dijous, 26 d’abril del 2012

Flagel·lació… i (mig) gaudi.

Dimecres 25 d’abril de 2012.
L’home està fotut. El dia després sempre costa. L’ànim està baix. Encén l’ordinador quan arriba a la feina i decideix, després de reflexionar-hi una estona, flagel·lar-se. No pot fer menys. És el que toca. Aguantar. Ser fort. I saber escoltar. Així doncs, obre el navegador d’internet amb les mans tremoloses, col·loca les mans sobre el teclat, escriu l’adreça universalment coneguda de http://www.youtube.com/. Les mans cada vegada li tremolen més, però ho ha de fer, ha de ser valent. Amb el ratolí busca posicionar-se sobre el requadre que et permet buscar vídeos. Uff, com li costa. Però s’ha de fer, es repeteix. Llavors escriu les paraules fatídiques:

 





I plora. Per dintre, però plora.


 Dijous 26 d’abril de 2012.
L’home ja no està tant fotut. És més, la nit passada va ser maca. Encara recordava la flagel·lació que s’havia autoimposat el dia abans i el desenllaç fantàstic que s’havia produït després. Quan va arribar a la feina va seguir els mateixos passos que el dia anterior. Ah! però aquesta vegada, després d’encendre l’ordinador, obrir una finestra del navegador, escriure l’adreça universalment coneguda del http://www.youtube.com/ (amb les mans tremoloses d’emoció continguda), llavors escriu dintre del requadre que permet buscar vídeos les paraules màgiques:

 





I somriu. Avui és un dia de (mig) gaudi. Encara dol, però, l’eliminació del dimarts.

P.D.: L’home ha sentit que la décima no existeix, que són els pares...

7 comentaris:

Yáiza ha dit...

No està malament. T'has cansat de fer cròniques dels partits, però posats a fer posts de futbol, si els fas com el d'avui tenen més gràcia!! Hehehe!
Au doncs... a gaudir del mig-gaudi. I no et flagel·lis més, que no cal.

Sergi ha dit...

Dimarts la temporada era nefasta, o potser no tant, però pensar que el Madrid guanyaria lliga i Champions feia que semblés que el projecte estava esgotat, fins i tot fotent un bany de joc al Chelsea, fins i tot no rendint-se mai, semblava que tot s'havia acabat. Però després de l'eliminació del Madrid, doncs mira, si guanyem la Copa tampoc no està tan malament, no? Haurem guanyat 4 títols aquesta temporada, que no està gens malament, encara que siguin els 4 més petits, però tampoc ens podem queixar. I si al final renova Guardiola, fins i tot serà una bona temporada i tot!

Assumpta ha dit...

Toc, toc... passi, passi :-DD

Oeeeeeeeee oeeeeeeee oeeeeeee

Garbí24 ha dit...

la imatge del Mou de genolls a la gespa val més que una champions...i després del fart de riure amb el que la xarxa aporta sobre sergio ramos....no fa tant de mal, però en fa.

Anna Griera ha dit...

Ja ho diuen, mal de molts, consol de tontos. Però no ens enganyem, ens va fer molt feliços que perdés el Madrid contra el Bayern i el share a TV3 durant els penaltis va ser d'11'8%, més que durant el partit del Barça contra el Chelsea i més del que van registrar les televisions madridistes. hahaha així que és evident que ens va fer feliços la seva derrota.
Per cert, l'heu trobat, ja, la pilota que va xutar Sergio Ramos?? avui twitter anava ple!

murga ha dit...

quina setmaneta, per déu! i avui? què? què farà el míster? hem vingut a patir!

Montse ha dit...

"La décima"? No res, no res: ja se sap que per les dècimes no hi ha res com les aspirines de BAYERn :D