diumenge, 18 d’abril del 2010

Més del mateix de cada any...

Indignat, així és com em sento. Volia escriure ahir quatre línies abans d’anar a dormir, però vaig decidir no fer-ho, perquè portava a sobre tal emprenyamenta que segurament no hagués estat bo per la meva reputació, principalment, i pel meu bon nom fer-ho. Estava molt calent, massa (i encara ho estic). El que va passar ahir va ser el mateix que portem aguantant durant anys (si voleu informació més exhaustiva podeu llegir cròniques passades dels derbis amb l’equip aquest, que no mereixen ni que se’ls pronunciï el nom). No estic enfadat per l’empat, ans al contrari, perquè el Barça va lluitar i va fer el que va poder contra l’altre equip més un aliat de luxe que anava, crec, de groc. Hi ha una frase que diu que dos no es barallen si un no vol. Doncs si apliquem aquesta frase al futbol, vindria a ser quelcom semblant a que dos no juguen a futbol si un no vol. I això va ser el que va passar, per enèsima vegada, ahir.

Ara, que si jo fos de l’Espanyol (Déu me’n guardi, perquè cada vegada me’n penedeixo més de fa anys pensar que si no guanyava el Barça, que ho fessin ells), i sentís dir a un jugador meu en declaracions a TV3 (crec que era Luis Garcia) després del partit: “Han vuelto las noches mágicas del Espanyol”, estaria preocupat. Molt preocupat. Perquè, veient el partit d’ahir, on van anar a provocar, parar el joc, simular faltes inexistents i van rebre ajudes externes (no vaig sentir pas al president de l’altre equip queixar-se aquesta vegada...), i no van ser capaços de guanyar, es conformen amb ben poca cosa. Són petits! Ara, si amb això en tenen prou, no passa res. Tranquils, que si amb això salven la temporada, tots contents. Trist, no? Perquè ara tinc més clar que mai que aquesta Lliga serà nostre! I tant! Hi posaran els cinc sentits i el que faci falta. Malgrat que jugadors que han estat expulsats justament puguin jugar (veure Kameni o Albiol) i malgrat els elements en contra. Ahir, quan li van preguntar a Guardiola sobre el tema aquest, va dir que no opinava, però que si guanyaven tindria molt de mèrit. No va dir res, però ho va dir tot.

Només deixar uns quants apunts:
- L’equip que menys faltes fa, acaba amb un expulsat.
- L’equip que menys dur va ser, acaba amb un expulsat.
- L’equip que surt jugar a futbol, acaba amb un expulsat.
- L’equip que surt a simular descaradament faltes, acaba amb un home més.
Podria seguir, perquè més que uns quants apunts, serien uns quants folis...

No vull que penseu que estic demanant que ens afavoreixin. No, no i no! De cap manera! No ho vull!! Vull que xiulin parcialment. Perquè ja portem bastants partits que això dura. Cada vegada ric més amb allò del Villarato.

NOTA: Sento si he pogut ofendre algú, però és el que penso. Demano disculpes, això sí. Però és el que penso.

13 comentaris:

Sergi ha dit...

Doncs jo no penso demanar disculpes. Odio l'Espanyol, és l'equip més odiós i indesitjable de la lliga, i per tant, del planeta. A la meva llista, el Madrid és el número 19, i els putos pericos de merda (si ofenc a algú, que li donin pel cul), el número 20. Espero que baixin, que desapareguin, que els passi el pitjor. Si en tenen prou amb empatar amb el Barça per salvar la temporada, no es mereixen estar a primera, vergonya els hauria de fer. Que baixin i que juguin contra el Barça Atlètic, aquest és el nivell que tenen i demostren. A veure si juguen així contra el Madrid. A veure si són tan bruts o actius quan juguen contra qualsevol equip. Els he vist algun altre enfrontament, i són patètics, un equip de tercera. Però contra el Barça sembla que els vagi la vida. Doncs així la perdin.

Només em sabria greu molestar-te a tu per aquest comentari, com a autor d'aquest blog. Si ho veus convenient, esborra'l, no em fa res.

L'equip no va jugar bé, ho hem de reconèixer. A banda de Valdés i Piqué, gegants, els altres no van poder fer massa. Per la circumstància o pel que sigui, però no va ser un bon partit. Llàstima. Els hauríem d'haver fotut 7 o 8.

neus ha dit...

Ja veig que estic com tu i en Xexu, l'emprenyamenta que porto a sobre és monumental i encara m'emprenya més saber que els putus pericus disfruten amb la nostra indignació.

Ahir al meu timeline del twitter, en Joan va escriure:
"10 contra 12 (13 si comptem al comitè)"
Quanta raó! i encara ens hem de sentir a dir que ens afavoreixen.

Em rebenta que no poguem fer un partit decent contra aquesta colla de garrulus, em rebenta cosa de no dir.

Estic massa emprenyada Jordi per parlar de futbol, no vam jugar bé però és que no ens van deixar jugar!!

Al TN diu que al túnel dels vestidors hi va haver festival...
Jo no havia vist en Pep tan emprenyat just acabar un partit, era la viva imatge del culé ahir a la nit.

Fran ha dit...

Ufff! Jo no m'atreveixo a dir res... Millor per un altre dia, amb calma, pot ser pujant junts per un dels camins d'alguna travessa, i tranquil, Jordi, que no em sento ofés, això només és futbol.
Una abraçada.

Carme R. ha dit...

Estic d' acord amb tot el que dius, el Barça va fer el que va poder, pensem que aquets jugadors tenen dos o tres partits a la setmana i també son humans!
L' espanyol també va fer el que va poder, si jugaba la champions, o la supercopa o la lliga!!!

sànset i utnoa ha dit...

Jo tinc un pla genial per l'espanyol!!!

Us l'explico: aquest estiu el barça no hem de fitxar a ningú. A més a més venem l'Henry per quatre durets -segur que a algun texà li cola- + hlebs + cáceres + etc. Amb tots aquests diners comprem totes les accions de l'azpañó de Cornellà. Fet això: fem desaparéixer l'entitat i fotem a terra l'estadi.

Són uns indesitjables. "Las grandes noches de futbol han vuelto". Aquest tipo no ha vist mai una pilota de futbol.

Ah, i als exfutbolistes de l'espaÑol els fotem tots a pelar ametlles a mà al més profund de la terra alta.

*Sànset*

sànset i utnoa ha dit...

i no demanis disculpa que si algú s'emprenya, com va dir el poeta del futbol català: "una calavera i una pinta..."

Per cert, ole Xexu!

*Sànset*

Assumpta ha dit...

Uhmmm... estic per copiar íntegrament el meu comentari a ca l'Albert d'ahir vespre ;-))

Ignorem-los... i ja està. Cada perico que veu un culé empipat és un perico feliç.

Ja està, aquest equip petit, petit que juga a Cornellà i a El Prat al mateix temps, ja ha fet la seva missió de cada temporada. Sortir a morir matant davant del Barça. D'acord, ja ho han fet. Ja poden estar contents... i nosaltres no cal que els hi dediquem massa pensaments.

Aquest equip poca-cosa, com sap que mai, mai podrà aixecar copes i celebrar títols, concentra tota la seva energia en mirar de posar pals a les rodes al veí català... pobrets.

Ara pensem amb el futbol de veritat :-))

Dimarts juguem un partit de Champions. Els partits que juguen els bons, com nosaltres :-DD

Garbí24 ha dit...

Tens tota la raó hi ha alguna ma negre que ens vol fer patir fins al final, esperem que no ens acabin robant la lliga aquesta que tan hem suat.....paciència

Uri ha dit...

Ahir el partit el va perdre el Barça amb el plantejament de la 1ª part. A la 2ª les coses començaven a anar millor fins que l'enagenat mental de l'Alves no va saber controlar el seu temperament i se'n va anar expulsat justament.

Aquesta mateixa objectivitat la podria haver aplicat l'àrbitre, xquè algú de l'Espanyol també hauria merescut acabar el partit abans d'hora.

Luís García pot anar rajant molt del Barça, però jo no podria estar gens orgullós d'un equip on passen coses tan estranyes i lamentables com l'afer Tamudo...

Albert ha dit...

Els anàlisi dels partits sempre s'han de fer en calent, sinó ja hi ha coses que no es recorden com cal. Un entrenador ha d'esperar al següent entrenament per valorar un partit amb els jugadors, però aquests escrits que fem són diferents.

Si els àrbitres xiulessin parcialment, la gent podria pensar que ens afavoreixen perquè la manera d'atacar que té el Barça fa que trepitgi molt més l'àrea. Per tant, caurien més penals a favor.

A mi no m'has ofès gens, perquè hi estic d'acord.
Adéu!

Jordi ha dit...

XeXu: veig que també portes un bon rebot! Jo tampoc no acabo d'entendre aquestes ganes que tenen de fer la guitza al Barça i després, veient com juguen i com hi van, rebin al Madrid i no ho facin de la mateixa manera. Dic el Madrid o qualsevol altre, eh!
No, no, no el penso esborrar. Aquí la gent pot opinar lliurement, igual que jo puc escriure el que em sembli, sota responsabilitat de cadascú, és clar!
Reconcec que l'ESpanyol va fer un gran plantejament, però el joc brut i les entrades matusseres les ha de tallar qui les ha de tallar: l'àrbitre. I si un equip acaba amb quatre expulsats, dons allà ells. Hi ha un reglament i s'ha d'aplicar. Per què per uns es xiula d'una manera i per altres d'una altra??

Elur: Sí, potser encara fa més mal, perquè s'han sortit amb la seva. Però bé, aquí no hi ha res perdut, eh! Que seguim depenent de nosaltres mateixos!
Jo quan sento Villaratos i històries vàries, de veritat que m'enduc les mans al cap!
Ja ho he dit, dos no juguen a futbol si un no vol, i darrerament és el que passa amb l'Espanyol! Ens hem de plantejar tots, seriosament, quin tipus de futbol volem veure i si el que vam veure dissabte és futbol.
Només havies de veure com l'Osvaldo no parava de provocar al Piqué i companyia... indignant!

Fran: No, no, pots dir, company! Com dius és només futbol! Però es que estic molt emprenyat, de debó! Sent com ets perico, no et sap greu això de que només sembla que es deixen la vida contra el Barça? Una altre, company! (i sense rencor)

Carme Roure: I tant que són humans! I poden perdre! Després del tros de temporada que van fer l'any passat i a més a més aquesta que tampoc han afluixat!

Sànset: ummm... aquest pla, és viable?? ;-) Jo ara no vull que desapareguin, perquè només tinc ganes de jugar un partit contra ells amb un àrbitre just. I si ells volen jugar dur, que ho facin, però s'aplica literalment el reglament! Amb això en tenim prou per marcar-los cinc gols.
jajajaja Sí, sí, en Jaume Creixell en sap molt de tot això! Bon Nadal!!

Assumpta: Doncs ja és trist preparar-se tota una temporada pensant en dos únics partits! uff!!
Sí, sí, ara tinc ganes (i moltes) de Champions! D'escoltar la musiqueta, de veure boleiar la pilota al mig del camp, de tastar el futbol de veritat una altra vegada!!

garbi24: que és la mare de la ciència! Però de tant en tant va bé desfogar-se no? hahahaha Esperem que la Lliga d'acabi guanyant el més perjudicat, doncs!

Uri: justament? De veritat que m'estàs dient que l'Alves va ser expulsat justament? Home, sisplau! La segona tarjeta no ho és ni de bon tros!
Exacte! S'ha d'aplicar el reglament d'igual manera per uns que per uns altres. La tarja groga al Keita, no ho és i després a ell li fan una entrada amb els peus per davant i només és falta... Tu ho entens?
Sí, sí, però ells ja han salvat la temporada.

Albert: Justícia arbitral! Només això!! I si en un partit hi ha deu penals, que es xiulin. I si hi ha dotze expulsats, que els expulsis. S'ha d'aprendre a jugar a futbol, no a fer entrades matusseres i a provocar al rival tota l'estona!

Alba ha dit...

La veritat es que l'expulsió d'Álves es justa, malgrat que la primera groga es molt, molt, molt rigurosa. D'altra banda, l'àrbitre no va mesurar amb el mateix varem al dos equips i això es va notar amb la permissitat de certa duresa als jugadors pericos. En fi, em esgotat el marge d'error que es tenia i ara tocarà apretar de valent en els últims partits.
Salutacions

Fran ha dit...

Ofés, no, Jordi. Es pot discutir si l'excpulsió de l'Alves és justa ó no, com la de Kameni al partit anterior, si vam fer moltes faltes ó no (només 4 més que el Barça, per cert Pujol va provocar una groga al Baena al minut 4), i es poden discutir plantejaments tàctics d'un i altre tècnic... tot sempre dins de terminis esportius i tècnics, però la catarata d'insults que estem rebent, amb mentides reiterades que s'acaven convertint en "veritats" (tècnica propagandística característica de dictadures), això no ho aguanta ningú. Només us salva l'elegància del vostre tècnic, Pep Guardiola, prodigi de seny i saber estar. Els insults i desqualificacions només son senyals de feblesa i incultura. Per això a mi tot aixó no m'ofen pas.
Futbol, només futbol, si us plau, que és el que ens agrada de debò, tot i que penseu que nosaltres no juguem a res.
Una abraçada.