dimarts, 2 d’octubre del 2012

Com canviar l'això d'aquí (primer acte)



El departament de nyaps domèstics diversos de la Banyera, secció bany, va embrancar-se l’altre dia en un dels reptes més importants que mai hom s’hagi atrevit a afrontar. No, no és desmuntar el sifó de la pica del lavabo. No, no és desembussar el desaigua de la banyera. No, no és canviar una rajola trencada del terra. No, quelcom més difícil que tot això (com si tot allò ho hagués fet alguna vegada...): canviar el mecanisme de la cisterna que serveix per tirar de la cadena del wàter. Vegis que la cisterna no és d’aquelles que pengen a dalt el sostre, sinó de les que reposen a sobre de la tassa del lavabo pròpiament dita.

Evidentment, no cal dir que la secció bany del departament de nyaps domèstics de la Banyera afrontava aquest repte, com diu l’Artur Mas, amb il·lusió. Bé, tampoc molta, què voleu que us digui, però com a home de la casa em tocava posar-me mans a l’obra. Vist que el tema cuina no és el meu fort (llevat que de fregar plats parlem que, dit sigui de pas, no se’m dona gens malament), doncs he decidit llençar la xarxa a altres llocs de la casa i he provat fortuna a la zona humida per excel·lència (el lavabo, pels malpensats!!).

No, aquest senyor no sóc jo. Servidor mai es posaria genolleres!!
Així doncs, amb l’equipació oficial per aquests esdeveniments, és a dir, vestit amb uns pantalons vells, una samarreta d’aquestes que se sol anomenar aquesta-samarreta-si-es-taca-no-passa-res, unes sabatilles i descartat qualsevol careta protectora i guants, es podria dir que ja estàvem llestos per començar. Sé que us ha vingut al cap la imatge d’aquella sèrie (que en pau descansi i tant de bo per molts anys) d’Antena 3, crec anomenada Manos a la obra. No sigueu cruels, sí, sobretot tu, XeXu, i eviteu comparacions! Qualsevol semblança és pura coincidència!!!

Després d’estar canviat amb l’equipació oficial, tenint la tapa de la cisterna al terra des de feia uns quants dies (sort que a casa hi ha un parell de lavabos), el primer que procedeix és fer un primer cop d’ull al pacient. Així, a simple vista, no presenta bon aspecte. Així que ifon en mà, em disposo a.... va, a veure qui ho encerta:
a) Jugar al darrer joc que m’he instal·lat.
b) Buscar fotos a internet de Cristiano Ronaldo per imprimir-les i fer-les servir de paper per quan vagi a fer aigües majors.
c) Fer una fotografia al pacient (àlies cisterna).

Continuarà...

11 comentaris:

Clidice ha dit...

fiju la C) i cap a la ferreteria :) Si vols una experta, ma mare és la canya en aquests afers!

Assumpta ha dit...

La "c"!! Fas una foto i vas a veure un especialista!! :-))
La meva mare, com la de la CLIDICE, també ho feia això... bé, ella feia un dibuix :-DDD

Anònim ha dit...

Si encerto que es la C) quin premi em toca? veure la imatge del pacient? un vídeo de tot el procediment sencer?

Garbí24 ha dit...

i no hi ha la opció de que ha caigut l'iphone dins la cisterna?

sa lluna ha dit...

Jo diria que la -C-, però abans fas una parada en la -A-, perquè la -B- no et convé veient les circumstàncies del "pacient" ;)

Sort i endavant!!

Aferradeta.

Màrius ha dit...

La C, és evident perquè és al bloc, no?
Per cert, casualitats de la vida, aquesta setmana ho he fet jo, això.

Lydia Yuste ha dit...

Doncs les genolleres de vegades són molt necessàries! :)

Sergi ha dit...

Està claríssim, és l'opció A! Després de jugar mitja hora a l'Angry Birds vas decidir trucar a un lampista perquè la partida no es podia quedar d'aquesta manera.

Cruel? Per qui m'has pres? Si coneixies i miraves aquesta sèrie és que tenies mal gust i ja està, res més.

Jordi ha dit...

Ostres Clidice, què bé! Una mare experta en aquestes coses! Fa serveis a domicili? :-)

Crec, dic crec (ja es veurà), que l'has encertada Assumpta!

Mira, et podria convidar a casa a provar-ho pons007! Què et sembla?

Calla, calla joan gasull, no cridis al mal temps! Ja em va caure el mòbil anterior dintre del lavabo... quina mala estona intentant recuperar-lo!

hahahaha sa lluna aquest combinat tipus opció d) totes les anteriors són correctes, m'ha agradat molt! Una altra aferradeta per tu!

Doncs Màrius Domingo de Pedro, ja m'explicaràs com ha anat el tema. Encara no vull desvetllar res de com ha anat, però bé, que ja m'explicaràs!

Ummm Miss Yuste, parlem de la feina? Perquè, entre tu i jo, n'hi ha molts que n'utilitzen! :-)

Et confessaré dues coses XeXu. La primera és que no suporto l'Angry Birds i la segona és que, encara que sembli mentida, no havia vist mai la sèrie. De fet, no sé si et passa el mateix, no miro gairebé mai la tele, però sempre que pregunten sé de què parlen...

Sergi ha dit...

Em passa exactament el mateix. És inquietant...

El porquet ha dit...

Vaig molt tard però amb ganes de juguera... jo dic que clarament és la A. Davant de qualsevol joc de l'àifon no hi ha cisterna de lavabo bruta i pudenta que pugui fer la competència.

Me n'he baixat un de castells que està fent les delícies dels més menuts de la casa, és a dir, jo.