pots ben dir que ens fem grans. L'altre dia parlava amb un metge i deia que passats els trenta, el temps de recuperació es multiplica per dos. Què hi farem!
L'E és de vacances. Dilluns, si Déu vol, serà de nou entre nosaltres amb noves anècdotes que explicar-nos.

Uri: uuuuu!! Si que estoy fino, si... Eh que m'entens? Per cert, has vist que per TV3 faran un programa que es diu oikm'entens? Gran Mag Felix!! Llàstima que no el presenti ell.

Luigi ha dit...

Bones Jordi,

No et preocupis que no serà gran cosa. De tant en tant ens ha de fer mal alguna cosa per saber que estem vius. Després de les pallisses que ens fotem...

Fer estiraments no et farà cap mal, ans al contrari.

Jo també estic lesionat.

Una abraçada!

Mariona ha dit...

Jordi, ja tinc el diagnòstic del fisio: sobrecàrrega del piramidal. M'ha fet uns massatges que he vist les estrelles però crec que m'haurà anat bé!

Cuida't

Mariona ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Assumpta ha dit...

Jordi, va, no siguis rencorós, home, perdona als Reis pel tema de la màquina dels kebabs aquests jejeje (no n'he provat mai, t'ho prometo)

Jo ja no tinc arreglo :-( tinc artritis des dels 29 anyets i això no es cura snifff

Sílvia ha dit...

Hola Jordi!
L´edat té aquestes coses... ;)
Sort!
Salutacions
Sílvia
Una màquina de fer kebabs a les rebaixes?

Jaume ha dit...

Amor cuidat que no vull anar sol per aquets mons de deu!

Jordi ha dit...

Luigi: això de lesionar-se em sembla que no agrada a ningú... Sí, vaig fent estiraments de tant en tant. A veure que diu el fisio... Recupera't aviat!

Mariona: gràcies pels ànims!! jejeje això de que et faci veure les estrelles... bé, ja t'explicaré jo. Imagino que el diagnostic meu també és el mateix... Veuré les estrelles també!

Assumpta: em sembla que em passaré al Pare Noel l'any vinent. Perdono però no oblido... jejeje
Veig que qui no té un nap té una col... A cuidar-se l'artritis!!

Silvia: l'edat, sí, l'edat! tothom m'ho diu!! La màquina dels kebabs me l'havien de portar els reis.

Jordi ha dit...

Jaume: tranquil, carinyo meu!! Intentaré posar-me bé per les vacances perquè no vagis soleta!! Petonets amb molt d'amor!!

Assumpta ha dit...

No et passis al Pare Noeeeeel!!!! Nooooooooooo!!!!

Jordi ha dit...

Es que vist lo vist... Es la llei de la oferta i la demanda!! Però bé, suposo que faré un acte de fe de cara l'any vinent. Fins ara no ho havien fet pas tant malament...