dijous, 22 de gener del 2009

Tot per decidir.

Com amb el Madrid, quan pitjor estava el rival històricament i quan la tova de gols es veia a venir (tres, quatre, cinc, set... algú dóna més?), res de res. Pitjor partit de la temporada, però tot i així, vam arrencar un empat i tot queda per decidir al partit de tornada. A tenir en compte, però, que van jugar els suplents (Hleb o com un home pot regatejar-se a si mateix i aconseguir-ho, que té molt mèrit perquè tu ja saps el regat que faràs; el Bacallà; Bojan, que segueix sent una promesa; Cáceres; l'etern lesionat muscular Márquez; Sylvinho i companyia). Si us he de ser sincer, l'Espanyol em va sorprendre positivament parlant. Hi van anar, van posar coratge i van lluitar. És estrany veure com un equip així està lluitant per no baixar a segona. Però, com es diu, d'on no n'hi ha no en pot rajar i s'ha de veure si van jugar així només perquè s'enfrontaven al motivador Barça, etern rival pels segles dels segles, o perquè en Pochettino els ha canviat en dos dies la moral i la manera de jugar (cosa que no van aconseguir ni Tintín ni Mané en mitja temporada). La resposta, el proper partit de Lliga.

Estic començant a pensar que el Barça aquest any s'ha carregat a dos entrenadors la setmana abans de l'enfrontament amb el rival (Schuster i Mané), però més per por de rebre una golejada que per altra cosa. I de moment, tant a Espanyol com a Madrid, tampoc no els ha sortit malament la cosa. O sigui que els rivals encara s'apuntaran a la moda. La pregunta és: l'Espanyol el dimarts que ve tornarà a canviar de tècnic abans d'enfrontar-se al Barça?

Em quedo amb la frase d'en Guardiola: "Ens veiem la setmana que ve al Camp Nou". Sona una mica quinqui, com quan a l'escola el fatxenda li deia aquell que era poca cosa que l'esperava a la sortida i tots a tremolar. Però bé, si ho diu Sant Guardiola va a missa i no seré jo qui li discuteixi les paraules. Se'l veu amb ànim de revenja. Això sí, Pep, un consell d'un devot i humil admirador teu, posa l'equip titular que sinó encara acabarem patint.

En Laporta, en canvi, deixa la posició amenaçant de l'entrenador per recórrer a la èpica (o al madrileny "espíritu Juanito") dient que "necessitarem omplir el Camp Nou" la setmana vinent. Com si fos l'eliminatòria més complicada a la que ha de fer front el Barça en els últims anys. Home, ni tant ni tant poc! No fotem! Que no estamos tan mal!! O no s'enrecorda!! A veure si d'embaucador haurà passat a embaucat??

En definitiva que dimecres que ve, segon acte al Camp Nou. Que ningú es pensi que serà un passeig militar, però estic segur que si el Barça surt amb l'equip que està meravellant a mig món (l'altre mig és perquè no els agrada el futbol) passarà de carrer l'eliminatòria.

EN POSITIU.
L'eliminatòria segueix conservant l'emoció i el partit del Camp Nou no serà un tràmit.

Sense incidents a les graderies, va ser un partit molt net. Bé, em sap greu dir-ho, però vaig sentir a les graderies més "puta Barça!" que no "Endavant Espanyol!".

EN NEGATIU.
El joc del Barça, que va avorrir a les ovelles i que una mica més i em fa entrar en un estat catatònic al sofà provocat per la son i el sopor.

La enèssima lesió d'en Márquez.

12 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

El partit em va fer agafar son. Sort que teniu un llibre al costat.

Sílvia ha dit...

Hola Jordi!
Per dormir, zzzzz...
Ens hem complicat la vida. Guardiola la va "pifiar"! era un derbi...
Salutacions
sílvia

gemma ha dit...

L'únic destacable del partit (que no vaig veure, però m'he documentat, eh!) és la frase del Pep.
Per cert, Jordi, trobar, ordenar i donar sentit a 581 paraules sobre un encontre tan buit d'intercanvi com el d'ahir. Això, això, sí, que té mèrit. I no, el que van fer sobre el terreny de joc.

Alex. ha dit...

Podríem encabir un partit d'aquesta mena amb la denominació de "Partit Crispetes"?
¿o seria millor anomenar-lo "Partit Núria Feliu versus Carmen de Mairena"?, ¿o poder seria millor dir que va ser el Partit dels Tontiploster?

Jo, no el vaig gaudir... o patir?

Fent això(proves), en Guardiola, semblava més el Vicari que no pas el Rector.

Albert ha dit...

Com va dir Calderón amb Guti, els culers hem de dir que Bojan és "la eterna promesa".

Efectivament, no es pot sortir a jugar amb els suplents i encara menys, jugar amb Hleb. Guardiola té idees de kamikaze alineant a aquest personatge.

No et preocupis pels "puta Barça", perquè al Camp Nou es cantaran coses com "perico que canta, cuchillo a la garganta" o coses similars...

Adéu, que vagi bé!

Jordi ha dit...

Jesús: sí, però aquest llibre (o Llibre) em sembla que no es deixa llegir gaire per barcelonistes...

Sílvia: sí, però tampoc no li fotrem bronca. De totes maneres, prefereixo empatar aquest partit que no un de Lliga!

Gemma: em trec el barret. Moltes gràcies!! 581 paraules?? Les has contades??

Alex: ho encabiria dintre del partit dels Tontiplosters, perquè el Barça va fer això, el tontiploster!

Albert: M'he fet el propòsit de no criticar les alineacions d'en Pep. És el profeta i sempre té raó!! Li dono un parell de partits d'aquests més, però... jejeje

Assumpta ha dit...

jo vaig sentir Messi muérete... en tot cas, no m'agraden aquests crits de mort (el del cuchillo a la garganta tampoc)

En fi, un rotllo de partit...

M'agrada aquesta foto que tens posada que es veuen tots dos entrenadors i en Pep te el dit aixecat... m'indica que triomfarem jejeje

ddriver ha dit...

lamentable lamentable,als pericos ni agua,la cagarem a Roma amb aquet entrenador,ens en fara una de grossa per entrar directament al cel i caurem tots al infern

ddriver ha dit...

epppppp M'oblidava Laporta Dimissio!!! Boixos si Laporta(Hooligan dls palcos) no

Jordi ha dit...

Assumpta: segur que sí. Però per si de cas, que tregui els bons...

ddriver: espero que no, perquè de moment tots els invents li han funcionat bé. El del dimecres va ser una semi-errada...

Alba ha dit...

un partit molt enspot, la veritat es que semblava que els jugadors del Barça estiguessin esperenta a no rebre cap gol i decidir la eliminatoria en el camp nou. Ara si que ja no val a badar que un patinada pot costar molt car.
Salutacions

Jordi ha dit...

Al Barça només li val la victòria. Ni amb l'empat ni la derrota passaríem. Així que, com dius, no val a badar. Alerta!