dimecres, 7 d’abril del 2010

A les MESSIfinals!!

Tinc un amic que un dia em va escriure en un paper: hauríem de vendre a Messi ara que és bo. I argumentava que aquí no sabem vendre jugadors i que en podríem treure un bon grapat de calers. Li vaig dir que aquí estem acostumats, segons aquell anunci de cervesa, a signar coses en papers de bars (potser ell ho va fer en un tovalló de paper de l’IKEA, no ho recordo, perquè no vaig voler guardar l’escrit), però que jo no ho signaria, que no estava d’acord. Sí, la seva argumentació era certa, però se’m feia impensable vendre al millor jugador del món. No vull pas pensar què hagués passat si algú de can Barça hagués pensat com aquest gran amic meu (per això, val a dir, que no deixaré de parlar-li, ans al contrari). De jugadors com aquest només en surt un cada ics anys, i tenim la sort, estimats culés, de que juga amb nosaltres i que el podem veure fer coses tant meravelloses com les que va fer ahir. Sí, si ja sé que si estigués en un altre equip també el podríem veure fer coses meravelloses pel youtube, però no és el mateix. Hi ha molt bons jugadors al Madrid, al Manchester, al Bayern, però cap com ell, ho sento molt!

I és que el que va fer ahir el Déu del futbol va ser per posar-se les mans al cap i no parar de dir oooooohhh!! De fet avui he fet anat a treballar d’aquesta manera i m’he creuat amb més d’un que també anava així i llavors no m’he sentit sol al món. Fer quatre gols no està a l’abast de tothom (i fer-ne tres en vint minuts, encara menys). Si l’altre dia al Profeta Pep se li acabaven els adjectius, avui a mi em fan mal els abdominals de tant fer reverències ahir. Que tremoli el Cristiano Ronaldo!! Pels abdominals, vull dir, que se m’han posat molt formosos i els seus, al meu costat, són cosa de nens.

Ja som a les Messifinals, perquè això és el que són, en honor a ell!! Allà espera l’Inter, i més enllà espera el Bernabéu. Però no cauré amb la temptació, Profeta Pep, de mirar més enllà sense saber que el lleó indomable de l’Eto’o ens pot amargar la temporada i fer anar en orris el somni més desitjat de la finalíssima. Primer l’Inter, i si Déu (Messi) vol, la final.

EXERCICI TERAPÈUTIC QUE US PROPOSA LA BANYERA.
Assenteu-vos a la cadira davant de l’ordinador, i per uns moments no penseu en res (bé, sí, en el partit de dissabte que bé). Llavors llegiu aquest titular que he trobat a l’As i que col·loco a continuació: Segur que ara mateix se us ha dibuixat un somriure als llavis i us ha pujat la moral un munt. Som-hi, el Bernabéu espera!! I, hi ha millor manera d’anar-hi que aquesta?

16 comentaris:

òscar ha dit...

(tovalló de paper setinat d'un bar qualsevol amb, òbviament, aquell bordejat de color blau -o vermell- fent-hi un requadre)

el sotasignant, òscar pascual, promet solemnement que si el barça guanya la xampions a madrid enguany, renovarà les promeses de la temporada anterior a més d'afegir-ne d'altres de nova collita anginesca (emular gene kelly a "singing in the rain") que vagin consensuant-se.

(i la meva firma -emocionada-)

també en el mateix tovalló, i a modus de post data, em proclamo messiteista.

neus ha dit...

Fixa't que jo no crec que Messi fes coses tan grans i increïbles si no hagués acabat a la Masia. És bo, molt bo i el talent que té és natural, però si no li haguessin ensenyat a explotar-lo vés a saber com i on estaria jugant. De fet només cal mirar-se els últims partits de l'albiceleste.
Ahir amb el segon gol em va fer una mica de ràbia, que m'estava fent el sopar i de poc no m'escapso un dit mentre tallava ceba.

Ara seriosament, et diré que vaig acabar deixant anar un parell de llàgrimes d'emoció (i no, no eren per la ceba, no) quan va fer el quart gol. Aquest nano és increïble i a més modest com ell sol. Va acabar el partit com si no hagués fet res extraordinari, mig avergonyit fent botar la pilota, amb ganes de marxar del camp i estar tranquil. Amb Milito fent-li de guardaespatlles, quina sort que hi hagi Milito fent-li companyia i no en Ronaldinho.
Expliquen que s'escolta al Gaby amb tots cinc sentits i si és realment així anirem molt bé, perquè si alguna cosa té Gaby Milito, a part de ser un jugador de futbol extraordinari, és que és una persona extraordinaria.
Quina gran sort no tenir cap CR jugant al Barça!

Messi, sos macanudo!

Jordi ha dit...

Com a bon culé, però, hauria de dir a la gent que tampoc s'envalentoni en excés. L'eufòria d'avui pel partit d'ahir és justificada i el Barça és cert que arriba al Bernabéu en el millor moment de la temporada, però el Madrid no és el de l'any passat. Guanyar a Madrid? Per què no? és més, jo crec que guanyarem i jugant molt bé.

Garbí24 ha dit...

Aquest nano és molt gran.....esperem que els lesions no apareguin i les ganes no baixin.
A madrid buscan goma 2 per ensorrar l'estadi despres de dissabte, no poden soportar el pensament d'un Barça.Olimpic de Lyo en el seu Bernabeu....quin morbo no?

Jordi ha dit...

Òscar:
(giro el tovalló setinat on figura - no t'hi has fixat - el nom del bar)

Prometo que si el Barça guanya la champions al Bernabéu, la pujada a aquesta any no será a Montserrat, sinó a dalt de tot de la Torre de Collserola per les escales!! Si algú del Cor de l'anginesca o algun blocaire s'anima, ja ho sap!

(i la meva firma -emocionada-)

Elur: No estaries fent una truita de patates, no? Ahir jo també en vaig menjar per sopar. Tens raó, seria bo, però no tant. De fet també el fa bo l'equip amb el que juga. Si mirem com ho fa amb la selecció...
Això del Milito no ho sabia, però estic totalment d'acord amb tu! Prefreixo el LM10 que al CR9!

Jordi: ho hem de gaudir, no? Sinó, quan ho farem? El partit de dissabte serà molt complicat. Jo, l'empat ja el signo!

garbi24: Ostres, hahahaha, seria molt gran això!! I amb el Barça ensenyant-los com se'ls ha de guanyar, cosa que no van saber fer!

sànset i utnoa ha dit...

Ara lliuraré de franc una primícia informativa a La Banyera: les farmàcies mandrilenyes acaben d'informar que han acabat amb tots els stocks de FAVE DE FUCA i de laxants diversos. Es veu que no hi ha manera que caguin del repretadet que tenen el culet!

*Sànset*

Assumpta ha dit...

Però com podeu fer-vos truita de patates un dia de partit? ;-))
El dia de partit es sopen entrepanets petitons, de pernil dolç, salat, formatge... ;-))

Meeeeeeeessiiiiiii Meeeessiiiii
Oeeeeeeeoeoeeeeeeee oeeeeeeeee

Ahir vaig veure també aquest titular de l'As... em va agradar molt!! :-DD

I també m'agrada molt el comentari que ha posat l'Elur sobre l'amistat de Messi amb Milito... Jo també ho vaig comentar a Josep Lluís perquè es nota que són molt amics. El que no sabia (i que l'Elureta ha dit al meu blog) és que Milito sempre, sempre va a celebrar els gols amb Valdés... i això m'encanta. Els porters estan tan solets celebrant els gols del seu equip normalment ;-))

Pujar a dalt de tot de la torre de Collserola per les escales? Jo no puc pujar escales... ho sento!! ;-))

El que m'agradaria veure és el "Singing in the rain" de l'Òscar ;-)) (jo faré les fotos jijiji)

Jordi ha dit...

Sànset: hahahaha l'espuma seca per si s'escapa quelcom i es taca el sofà tamé??

Assumpta: mira, convidats a casa! Ja se sap!
Ah si? Ostres doncs de veritat que és de collita pròpia. Vull dir que no he mirat cap diari ni res de res...
Jo tampoc ho sabia això del Valdés i Milito. Doncs me n'alegro, pel que tu dius. Ai, la soledat del porter...
Ehh!! Que hi ha ascensor!! No te'n lliuraràs tant fàcilment!
Home, cas que l'Òscar ho faci, també m'apunto!

Assumpta ha dit...

Ah!! Hi ha ascensor? :-DD

Has de pensar que això de l'Òscar "in the rain" inclou el fet de ser remullat amb una regadora o quelcom semblant (a no ser que plogués de veritat jaja)

Jo he pensat que el ball el podríen fer enlloc d'entorn un fanal entorn la font de les canelleres :-))

neus ha dit...

Jo puc pujar uns quants escalons, no gaires, baixar-los ja és un altre tema, espero que quan hàgim guanyat la ciàtica no em faci la murga.
Tampoc és que em faci massa gràcia pujar gaires pisos, tinc vertígen, i menys amb ascensor que no m'agraden gens. Sóc una queixica, jajajajaja.

Rè de truita de patates, vaig pelar una ceba, un parell de patates i a bullir i més tard un tallet de rap els hi feia companyia. Em toca fer dieta, vès. Però jo encantada, è! va ser un sopar deliciós. 4 vegades deliciós, vaja.

Assumpta ha dit...

Doncs tu agafes la regadera per ruixar l'Òscar jajaja

http://www.youtube.com/watch?v=d5d6AVefTfs&NR=1

Jordi ha dit...

Assumpta: per descomptat que hi ha ascensor!
Umm... cada vegada agafa millor forma això de l'Òscar! jejejeje Llavors l'aigua la podríem treure de la mateixa font, no?
Ja he vist el vídeo-boludo! Al final surt el Núñez, i no el del crackòvia!

Elur: doncs aquí, cadascú a la carta. s'accepten propostes. És clar que podem canviar el pujar escales per fer un pícnic a l'IKEA assaborint aquells frankfurts tant deliciosos que venen!
Llavors no va ser un sopar de duro, va ser un sopar de reina!!

Albert ha dit...

Diviso cert canguelo a Madrid amb aquest titular de l'As, no és així?

A Ronaldinho l'hagués venut força abans del que ho vam fer, però Messi és massa bona persona com per pensar més en ell que en l'equip.
Adéu!

Alba ha dit...

Sens dubte el partit de Messi va ser per enmarcar i per guardarlo en vídeo i veure'l les vegades que facin falta. Toti i això, només som a les semifinales i s'ha de seguir treballant com fins ara. El partit del Bernabeu no serà gens fàcil i s'haurà de sortir al 200%; segur que Pep Guardiola ja té el cap de com motivar-los.
Salutacions

Sergi ha dit...

Només estic en desacord amb una cosa del que has dit, per la resta, no puc afegir res més. Has dit que jugadors com Messi en surt un cada ix temps. Jo penso que no. Com Messi no n'hi ha hagut mai cap altre. I potser no n'hi haurà cap altre en mooooolt temps. Que té 22 anys el desgraciat. I ell sol guanya partits i fa el que li dóna la gana. És un jugador que no hauria de tenir el perfil de golejador, i mira. No li cal tenir oportunitats de gol, les inventa. No saps com i la pilota acaba al fons de la xarxa.

No sé com evolucionarà, és clar. Es pot torçar i quedar només en una promesa, tot i que penso que ja és més que una gran realitat, i que si ara es retirés, seria igualment recordat. Però avui comentava amb un company que comparar Maradona amb Messi és humiliar el pobre Messi. Ni punt de comparació, ja li agradaria a Maradona ser com ell, i ser una desena part de persona del que és Messi. És que la comparació ja se'm fa absurda.

Que qui vulgui es posi les mans al cap. Messi és el millor del món ara, i probablement, el millor de la història. Si no es torça, ho serà.

Jordi ha dit...

Albert: però els brasilers estan fets d'una altra pasta, no? Aquest és d'aquí i com dius tu, això no passarà, que diu que està molt agraït al Barça (bé, com tots, d'altra banda).

Alba: Crec que en Pep en sap molt de tot això! I els jugadors, mica en mica van aprenent!

XeXu: Bé, et dono la raó, com no! Tant de bo si en surt un altre com ell, també el tinguem entre nosaltres. Els gols que no fa Don Andrés, els marca ell! Sempre he sentit que en Messi a les categories inferiors ha marcat molts gols, per tant ara no m'estranya que en faci tants.
De totes maneres, promesa promesa ja fa temps que no ho és. I estic amb tu. Sinó al Ronaldinho l'hauríem de considerar promesa, i no ho vam fer!
Messi ha fet tot el que va fer Maradona, la jugada contra el Getafe, el gol amb la ma... i a sobre moooooltes més coses! De totes maneres el Maradona em va enganxar molt jove. No sóc el més indicat per parlar.