dilluns, 23 de febrer del 2009

Esmorzars i dilluns post derbi.

Avui hi ha hagut tertúlia futbolística a l'hora d'esmorzar, com no podia ser d'una altra manera. L'R, perico declarat i merengue (no declarat), assegut com sempre de cap de taula, ens mirava a tots amb la vista perduda i un somriure als llavis. De tant en tant feia una mossegada a l’entrepà de llonganissa que li acabaven de fer i assaboria com mai el gust del pa estovat i l’embotit dur i ranci. Es sentia guanyador. Per sobre la resta. Amb el poder entre les seves mans. El seu Madrid és a set punts i el seu Espanyol va guanyar al Camp Nou després de vint-i-set anys. No ha volgut atendre a tema expulsions, àrbitre, joc antiesportiu del visitant, ni res de res. Estava exultant i no cabia en sí. Només valien les dues victòries.

Hem tingut sort de l'arribada de l'E, que vist el panorama des de la llunyania mentre demanava el seu cafè amb llet a la barra i estant assabentat dels resultats de la Lliga d'aquest cap de setmana, ha deixat anar el tema important, la notícia que ens havia de treure a tots d'aquella insuportable flagel·lació i estupor continuat: l'óscar a la Pe. Què gran!! Gràcies pel cable, E!! Ets el millor!! De fet allà a la taula l’únic que se n’havia assabentat era ell, però això ja ho té, li agraden tots aquest tomàquet de notícies i rumors.

Finalment els temes debatuts avui (per tal de no parlar única i exclusivament de futbol en un dia tant negre) han estat:
1) L'esmentat óscar a la Pe, arribant a la conclusió que si li han donat, potser no se'l mereixia. De fet, només ha estat un salvavides per deixar de banda el tema del futbol, perquè no recordo que la conversa hagi anat més enllà dels trenta segons.
2) A l'E li han estimbat un carro de la compra a la porta del darrera del cotxe aquest dissabte. Creu que va ser un culé enfadat, ja que el fet es va produir en horari de partit i quan ell es trobava a un McDonalds d'un centre comercial el dissabte mirant-lo per la televisió (sí, sí, heu llegit bé). No està preocupat, té el cotxe a tot risc amb franquícia de cent vint euros i ho posarà en coneixement de la seva companyia asseguradora.
3) He comentat que haurien d'existir les baixes post partit d'un derbi. En podríem tenir dues l'any a disposar quan volguéssim. És molt dur haver d'anar a treballar el dilluns després d'una derrota com la del dissabte. Hem aprovat la moció amb un 100% de vots a favor.
4) També s’ha comentat que en vistes a la propera expedició que farà l’E de cap de setmana a un hotel de la costa brava catalana que li ha costat setanta-tres euros divendres i dissabte amb mitja pensió tres persones (una ganga, segons paraules d’ell), plourà! Sol fins divendres i dissabte mal temps. L’R diu que no donen duros a quatre pessetes i que si li surt tant econòmic serà per alguna cosa. Que vigili amb el menjar que potser torna amb salmonel·losi o alguna cosa semblant.

NOTA DE SUPORT: Per acabar, ja sé que no té res a veure amb aquest post, però donar-li molts ànims a l'Alex que està mig convalescent després de l'operació del dijous. Recupera't aviat!! Els camins necessiten de les teves cames i les teves petjades.

12 comentaris:

Sergi ha dit...

Era inevitable. No ens ho esperàvem, però vam perdre, i avui n'hem pagat les conseqüències, sobretot aquells que fa temps que presumim d'equip. Què hi farem, hi ha gent per tot, fins i tot gent que no és del Barça!

On dius que es firma això de les baixes laborals post-derbi? Ja sé que demanar per nadal, quan ens facin l'enquesta de satisfacció amb l'empresa...

Assumpta ha dit...

Jordi, fill meu, em fas patir molt... no hi ha comentari teu que hagi llegit avui en que no esmentis les paraules "derrota" o "dia negre"...

Anima't!!!

Saps que ha sentit ma germana per la ràdio en una emissora estatal? jejeje ÉS GENIAL!! Que el Madrid "jugará contra el Liverpool en un momento en que estos no estan bien ya que el resultado de este fin de semana les deja ya a siete puntos del líder"

Jajajaja entens, xiquet?? Que el Liverpool no está bien porque está a siete puntos del líder... y el Madrid ya "sólo" está a siete puntos...

I nosaltres, com a tontos, deixant-nos menjar la moral!! Si us plaaaau!!

Vinga, home!!! aquests ànims!!

I el mateix va per a tu, Xexu, que probablement tornis a passar per aquí :-))))

Ànims també per l'Alex, que es recuperi molt, molt depressa!!!

Jordi ha dit...

Xexu: no sé què fem parlant del Barça si la Penèlope va guanyar un òscar... ;-)
M'ho apunto! Crec que tiraré una carta a la bústia de suggeriments...

Assumpta: ara ets tu la que em fas por amb tant optimisme... jejeje La veritat és que tampoc la cosa està tant malament, però els 5 punts perduts en dues jornades fan mal! Evidentment, el Madrid tampoc guanyarà tots els partits, no?
Ànims per l'Alex, sí, sí!!

Alex. ha dit...

Aquesta tertúlia és hereua d'un modernisme punyent. Reflexa de les noves manifestacions artístiques en forma de Pe; d'art conceptual en forma d'estimbat d'un carro carrefunià en el cotxe de l'E; d'acte d'enaltiment nacional enfront una derrota esportiva o finalment un homenatge a Josep Pla en forma de cap de setmana a Palafrugell.
Sens dubte, goso a anomenar-vos: La Tertúlia de la Banyera... el cau ple de saviesa!

Nota de Suport: Sapigueu, de part del meu engonal, que el proper diumenge al bar de sota casa, teniu el vermut pagat... gambes de Palamós, xolís del Pallars i cava de l'Anoia.

Jordi ha dit...

jajajaja ostres, què bo!! Veig que has obviat el nom dels quatre gats i has decidit posar-li de la banyera. Ho celebro. Intentaré fer camisetes i cada vegada que ens reunim de forma no clandestina, ens les posarem i començarem a debatre i a arreglar el món. Ves per on, que ara m'ha vingut al cap aquell programa de Tele5 de "Este país necesita un repaso". El Recordes?

Muntes micro-busos per pujar a bar de sota de casa?

Alex. ha dit...

...per tal d'evitar abusos al bar, diré allò de:

El condol es dona per rebut. L'engonal.
Alex. Gibrelletes i hipoteques.

Jordi ha dit...

Ben fet, sinó et sortiria massa car!!

Jordi. Hipoteques gebrades.

Assumpta ha dit...

On és el bar de sota casa, Alex? :-)

No hi posis pa amb tomàquet que el Jordi és l'únic català al qual no li agrada... i li agraden els bocates de calamars!! (a mi, això em fa patir...)

Anònim ha dit...

hola Jordi!
de quin partit parleu? ah! si, del d´aquesta nit, el de Champions je,je
salutacions
sílvia

Albert ha dit...

Quan guanya el Barça els piquem nosaltres i quan guanya l'Espanyol ens piquen ells. És la gràcia del futbol...

Tot i que sempre és bo tenir un pla B (o un pla Pe, de Penélope).

Molt fort això del carro de la compra!

Jo també voto a favor de les baixes post-partit. Tot i que una sempre la guardaria per si ens eliminen de la Champions...

Vagi bé!

Jordi ha dit...

Silvia: siiii, siiii... ;-)

Albert: Sempre es podria demanar una baixa post-eliminació... Bona idea!! jejeje

Assumpta ha dit...

Pessimistes!! :-PP