dimecres, 12 de maig del 2010

Segona trobada amb Jaume Ferrer.

Ahir vaig tenir per segona vegada el plaer i el privilegi d'assistir a una nova trobada de bloggers amb el precandidat a la presidència del Barça, Jaume Ferrer. Com de ben segur sabeu, és qui representa el continuisme de la junta actual, però amb algun canvi, sobretot a nivell social. Per què tocar a nivell esportiu una política, una manera de fer, una manera de viure que fins ara ha demostrat ser efectiva? Els resultats estan a sobre la taula... O millor dit, a les vitrines del museu.

La reunió ha tingut lloc a la seva nova seu del carrer Fontanella número 5-7. Ens hem assegut al voltant d’una taula (quadrada) i hem departit durant aproximadament una hora i mitja. Xerres amb ell, o millor dit, debats, li fas preguntes i el veus a gust parlant del Barça, xala, gaudeix, s’hi troba bé. Et parla de tu a tu. És una persona propera. Em va donar la sensació que ens coneixíem de feia temps, perquè m’hi vaig trobar molt bé, com la primera vegada que el vaig conèixer. Et transmet confiança i serenor. Idees clares, de present i de futur.

Amb la cara seriosa ens comenta que s’han posat el repte d’aconseguir un nou Barça de les sis copes. Argumenta que com ja ho han fet una vegada, saben com fer-ho i, per tant, ho poden repetir. Se’l veia convençut, però a mi se m’antulla una mica complicat. Argumenta que per aconseguir aquesta fita s’ha de seguir comptant amb la cantera, amb la gent que puja i amb el mateix staff tècnic que actualment. Amb Txiqui? Potser... no se sap.

També vam tenir l’oportunitat de parlar sobre la requalificació dels terrenys del miniestadi. Amb els diners que s’obtinguin bàsicament es faran dues coses: construir un nou palau blaugrana i remodelar l’estadi (accessibilitat, tapar les zones descobertes perquè la gent no es mulli, ampliant-lo aixecant la tercera graderia, construcció de llotges VIP i obrir algun restaurant per obtenir beneficies extres els dies en que no hi hagi partit).

Quan se li va preguntar pels futurs fitxatges, no va voler revelar molta cosa. Només que el Profeta Pep i en Txiki s’havien reunit el febrer per planificar la temporada i, per tant, si es donava l’oportunitat de portar abans de les eleccions algun dels jugadors dels que es va parlar, doncs es faria.

Algú, no recordo ara qui, li va preguntar què faria si perdés les eleccions. La pregunta anava cap a si acceptaria afegir-se a la candidatura que hagués guanyat (si ho fa Marc Ingla, per exemple). No s’ho va pensar dues vegades quan va respondre: “Si perdo les eleccions em quedaré a casa”. Va matisar, segons més tard, que era una manera de parlar, i que, evidentment, seguiria anant a veure els partits al Camp Nou.

Cada vegada veig més clar que Rosell no pot ser president del Barça. No el veig aigua clara. No creieu que l’envolta una mena d’aura misteriosa que fa sospitar una mica? Poso l’un al costat de l’altre, comparo personalitats, gestos, paraules, ... Feu-ho, a veure si traieu la mateixa conclusió que jo!

14 comentaris:

òscar ha dit...

Acabo de llegir també de la trobada a ca l'Albert.

No et descobreixo res si et dic que sóc tirant a Rosellista i, potser per això, poso força en quarentena tot el què diu el precandidat continuista. Em puc equivocar, està clar.

I ho poso en quarentena perquè el millor que li sé veure (agafar la part bona d'en Laporta, però sense el tarannà de pintxo maleducat del presi) va quedar esmicolat el dia que va acceptar el seu recolzament després de rebaixar-lo (de càrrec) i escridasar-lo a l'avantllotja.

Et pregunto el mateix que a l'Albert: va explicar quín és el motiu d'acceptar el recolzament d'algú que l'ha tractat tan malament?

Albert ha dit...

D'aquí a uns dies faré un post exposant com hauria de ser per mi el candidat ideal, perquè tampoc veig aigua clara al Rosell, però qui sap, abans de seguir confiant amb el Txiki...

El que em sap greu és que segurament acabarà sent una lluita Ferrer-Rosell, pel simple fet de ser actualment els més mediàtics, no perquè els seus projectes siguin millors o pitjors.
Adéu!

Assumpta ha dit...

Jejeje m'agrada veure els "anginescus" com a autèntic lobby d'influència al món blaugrana! ;-))

Com ja he dit a ca l'Albert, la veritat és que no ho veig gens clar, no hi ha cap candidat que vegi claríssim que pot ser (a més, com no sóc sòcia, tampoc puc votar)

Trobo la pregunta de l'Òscar molt interessant. Un altre dia també l'hi heu de portar :-))

En Rosell em fa la sensació de que seria una mica tipus "Florentino"... no sé si amb ell la cantera seria tan important...

I en Ferrer, no sé, això de prometre de nou sis copes ho trobo una mica... ai... no sé, ingenu.

Però bé, ja sabeu que en matèria futbolera, vosaltres dos (l'Albert i tu) sou uns dels meus referents, així que estaré "al tantu" del que aneu explicant ;-))

Jordi ha dit...

I com us assabenteu d'aquestes ponences? M'encantaria enterar-me... quina sort que teniu!

Garbí24 ha dit...

Sembla un bon paio....., però sobretot, Rosell NO

sànset i utnoa ha dit...

A mi en Rosell tampoc m'acaba de fer massa el pes.

Pel que dieu, en Ferrer sembla una persona digna i honesta. Això no implica, però, que no haguem de ser molt crítics amb el que ens pot dir.

En Ferrer ha d'assegurar que vol guardar allò bo del continuisme, però desmarcar-se més de la figura del Laporta, que li pot portar molts mals de cap.

Vaja, i teníeu pastetes i tot, que bé que viviu...

*Sànset*

Sergi ha dit...

Jo aquí només veig una mena d'skin amb posat molt amenaçador (primera foto) cap el pre-candidat. Ell fa cara de sorprès i una mica de por, per tant, si va parlar sota coacció, potser va ser sincer.

Jo penso que en aquest moment de la història del Barça s'haurien de tocar poques coses, la mentalitat esportiva és bona i no es pot canviar el model. Es va demostrar en el seu moment que un canvi radical va ser bo, però trobo que ara no toca, hauríem d'esperar uns anys més. Si el model s'estanca, doncs llavors sí que caldrà aire fresc.

Penso que Rosell amaga més del que diu, no m'acaba de fer el pes. Però és una opció de futur, s'haurà de tenir en compte, si no ara, més endavant. Però pensa que compta amb molts seguidors ara ja, la cosa pot estar renyida.

Jordi ha dit...

Òscar: crec que públicament el Jaume Ferrer mai ha dit ni ase ni bèstia en aquest tema. No l'he vist donant-li la mà per agrair-li el recolzament ni res semblant. Ara, que ja li va bé que el recolzi perquè els vots que s'emportaria en Laporta vagin cap a ell, això està clar.
NO sé si t'he contestat o no... Sinó, ho torno a intentar! hahaha

Albert: Rosell és molt més mediàtic que Jaume Ferrer, d'això no hi ha dubte. A l'Ingla també el coneix molta gent. Crec que estarà entre aquest tres, però la clau, com vam parlar, seria que Ingla i Ferrer unissin forces.

Assumpta: La pregunta que fa l'Òscar ja li van fer, però potser no amb aquests paràmetres. Més o menys va resposdre, crec o vaig entendre, el que li he respòs més a dalt.
Referent? Assumpta, ara sí que m'has fer riure!! jajaja

Jordi: van ser ells que ens van convidar a nosaltres, pel bloc que teniem.

garbi24: vinga, un altre que pensa igual que jo!!

Sànset: I tant, això és el que ha de fer. Portar com a bandera el continuisme d'aquests anys però amb un altre tarannà.
Bé, sí, estaven bones les pastetes, però no vam anar pas per això, eh!! ;-)

XeXU: hahahaha bé, una mica skin no et dic que no, però imaginat dues setmanes enrere!! hahahaha
Estic d'acord amb tu, el model no s'ha de tocar per res. Potser en Rosell seria una (bona??) opció de futur, però no per ara. De totes maneres, no m'acaba d'agradar el Sandro. Si eren cul i merda amb el Laporta, és que són bastant semblants.

Jaume Ferrer ha dit...

Bon post i interessants comentaris.
El debat suma, i la candidatura de JAUMEFERRER2010 està per sumar.

s'han fet algunes coses malament? sí. Però quantes són les coses bones que s'han fet?
És la època més gloriosa de l'història del Club! No ens equivoquem al decidir o seràn 6 anys molt difícils...

Gràcies a tots els convidats per venir :-)

Assumpta ha dit...

Jordi... ara que és aquí... li demano a ell una llibreteta? ;-))

sànset i utnoa ha dit...

JO TAMBÉ EN VULL UNA!!!

(Vaja, semblem un grup de jubilats)

*Sànset*

Jordi ha dit...

Jaume: Et dono la raó amb la frase de que s'han fet coses malament (tothom en fa), però també s'han fet coses molt bé, i els títols parlen per si sols. Endavant!

Assumpta: jajajaja no dona, no! Ja et donaré jo la meva!!!

Sànset: ostres, dos ja no en tinc. M'heu posat en un problema. Hauré de fer un concurs d'aquells de la Banyera per veure qui se l'emporta. He de dir, però, que ja estava adjudicada a l'Assumpta que ahir ja me la va demanar!

Assumpta ha dit...

Jajajaja Sànset!!... Jo la vaig demanar primer oeee oeee... Demàna-li a l'Albert ;-))

sànset i utnoa ha dit...

Ok, Assumpta. Entenc que tens preferència...

*Sànset*