dimarts, 27 de gener del 2009

Esmorzars i esports.

Davant d’aquest titular del cop de calor, l’E no ha pogut més que deixar anar: “Este tío es maricón.”. Rotunt. Per continuar dient que “si por lo menos le hubiera dado un golpe con la mano abierta en toda la cara aún. En cambio nuestro Nadal sí que es un tio como Dios manda: él sale a jugar con su chaquetita de punto con el cocodrilo de Lacoste. Eso sí, ¡que no falte!”.

Seguidament ha vist la foto del Migueli (mític ex-jugador del Barça i el que més partit va disputar al primer equip) i ha seguit la dissertació: “¡Otro! Tanto hombre que decían que era y nada de nada. Perdía más aceite como el que más. En las duchas, cuando caía el jabón nadie se agachaba a recogerlo. Vamos, que se dejaban las uñas largas para clavarlas en la pastilla y no tener que agacharse.”.
Avui, poc parlador, però precís...

8 comentaris:

Uri ha dit...

Bona la de les ungles!

Assumpta ha dit...

Mandeee??
Escolta tu, que en Migueli era el meu amor platònic quan tenia (jo) uns tretze anys, eh?

Fran ha dit...

Hola Jordi. L'E com sempre, que no canvii... molt bo lo de les ungles. En aquella època, en Migueli era una icona sexual entre les noies, i vés per on...

Assumpta ha dit...

Eeeeeei... però que és això que tothom es cregui la versió de l'E. sobre Migueli??

Jo que li volia dedicar un article al meu blog!!

Alex. ha dit...

¿És veritat que la Pompeu Fabra farà a l'E Doctor Honoris Causa?

Alba ha dit...

La veritat el pitjor que li pot passar a un esportista es un cop de calor. Es la pitjor manera d'ahver d'abandonar: marejos, les extremitats no responen com tu vols, etc. En fi, un autèntic infern. Això no vol dir que no m'alegri per la xuleria de Djokovic.
Salutacions

Eloy ha dit...

L'E estava "sembrao"

Jordi ha dit...

Uri: un crack!!

Assumpta: Només he reproduït les paraules de l'E. En Migueli és dels primers jugadors que recordo del Barça. El que es deia o es deixava de dir, la veritat és que no me'n recordo. Si vols et poso en contacte amb l'E... i en parleu... jejeje
Endavant amb l'article!!! Ara ja tinc ganes de llegir-lo.

Fran: estic pensant que com el Migueli llegeixi això, ens porta a mi i a l'E als tribunals!! jejeje

Alex: Son rumores, son rumores, com diu la cançó. De totes maneres quan el riu sona, aigua porta (és correcte aquesta traducció??) Si tires de contactes, ja ho compartiràs amb tots!!

Alba: la veritat és que molt fotut ha d'estar per abandonar, no?

Eloy: com sempre!!