diumenge, 2 de maig del 2010

Més a prop...

Siiii!! Ahir no les tenia totes i el partit em feia patir. Molt em feia patir! Vila-real, un equip incòmode i que ha anat de menys a més. Però res, no hi ha res que pari a aquest Barça (en Lliga, és clar i que no es digui RCD Espanyol i les seves ganes de guanyar, només contra el Barça). Doncs això, gran exhibició ahir, per esvair dubtes, per allunyar els núvols, per fer creure als d’allà que els d’aquí no estem morts, ans al contrari, que si volen aixecar aquesta Lliga, ja es poden dibuixar la copa en cartolina, retallar-la i passejar-la per la Cibeles el dia de les falles o el carnestoltes, per fer una mica de broma. No, no, millor encara, i recorrent al mestre Creixell: que agafin una pinta, una calavera i li facin la ratlla en mig. I que se la pintin, home, a l’oli, que queda millor!

Ara només queden tres partits. Tres partits que s’han de guanyar sí o sí. Com ahir. Els dos del Camp Nou seran fàcils (primer i tercer). Ara, el segon, a casa del Sevilla, serà difícil, molt difícil. Com ahir. Però si juguem amb les ganes que hi vam posar ahir, sortim des del primer minut a buscar la porteria contrària, com ahir, i a espantar dubtes, com ahir... el segon títol domèstic serà nostre. Així que intentem-ho sense cap por, units a en Pep no hi ha cap perill (us sona?)... En definitiva, que ahir vam començar a guanyar-la.

Menció a part per Messi, que amb els dos gols d’ahir ja en porta quaranta-dos aquesta temporada. Quina bestialitat!

Ah! I l’alineació a l’onze titular de Bojan en detriment d’Ibra. Em va agradar. El Barça juga diferent. Ara, però, què carai fotem amb el suec??

Ah!(2) Que reverències i aplaudiments per Xavi i el seu compromís. Ahir, lesionat, va saltar a defensar els colors que més estima! Un deu pel nostre sis!

12 comentaris:

captaire ha dit...

Em sembla que era en Villatoro que deia l'altre dia que el Barça és el millor equip de futbol i per tant, gairebé és imparable quan es juga a futbol. Ara si el rival es dedica a no jugar a futbol (pericos, mourinhos)el Barça es desconcerta i és quan se'l pot guanyar.

Jordi ha dit...

Benvolgut Jordi, subratllo totes i cada una de les frases i sentències que has esmentat. Paraules major pel cervell de l'equip, en Xavi, que demostra partit rere partit que sense ell, l'equip no seria el mateix.

Molt bé per Bojan, pel qui demano la titularitat almenys pel partit contra el Tenerife, s'ho mereix.

Assumpta ha dit...

Doncs jo he d'admetre que, malgrat el meu tradicional optimisme, ahir també estava nerviosa... no sé, no ho veia clar... quina angoixa!!

Però res... com tu dius (i com corrobora en Captaire), quan es juga al futbol, el Barça no té rival!!

Què fem amb l'Ibra?... Doncs no en tinc ni idea... Home, de suplent de Bojan també estaria bé, eh?

Eloy ha dit...

Fantàstic partit, el d'ahir. És clar, era futbol el que es va jugar.
Bojan molt bé. Ibra de moment mereix banqueta. Però potser l'any vinent estarà millor. Li va passar el mateix a l'Henry. El segon any va fer una gran temporada. I si no, el cedim a on està el bacallà i recuperem a aquest per tal de reforçar l'equip, jejeje.
Però diuen que el Villa vindrà la propera temporada. Ai, ai, ai.
Reverències pel Xavi...i pel Maxwell, molt infravalorat i que cada partit es veu més concentrat i segur.

Garbí24 ha dit...

Bona pregunta que fem amb l'Ibra?...només es poden fer dos coses, o reciclar-lo aquest estiu o malvendre'l, però seria una llàstima que en Bojan estes a la banqueta per que s'ha de fer jugar un paio que ha costat molta pasta. DE moment queda demostrat que la cantera es el que més tira en aquest barça.

Sergi ha dit...

Realment, si algun cop ens ha neguitejat el Barça de Guardiola, era ahir abans de començar el partit. Em sembla que ningú les tenia totes, però suposo que era perquè tots ens imaginàvem a nosaltres mateixos com estaríem després de ser eliminats de la Champions. De fet, com estàvem, avui el meu germà m'ha dit que feia molt temps que no li havia fet tan mal un partit de futbol, i té raó. Ens vam quedar tots tocats el dimecres. Però per sort, ells no són nosaltres. Per sort, tenim a Xavi, que és com una mena d'enviat de déu que hi veu més lluny que els elfs del Senyor dels Anells. 'Xavi, que ven tus ojos de elfo?', li preguntaven a les sis de la tarda. I ell va contestar: 'un forat molt gran a la porteria i una desmarcada de l'Alves per fer la passada de la mort'.

Xavi és una mala bèstia. Un cabronàs com n'hi ha pocs. Pocs, però no cap altre. Messi és un altre desgraciat. I Piqué i Puyol, una parella còmica de nivell. I el mateix Bojan, que s'està convertint en un grandíssim fill de... és que foten ràbia de veure els tios, que bons que són!!

I què farem amb Ibra? Doncs tenir paciència. És el seu primer any. Esperem a l'any que ve a defenestrat-lo. Ensenyem-li que hi ha una cosa que es diu fora de joc. Ensenyem-li que quan la pilota cau als peus de Messi ja no la veurà, que el que ha de fer és arrossegar la defensa cap un altre lloc. Ensenyem-li que al Barça no s'hi ve a caminar, que has de córrer com un posseït. I si té dubtes, que truqui a l'Eto'o i li ho pregunti. Li pot explicar quatre coses. Però ja et dic, jo tindré paciència fins l'any que ve. L'home ha marcat 21 gols. D'acord, la meitat que Messi. Però nosaltres no els hem marcat, oi?

kweilan ha dit...

A veure si punxa el Madri i encarem la resta de partits amb una certa tranquil.litat.

neus ha dit...

bé... doncs jo seré la nota discordant...
primer, la lliga es va començar a guanyar al primer segon del primer partit, ara l'estem acabant de guanyar.

segon, el nostre 6 jugarà el mundial encara que tingui problemes al soli, perquè és tan fidel al nostre Barça com a la seva selecció i després ja veurem com arriba a l'inici de la propera temporada.

tercer, jo ahir estava la mar de tranquil·la.

quart, ja no sé què pensar d'en Pep...

i de propina: trobo a faltar Don Andrés Iniesta Luján. he dit.

propina 2: què cullons fotia Busquets quan el volien substituïr?? si es que...

propina 3: AVUI FA UN ANY DEL 2-6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jordi ha dit...

captaire: totalment d'acord amb aquesta apreciació. Jugant a futbol, ningú ens pot parar. Jugant a no-futbol és possible que sí.

Jordi: Benvolgut homòleg, moltes gràcies! Crec que Bojan se l'ha guanyada a pols!

Assumpta: eh! jo amb el 0-3 no estava tranquil tampoc! Si és que sóc dels pessimistes pessimistes...
I si el regalem juntament amb l'Henry??

Eloy: Bacallà? He sentit Bacallà?? Mal home, que ja el tenia oblidat!! ;-)

garbi24: el que més greu em sap és que li està tallant la pujada a en Bojan. Vés a saber si no tenim un crack a la banqueta. I sense donar-li minuts... bé, millor encara, quan li han donat minuts ha repós! Bojan titular fins a final de temporada, com a mínim!

XeXu: Crec que del gran partit del Barça i de que no s'enfonsessin, bona part de "culpa" la té el Profeta, que és un crack motivant al personal.
Reclamem al fill del Tolkien una nova saga on el protagonista sigui Xavi Bolson???
hahahaha sí, sí, boníssims!! Ja m'havies espantat... Pensava que rajaves i tot!
Paciència?? Més paciència encara?? sí, sí, reconec que és el que s'ha de fer, però costa... i fa mandra!! I és que a sobre, com dius, ha fet 21 gols i no està gens malament, eh! Però ostres, és que quan fa un partit dolent, el fa molt dolent!

kweilan: uff!! No va poder ser, llàstima... però gairebé!!

Elur: No m'agrada el punt segon! S'ha de recuperar per estar bé amb el BARÇA!!!
Del punt quart, pensa que és lo puto crack en versió entrenador!
Amb el moment Busquets em vaig acollonir molt!
Visca la propina 3!! A celebrar-ho!

neus ha dit...

Doncs en les declaracions post-partit en Pep va dir que en Xavi forçant-se per jugar corria el risc de perdre's el mundial, cosa que en Xavi, fidel com és a la roja, va desestimar responent un rotund :'no, no. aniré al mundial' quan li van comentar el que havia dit en Pep.
A partir d'aquí, que facin el que vulguin i que passi el que hagi de passar... però jo no les tinc totes.
Possiblement només ho va dir perquè la prensa madrilenya no se li tirés a sobre i comencéssin una campanya en contra seva i tal, perquè ja se sap que si estàs lesionat i ets del Barça i no pots anar a defensar els colors de la Roja ets, com a mínim, un desertor.

Passa que encara recordo el seu 'viva España'... :P

Assumpta ha dit...

Però quan en C. Ronaldito estava lesionat, bé que protestaven si el cridaven de la selecció portuguesa jajaja són així ells.

Jordi!! Jajajaja jo amb el 0-2 ja estava tranquil·la ;-)))

Alba ha dit...

Els partits d'aquest estil contra equips que es juguen el descens sempre són molt i molt complicats. El Tenerife ens va complicar la vida, pero per sort els nois de la masia van espantar els fantasmes y van sumar tres punts molt importants.
El cap de setmana, els blancs somiaven amb una relliscada blaugrana a El Madrigal. Ara spon els blaugranaes qui somien amb una patinada blanca a Son Moix. somiar es lliure, pero la lluita per la lliga continua.
Salutacions