dimarts, 16 d’octubre de 2012

El somni d'un que és viu i escriu (primera part): el somni.

NOTA: La més remota semblança del títol del post a l’obra “El somni d’una nit d’estiu” és pura veritat!


Ei! ... Ei tu!


Qui, jo?


Sí, tu, corre, desperta!


Estic dormint?


Sí! L’Assumpta t’acaba d’avisar per mail: has guanyat el primer premi al C@ts divertit!


Com dius? No pot ser!


Que sí, que sí! T’ho prometo! (creuament de dits formant una creu i petoneig)

Llavors m’has enganyat, no estic dormint, estic somiant!


Bé, sí, però no... vull dir que estàs dormint i t’has de despertar!


I tu qui ets?


El teu jo interior blocaire manifestat en forma del teu jo interior blocaire manifestat en forma del teu jo interior blocaire manifestat en forma...


Prou!


Gràcies, havia entrat en un bucle! De vegades em passa i no sé com sortir-me’n...


Però a veure, m’ho estàs dient a mi, que mai em toca res?


Bé, aquest any no et pots queixar...


Tens raó: vaig guanyar la porra de l’Assumpta, ahir em va tocar un euro a la primitiva (allò que li’n diuen reintegrament) i ara això!


Doncs va, ràpid, lleva’t, no veus als senyor d’aquí fora de la pantalla?


No?


Fixa-t’hi bé!


Ah, sí, sí, és veritat!


Doncs estant esperant impacients refrescant dia i nit amb l’F5 l’internet explorer que els donis les gràcies i tot això que es sol fer just al moment que donen el premi i que tu no has fet perquè tornaves molt de nit en avió de La Palma de Gran Canària on has anat a fer una carrera de muntanya de vuitanta-quatre quilòmetres...


Coi, que això ja m’ho conec! Vaig arribar el diumenge a les dues del matí a casa i el dilluns vaig estar malalt. M’ho sé de memòria.


Doncs va, espavila i comença amb el discurs!


I lentament va començar a obrir els ulls...

Continuarà...

Mentre dura l'espera i perquè aquesta no es faci gaire llarga i feixuga, la Banyera us convida a uns minuts musicals. Perquè s’esdevinguin minuts i no segons, sisplau, preguem que quan s’acabi el vídeo es torni a polsar el botó de play. Moltes gràcies.

12 comentaris:

òscar ha dit...

cats requetemerescut per un blog i un blocaire requetedivertits. hedit!

ara ... peta-ho a la cruz de tejeda :)

Garbí24 ha dit...

encara que sigui jo el qui et va al darrera amb segon lloc.....mooooooltes felicitats, el poble ha parlat.
Espero que a La Palma fotessis una bona correguda....ai volia dir cursa.

MBosch ha dit...

Com a disculpa perquè em vaig perdre els capítols de l'"això d'aquí", em comprometo a seguir aquest somni. Aviam com segueix tot plegat. Ah, i moltes felicitats pel premittt!

Sílvia ha dit...

Moltes felicitats a tu i a la banyera!!!

sa lluna ha dit...

MOLTES FELICITATS JORDI!!
per molts anys poguem seguir compartint somriures amb tu.

Ja porto dos "bis", ho deixo una estoneta fins que hagi sopat ;)

Aferradeta!

Anònim ha dit...

o sigui que et consideren el blocaire més divertit de la catosfera... quines coses, no?

NOTA: La més remota semblança d'enveja és pura veritat!

Sergi ha dit...

Quin paio. Per 84 quilòmetres de no res es perd la gala de c@ts? Això és tenir poca vergonya. Però bé, felicitats pel premi, i per moltes banyeres d'aigua freda més.

Anònim ha dit...


FLICITTATS!!!

A tu per el primer premi i a l'Assumpta per el segon premi

Mama Jordi

Carme Rosanas ha dit...

Moltes Felicitats, Jordi!

Assumpta ha dit...

Ostres, menys mal que el teu "jo interior blocaire" t'avisa dels correus!! És un "jo interior blocaire" molt eficaç!! ;-))

No m'estranya que tornessis mig malalt després d'anar a fer una cursa de 84 Km. Fas unes coses molt rares :-DDD

Però bé... ENHORABONA PEL PREMI!!! ;-)))

Seguirem llegint a veure què més passa... :-P

Jordi ha dit...

Nova excursió preparada a la cruz de Tejeda òscar. Inscripcions obertes únicament per blocaires decidits! Moltes gràcies!

Venint d'un crack com tu joan gasull és tot un honor. Moltes gràcies! Ara a descansar de la correguda!

Moltes gràcies MBosch! Quedes totalment disculpat!

La Banyera i un servidor t'ho agraïm de tot cor Silvia. Moltes gràcies!

Moltíssimes gràcies sa lluna. Malgrat que moltes vegades manca temps i no publico tant com m'agradaria, paraules com les teves fan que treure temps d'on sigui es converteixi en quelcom obligat. Aferradeta!

Doncs això sembla pons007. Ara, que la cosa ha estat molt igualada. Hi ha molt de nivell i tots els participants s'ho mereixien... menys vostè! :-)

Home XeXu, que a l'avió no et deixen tenir el mòbil obert i a tanta alçada no hi ha cobertura! Moltes gràcies i prometo fer penitència, la que els organitzadors dels premis C@ts m'imposin!

Moltes gràcies Mama!

Gràcies Carme!

El meu jo blocaire Assumpta té nom, i es diu ifon que em xiva dels correus! Moltes gràcies i realment tot això no tindria sentit sense tots vosaltres, de veritat!

Maria Lucia ha dit...

Gracias por esta hermosa publicación y realmente ha estado haciendo grandes cosas con su blog. ¿Alguien aquí sabía que los científicos médicos han descubierto una nueva forma de combatir el sida del VIH usando a un hombre llamado dr itua? Mi nombre es María Lucía de California. Vi un comentario en blogs positivos y me encantaría contarles a todos cómo mi estado cambia a negativo y me curé, y ahora soy un testigo vivo de eso y creo que es una pena para mí si No comparto esta hermosa historia con otras personas infectadas con este virus mortal. el vih ha estado presente en mi familia, perdí a ambos padres a causa del vih. y es tanto el dolor que no he podido superar. Como todos sabemos, médicamente no hay solución para esto... y los medicamentos son muy caros... así que alguien me presentó a un médico de hierbas en África, tenía un trabajo que ejecutar allí, así que me tomé el tiempo para ver cómo estaba. él todas mis pruebas y resultados. Yo ya estaba desorganizado con el vih y ya me estaba pasando factura..
Había gastado miles de dólares, así que decidí probarlo. Aunque no creía en ello, ¿solo lo intentaba por frustración? y después de 14 días me dijo que me hiciera un examen médico. y no vas a creer que 5 medicos diferentes confirmaron que soy negativo..fue como un sueño, nunca crei que el vih tuviera cura..ahora soy negativo, soy un testigo vivo..no se como gracias a este hombre? Solo quiero ayudar a los demás en todo lo que pueda. Me uní a muchos foros y publiqué estos testimonios y muchas personas enviaron correos electrónicos y llamaron a este hombre por teléfono y después de 14 días todos confirmaron que eran negativos. Las noticias de la BBC lo tomaron en vivo y todos lo vieron y ahora está en los periódicos y revistas que existe una cura a base de hierbas para el VIH y todo con la ayuda de este hombre, si desea tomarlo o no. Dios sabe que hice lo mejor que pude . Aproximadamente 28 personas han sido negativas confirmadas a través de la cura herbal de dritua y me envían correos para agradecerme después de que han sido confirmados negativos, este hombre es real... no pierdas esta oportunidad, el vih es un virus mortal. deshacerse de él ahora. si hay alguien que tiene un problema similar y todavía está buscando una salida, su correo electrónico sigue siendo drituaherbalcenter@gmail.com o llámelo o envíele un whatsapp al +2348149277967 doctor itua también puede curar la siguiente enfermedad:- vih/sida, herpes, cáncer, als,hepatitis b,diabetes o visite su tienda de hierbas https://drituaherbalcenter.com/shop/
gracias moderadores