dilluns, 23 de juny del 2008

De festa major per Vernet.

Hi ha dues cites ineludibles al calendari anual de festes majors que celebren els pobles de Catalunya que estan marcades en vermell a la meva agenda: Vernet i Alòs de Balaguer. Aquest dissabte passat he complert amb una d’elles: la festa major de Vernet. Què us puc dir d’aquesta festa? Doncs que és impressionant. Sempre ens ho passem genial. És un poble molt petit situat a un parell de quilòmetres d’Artesa de Segre, però que té una de les millors festes majors de Catalunya. I que consti que no em paguen per dir tot això!!

Dura només un dia, o millor dit, una nit, però renoi quina nit!! És una nit on tot s’hi val i on les rialles, la ballaruca, el bon rotllo, l’alcohol i les ganes de passar-s’ho bé predominen per sobre de tot. Es comença amb un sopar de germanor (molt bona la fideuà, per cert) i s’acaba (alguns bé i d’altres malament... jejeje) a la plaça del poble cremant tot el que hem menjat.

Aquest l’any, l’ànima de la festa ha estat el nostre bon amic Joel (o Jojel Johanson per alguns). Ens ha regalat moments molts bons, d’aquells que sempre recordarem quan pensem en la festa major del 2008, ens ha fet estar pendent d’ell durant bona part de la nit (sí, Joel, creu-t’ho, et van cridar dues vegades des de l’escenari quan no et trobàvem) i ens va fer rememorar cançons que teníem ja molt oblidades a la nostra memòria (si vols després per la nit et dic quines eren). Per tot això, gràcies!! Ah!! I espero que el diumenge no et fes molt mal el cap!!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Algu ha vist un noi anomenat "Joel Bago", alias "Tetilla"??? deien des de l'escenari... Què bo!

Realment una de les millors festes majors que hi ha.

Jordi ha dit...

Bones Marc!! Sí que el van cridar, sí!! jejeje