dijous, 4 d’octubre del 2012

Com canviar l'això d'aquí (segon acte)

...continuació del post del dimarts 2 d'octubre de 2012.

Doncs sí, un visca ben fort per tots aquells que hagueu triat l’opció c), la tercera, perquè vaig fer unes fantàstiques fotografies al malalt en qüestió per tal de mostrar-les a l’especialista, és a dir, al senyor de la ferreteria. Com els més avantatjats ja haureu pensat, el món de la ferreteria casolana és així de cruel, i si abans m’havia engalanat amb els pantalons més vells que rondaven per casa i la samarreta que se sol anomenar aquesta-samarreta-si-es-taca-no-passa-res, vaig haver-me de posar roba normal de carrer, que després la gent parla...

Foto gentilesa de l'ifon mostrada al senyor F

Un cop a la ferreteria li ensenyo al senyor... posem-li F (de ferrater) el book fantàstic de tres fotografies que he fet del meu lavabo, guanyant-me la felicitació més sincera per part seva i de la senyora Antonieta que rondava per allà perquè li feia falta una bombeta de baix consum d’aquestes que fa la llum clara, sap que vull dir? i que no s’ha pogut estar de posar el nas a l’ifon 4 S que servidor brandava als quatre vens en favor d’una nova cadena, o com se’n digui això que necessito. El senyor F, molt amablement em comenta que he de desenroscar això, veus?, això d’aquí i jo li dic assenyalant a això d’aquí si és això d’aquí i ell em diu que sí, que és això d’aquí i ja veuràs. I agafa i marxa cap a dintre la rebotiga i treu una mena d’això d’aquí que necessito i li fa donar voltes i em diu que si li porto això d’aquí, torna a assenyalar la fotografia, sabrem quin tipus és el que necessito. Ah! Sí, molt bé, gràcies, de res, adéu, adéu siau que tingui un bon dia, gràcies!

Al lavabo de casa estant, novament amb l’equipació oficial del departament de nyaps domèstics de la Banyera, secció bany (recordem: pantalons vells, samarreta tipus aquesta-samarreta-si-es-taca-no-passa-res i sabatilles) intento, dic intento, desenroscar el que hom ja coneix per això d’aquí amb la peculiaritat que no puc treure l’aigua perquè hi ha una rentadora posada (sí, digueu-me llest, sisplau) i, per tant, he d’aguantar aquella mena de boia que fa que s’ompli la cisterna amb un tornavís que va des de la part més baixa de la cisterna fins a la part baixa de la boia i que fa que aquesta s’aguanti amb una posició tal que manté l’entrada d’aigua tancada. Passa un minut, passen dos, cau el tornavís i comença a entrar aigua, passen tres, els meus dits cada vegada van quedant més vermells, passen quatre, cau dues vegades més el tornavís i quan, ja perdudes totes les esperances, quan el futur incert de la cisterna esdevenia més negre que l’aixella d’un grill (cric-cric cric-cric, disculpeu l’onomatopeia), em vaig quedar amb l’això d’aquí a la mà. Visca!

Continuarà...

14 comentaris:

Anònim ha dit...

em sembla que em diguis que el water està finalment arreglat plorarè d'emoció i tot!

sa lluna ha dit...

Quina aventura noi!
I mira què n´és complicat treure el "d´això d´aquí"!!
He de dir que vares tenir una molt bona idea fent les fotos ;)

Aferradeta i bon dia!

Joan ha dit...

A aquest pas, d'aquí a que ho tinguis tot llest hauran passat 57 apunts més. Total només ens has dit que se t'ha trencat l'això d'aquí.

Ai, no, que la crueltat té altres comentaristes...

Anònim ha dit...

Hem deixes que vingui i t'ho canvio jo?
Salva

Assumpta ha dit...

Hahahaha jo seria incapaç de fer-ho de cap de les maneres, hauria dit al senyor F. o a en Salva (el comentarista d'abans) que vinguessin, si us plau :-))
Potser millor en Salva, que el Sr. F. deu ser car :-DD

Jordi ha dit...

La veritat pons007 és que n'hi ha per plorar i moooolt més!

Gràcies sa lluna! La imaginació al poder. Si el de la ferreteria no pot anar al lavabo, el lavabo haurà d'anar al senyor de la ferreteria...

Bé, Joan, no t'ho tindré en compte... :-)

Home, Salva, cap problema! On et deixo les claus??

Cap problema Asusmpta, el departament de contactes i retrobaments de La Banyera us posarà en contacte (sota comisió del 65%, és clar!).

Garbí24 ha dit...

potser millor anar-ho a demanar per el model del wc.....o be al bauhaus que n'hi han unes de universals.....o be posar una galleda al costat del wc.
si em portes el wc a casa jo te la canvio...... :O

murga ha dit...

això amb un orinal no t'hauria passat mai.

Jordi ha dit...

Ostres joan gasull, ja ets el segon voluntari que es presta a fer-ho! Gràcies! Si les dietes que cobres no són molt cares, potser et dic que vinguis tu a Barcelona....

Doncs no murga, mai de la vida. De fet, estic ja estudiant un pla de viabilitat per canviar tots el lavabos de casa per orinals, que a més, tenen la funcionalitat afegida de ser mòbils i independents!

Sergi ha dit...

Segur que no haguessis preferit trucar a un lampista? No sé, al Mario Bros, per exemple...

Jordi ha dit...

Doncs potser m'hagués estalviat maldecaps XeXu. Però aquest Mario no és aquell que matava xampinyons amb el cap?

Alba ha dit...

hehehe!!! tinc la sensació que tota la teva vida és un xiste! ;))

Elfreelang ha dit...

i no seria millor un lampista ....més que res per si hi ha perill inundació no?

El porquet ha dit...

Ui ui uiiii veig un greu error que és prioritzar la rentadora per sobre de la teva integritat física eixuta... això no pinta gens bé, no....