dimecres, 25 de juny del 2008

Demà, per Madrid.

Demà per temes de feina aniré a Madrid. La gent de SAP fa una xerrada sobre la nova normativa de contractació i m’han assenyalat amb el dit perquè hi vaig. Imagino que ser el que porta aquest tema ha decantat la balança cap a la meva persona. Ara mateix m’acaben de confirmar els bitllets. Aniré amb AVE. Per fi entro al fantàstic món de l’alta velocitat sobre rodes!! Deixo enrere els 80 km/h de les Rondes i primera corona de l’àrea metropolitana, la meva curta experiència amb el bicing on segur que no vaig agafar més de 20 km/h, i les continuades arrancades i aturades del metro barceloní.

Hauré de matinar. El tren surt a dos quarts de set de l’estació de Sants. Farà mal sentir el despertador tant d’hora i més després de la festa major del dissabte a Vernet i la celebració de la revetlla de Sant Joan. Ja us faré cinc cèntims de com ha anat per les espanyes. Segons m’han dit els que hi entenen, són gent normal com nosaltres, amb les seves virtuts i els seus defectes, però no entenen el català. Així doncs, que hauré de fer el canvi de xip... i d’idioma.

Coses que intentaré fer:
a) Entrevistar-me amb el Zapatero perquè m’expliqui allò dels 400 euros.
b) Provar el mític entrepà de calamars.
c) Fotrem les botes a l’esmorzar que ens donaran a la conferència, que espero que sigui esplèndid i abundant.

Coses que segur que no faré:
a) Visitar el museu del Reial Madrid. Un de per aquí m’ha recomanat que, com sóc abstemi (o això és el que diu ell), que no hi vagi perquè només que veuré copes, no com al museu del Barça.
b) Colar-me al metro com vaig fer fa molts anys quan vaig anar a veure al Santiago Bernabéu la final del Barça contra el Betis que vam guanyar 3-2 (recordo aquell xut de l’Amunike que sortia fora de banda i que aquell traïdor portuguès del qual no en diré ni escriuré mai més el nom i que comença per F... va aconseguir rematar dintre de la porteria). Van venir dos agents de seguretat darrere nostre perseguint-nos perquè abonéssim l’import del bitllet. Quin mal tràngol!! En descàrrega nostre diré que ho vam fer perquè no hi havia ningú a les taquilles i la màquina expenedora no acceptava els bitllets de mil pessetes.
c) Anar a la plaça de Colon a veure el partit d'Espanya contra Rússia.

Si algú vol que li porti algun record que m’ho digui. Les propostes són: una reproducció en petit de la Puerta de Alcalà, una samarreta de “Recuerdo de Madrid”, una flamenca amb vestit de faralaes o un toro d’aquells amb les banderilles clavades per posar damunt el televisor.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi, crec que lo del toro per sobre la tele ja no es porta, ara amb les de plasma està dificil i malgrat la SUPER-MEGA-CRISIS sembla q tot déu la te plana.

Bon viatge !

Jordi ha dit...

Gràcies!! Tens raó. Jo es que encara tinc aquell televisor amb curves que hi cap una planta a sobre!!

Anònim ha dit...

A mi em faria por anar a les espanyes si aquí gairebé no m'entenen imaginat allà!!!

Eloy ha dit...

Les vegades que he anat a Madrid m'han tractat de conya.
Quin souvenir? Vés a beure unes canyes a la Plaça Santa Ana. Encara posen tapa en alguns llocs (no en tots) no com aquí que som una colla de garrepes . A La Moderna estaven molt bé.
També pots anar a veure el lloc on el Mochuelo sortia a veure la gent, la plaza de oriente i cagar-te en la .... Et quedes de meravella quan ho fas. Si et fas una foto, fantàstic ;)

Luigi ha dit...

No seré gaire original: agafa les sabatilles de córrer i dona't una volta pel Retiro

I després fas la crònica, of course

Jordi ha dit...

Alba: espero arribar sa i estalvi. Si a les 20:00h no he passat per casa teva comença a preocupar-te!!

Eloy: em sembla que tant de temps per fer turisme no tindré!! La presentació acaba a les 13:00h i el meu tren surt a les 17:00h.

Luigi: El problema és que potser amb la pudor a suat no em deixen pujar a l'AVE per tornar a Barcelona!

Eloy ha dit...

Coi això és un visto i no visto

Jordi ha dit...

D'això se'n diu veure el que a ells els interessa: feina i prou!!