dimarts, 24 d’abril del 2012

Icarta.

Estimat Iphone de la punyeta

No puc amagar que l’altre dia vaig dir-te més que paraules. De fet et vaig titllar de mentider i et vaig dir, en poques paraules, que l’havies cagat. Espero que no t’ho prenguessis massa a la valenta. Des d’ara mateix, presentar-te les meves més sinceres disculpes i dir-te que de moment no es tornarà a repetir. De fet, crec que hem mig fet les paus, no? Perquè d’ençà d’aquell dia t’he utilitzat dos o tres vegades per consultar el bloc i jugar a aquell joc d’avions al que tant estic enganxant i on exerceixo (amb més o menys sort) de controlador aeri. 

Et proposo de començar una bonica història d’amistat. És per això escric aquesta Icarta. Icarta? Ho entens? Iphone... Icarta... hehehehe Si es que sóc molt de la broma, jo. Ja veuràs quan mica en mica ens anem coneixent més i millor, com de bé t’ho passaràs. A que ara et començo a caure una mica millor? Doncs espero que sigui així, ja que ara haurem de passar moltes hores junts (tot el dia, diria jo). Sí, no em miris amb aquestes icones com a plats. La culpable és la meva mare que me n’ha regalat un per Sant Jordi. Ah! I amb caràtula del Barça, per acabar-ho de rematar. 

M’acomiado esperant que les rancúnies quedin oblidades i la nostra relació sigui d’allò més fluida i estigui basada en la mútua confiança. Ja saps, tu no m’enganyes amb les prediccions meteorològiques, fas sonar el despertador a l’hora que hagi de sonar, no et quedes sense bateria en aquells moments crucials, ... i prometo ser un bon amo. Paraula de Banyera! 


Sempre teu (espero) i sempre meu (espero), 
 Jordi Casanovas “El Banyeres”.

24 comentaris:

Assumpta ha dit...

Hehehe deies que no en volies i ara te n'han regalat un! ;-))

Doncs res, a gaudir-ne força!!

I, ostres, perdona!! Amb un dia de retard... FELIÇ SANT JORDI!! :-)) (Tots els sants tenen vuitada)

alba ha dit...

Parlo en nom de l'ifon quan dic que encara no t'ha perdonat!

kweilan ha dit...

Felicitats! I veuràs com àquesta relació funciona!

Anònim ha dit...

M’alegro que t’hagis disculpat i fet les paus amb el iphone.

Que el gaudeixis molt!


Mama

Garbí24 ha dit...

una disculpa com aquesta...ha de servir perquè feu les paus...ara jo de tu li deixaria clar qui és l'amo.

Levanah ha dit...

Estic amb joan, l'hi has de deixar clar qui és l'amo!
Que no et pujarà al braç si tu no vols, que menjarà dos cops al dia... ah i recorda de treure'l a passejar sinó es fara pipí a dins de casa... jajajaja

Sergi ha dit...

Avui només tinc una paraula per tu: botifler.

Jordim ha dit...

menos mal que no he visto el partido..

Yáiza ha dit...

Falta cagar-te en l'iPhone i dir que no el vols per a res per a què te'n regalin un. Ho dic per experiència! =P

Per cert, si segueixes fent posts en els que parles amb un trastet de la poma mossegada, em començaré a preocupar per la teva salut mental. I deixa ja els avions, i dedica't a tallar fruita, que la feina del camp és molt bonica...

Jordi ha dit...

Assumpta: I tant, això intentarem. Gràcies, amb un dia de retard, també (que imagino que també tenen vuitada, no?)

alba: Ostres, ostres, ostres, i com vols que comenci una relació amb bon peu així? Quan deixarà les rancúnies de banda? Si és que és molt seu, l'ifon! Té un caràcter! No sé a qui s'assembla... :-)

kweilan: Espero, espero!

Mama: moltes gràcies per aquest gran regal! T'he de passar la meva herència de mòbil antic!

joan gasull: amb aquesta Icarta pretenia marcar una mica el territori. Deixar apamat qui mana, sí!

Levanah: hahahaha molt bona! Ostres, ostres, ostres, quantes obligacions. Això ja em va passar amb un aspirador d'aquells que van per casa sols, que l'he de cuidar com si fos un nen!

XeXu: hahahaha i jo també en tinc una per tu: tardon! Què t'ha passat avui? Si sempre ets el primer a comentar? Ah! Potser les auditories et deixen K.O.?

Jordim: yo sí! Grrrrr!

Yáiza: A tu també t'ha passat? Ostres, això ja és digne d'estudi!! No? Tu també talles fruita?? L'Alba va tenir una època que també. A mi aquest no m'ha enganxat gaire... Ni l'Apalabrados tampoc. Si és que el Flightcontrol és el millor!! Visca els avions!

El porquet ha dit...

Uiii, acabareu essent íntims amics. Jo vaig trencar amb l'Android per ajuntar-me amb el meu estimat iphone actual, tot just de fer un mes i estem en aquella fase "tortolita" que no hi ha qui ens separi!

Clidice ha dit...

m'ha emocionat el comiat "sempre meu (espero)" i espero que t'ho tinguin en compte els manguis ^^

Anònim ha dit...

Jo sóc fidel a Android perquè no m'agrada el corporativisme d'Apple: massa diners costen els productes i massa fàcils és carregar-se'ls; ho sé per propers que han vist com el seu iPhone deixava de funcionar de la nit al matí... Però això ja és decisió de cada un!

Per altra banda, molt emotiva la teua carta xD I per últim, m'alegre que t'haja emocionat l'últim post meu sobre el barça.

Una abraçada, Banyeres!

Jordi ha dit...

El porquet: Ostres, però la pregunta és: als sis mesos desapareix l'amor?

Clidice: Sí, sí, per si de cas aniré sempre amb la carta a la butxaca per si algun mangui mel vol robar!

Miss Yuste: Si per fidelitats es tracta, jo sempre em venc al millor postor... :-)

Per cert, el teu posta encara no l'havia llegit. Suposo que anava pel Porquet!

El porquet ha dit...

Això encara no t'ho puc respondre!

Anònim ha dit...

Cert! Les neurones se n'han anat de vacances al confondre-vos als dos! xD

Ara sí xD

Anònim ha dit...

l'Iphone a respost la carta?

Jordi ha dit...

Miss Yuste: cap problema! I mira que les dones, segons diuen, aneu bé de neurones! :-) Ho deixarem amb una relliscada sense cap mena d'importància!

pons007: No, de moment no. De fet encara no l'he endollat. El tinc a la capsa. Avui serà el gran dia.

Sergi ha dit...

Com es queixa el tio! Doncs mira, venia a veure si havies respost i el post nou, trobat per casualitat, l'he comentat abans que s'actualitzi al reader i tot! Així que exigeixo que retiris la paraula que em dediques ara mateix! Que de vegades treballo, carai, i després hi ha certs partits per veure a la tele... tot i que no recordo quin vaig veure ahir.

Per cert, que jo no retiraré la meva paraula...

Jordi ha dit...

XeXu, ja ho he vist. Ets el blogger més ràpid del món! :-) Tens la mà ràpida en això de contestar! Vinga, va retirada la paraula tardón (és que en català no sé com seria...).

Ja em suposava que tu no la retiraries! Ha!

Gemma Sara ha dit...

Arribo a misses dites (i comentades), però et volia dir que jo estic enganxada a l'aparatu aquest! Que sigueu feliços, l'Iphone i tu!

Jordi ha dit...

Gemma Sara, gràcies i igualment! Ja us passaré la llista de noces pel tema regal... :-)

Yáiza ha dit...

Jordi, jo m'he acabat cansant de tots els jocs, al final. Però l'aparellet segueix treient fum, entre mails, whatsapps, reader, blogs, i xarxes socials... m'agrada més per connectar amb la gent que per aïllar-me jugant!

Jordi ha dit...

Yáiza, ja ho pots ben dir. Per això no m'agrada anar provant jocs, per si de cas... :-)