dilluns, 2 de febrer del 2009

Enèsima remuntada.

Tornant cap a casa pensava que aquest Barça ni volent, perd. I per què? Doncs perquè són bons perquè sí! Tenen tanta qualitat i estan en tal estat de gràcia (potser degut a aquells angelets del blog de l’Assumpta) que jugant només un quart d’hora són capaços de remuntar un gol en contra (de penal... molt justet). El que l’equip contrari no pot fer, si vol treure un empat i no perdre, és marcar-li un gol al Barça. I per què? Doncs perquè si reben un gol es piquen i van a guanyar. I això és el que ha passat. Un Barça bastant mediocre (amb Messi a la banqueta) s’ha dedicat a controlar el partit, tenir la possessió, però a no xutar entre els tres pals (durant la primera part i fins que ha marcat el primer gol). I evidentment, si no xutes, no marques. Però ah!, quan Guardiola li diu a Messi que entri i aquest apareix a escena, quan el Déu terrenal s’enfunda la samarreta, es lliga les botes i trepitja la gespa, tot fa un tomb inesperat (o esperat, depèn de com ho mirem). I ell solet, amb dos golets (el segon, el gol 5.000 del Barça en Lliga) dóna la volta al marcador i fa que el Barça s’emporti els tres punts al sarró. Així de fàcil...

Si Berd Schuster fos l’entrenador del Barça (que ni ho vull ni ho desitjo, Déu –el de dalt no Messi – me’n guardi) o si aquest arbitratge l’hagués rebut el Madrid quan l’alemany s’assentava a la banqueta crec que s’hagués preguntat més de vint vegades “¿De dónde es el árbitro?”. I és que aquest home, igual que són bons els jugadors del Barça perquè sí, ell és dolent perquè sí. Necessita urgentment, sota el meu modest parer, un curs accelerat CCC d’arbitratge de primera divisió (sobretot incidir en l’apartat de què és i què no és targeta). Ah!! I a la nevera un mes també. I si segueixen així, a aquest pas els del comitè d’àrbitres hauran de comprar un xalet adossat de neveres perquè la que tenen se’ls omplirà a marxes forçades. Trist, però real! No ha tingut criteri a l’hora de treure targetes. El Barça ha acabat amb Márquez i Piqué expulsats, que no dic que no ho sigui, però que el Racing hagués també hagut d’acabar amb algun jugador menys, i no ho ha fet. Però tant se val. Com he dit abans aquest Barça guanya amb nou, amb deu o amb onze jugadors. Perquè són bons perquè sí! I que consti que no he insinuat, que ho podia haver-ho fet, una possible mà blanca al comitè arbitral...

I seguint amb les comparacions amb l’equip de la capital, us diré que aquest Barça em recorda aquell Madrid de fa anys que el veies i pensaves: “Avui sí que perden!”. I rebent un gol i tot en contra, sempre acabaven remuntant i guanyant. I això fa ràbia. Molta ràbia. I per tant, ara a la capital deuen estar rabiant. I això m’agrada, què voleu que us digui. Sincerament, aquest partit d’avui crec que ha estat clau cap a aconseguir el títol de Lliga. Un camp bastant difícil, i la prova superada. I els rivals veient impotents com facin el que facin, aquest Barça no afluixa. I això, anímicament, és molt dur.

EN POSITIU.
Messi, Messi i Messi. Quin crack!! És impressionant com canvia l’equip quan ell és sobre el terreny de joc. I això encara s’accentua més si entra des de la banqueta, ja que descansat fa encara més entremaliadures. Crec que passaré a dir-li M per no escriure tantes vegades el seu nom, que el teclat té ja gairebé esborrades la ema, la e, la essa i la i.

La remuntada, enèsima ja aquesta temporada. Espectacular!!

EN NEGATIU.
Els seixanta-cinc primers minuts (fins al gol de Messi) on el Barça crec que no ha jugat a res.

L’entrada que fa Alves sobre Moral que li doblega el turmell i el lesiona. Si reclamo que no vull que amb Messi li facin entrades fortes, tampoc ho vull amb altres jugadors. Ah!! I no crec, ni molt menys, que Alves hagi anat amb mala intenció!

Per si no ha quedat clar, l’àrbitre.

16 comentaris:

òscar ha dit...

en negatiu: tot i que sembla que socis i patitzants defugim parlar de messidependència, crec que l'equip perd moltíssima pegada quan ell no hi és.
sols faig que posar espelmes i ciris de tota mena perquè el crack argentí no es constipi.

Jordi ha dit...

Tens raó. Hi ha Messidependència! Però és clar, estem parlant del millor jugador del món. Això s'ha de notar, no?

Eloy ha dit...

Preferiria que no es notés tant la Messidependència, però què hem de fer? Messi és Messi.
Estava escoltant el partit a la SER i la divisió mediàtica Brunete anava resant quan encara hi eren a 0 perquè deien que al Barça encara no li havien xiultat un penal en contra aquesta temporada a la Lliga. I vés per on, va caure el penal.

EN POSITIU:

Tot Madrid somiant en la remuntada (es veien no a 9 punts sinó a 6 perquè donen per fet que guanyaran al Bernabéu) i es van fotre. Al loro, que n'aprenguin!

EN MOLT NEGATIU:

La defensa en quadre. Davant l'Sporting es perfila Víctor Sánchez, Cáceres, Abidal, Sylvinho. La veritat em fa una mica de por.

Albert ha dit...

Jo penso que no és bo que hi hagi tanta Messidependència. És un crack, però si es lesiona (com passa cada any), no tenim cap suplent de garanties (Hleb, Bojan, Pedro,...). Potser un d'aquests pot jugar al seu lloc 4 o 5 partits, però no més.

Realment feia molt mal veure com el Madrid remuntava sempre els partits. Ara els toca a ells gaudir de l'espectacle culer.

L'entrada d'Alves va ser criminal, però no la va fer volent.
Força Barça!

ddriver ha dit...

de pena l arbit,gran Messi i gran equip,estem fent la segona pretemporada sense perdre partits

Anònim ha dit...

Bé aquesta vegada no discutirem estic d'acord amb el teu post al complert. El Barça ahir va jugar fluixet fins que va sortir Messi i va possar la màgia que necessitava l'equip per ficar els gols. Messi està imparable i juga un nivell per sobre de la resta.

En quant a l'arbitre doncs això, pitjor impossible, es va equivocar en el que va pitar i tambén en el que no va pitar, un desastre ....

Una abraçada

Assumpta ha dit...

Uaaaaaaaaaaaaaaau!!!!

M'encanta aquest article!! jajaja m'has fet riure tant que et perdono totes les paraules de verificació que m'has fet inventar... vull dir... investigar jaja

Sóc al despatx (sí, en teoria comencem a currar a les 17:00 jeje i ara aprofito) i no he pogut evitar entrar i comentar i ensenyar-li al meu marit (que curro amb ell, pobre) que sortien els meus angelets!!! (jo, per si un cas, els he deixat fixos a la barra lateral del blog)

Avui escoltava per la ràdio... "Depenem de Messi? Bé doncs, val... doncs si el tenim, per què patir? jaja El problema seria dependre d'algú que no tenim" :-))

Guai el si no xutes no marques de Robert :-))

I SI!!! empipa molt quan creus que el màxim rival perdrà i al final acaba guanyant (jajajaja risa malèvola) :-)

Oeeeeeeeeeee oeeeeeeee

Alex. ha dit...

Messi no és argentí, Messi és un Selenita!!!

alba ha dit...

i puyol pobre que no va poder jugar? i això que ja està curat eh!!

Jordi ha dit...

Eloy: Això de la divisió Brunete de Madrid no em fa molta bona espina. Però és clar, sent la SER... No hase falta desir nada más. Sincerament m'hagués agradat escoltar-los quan Messi fa el segon. D'orgasme, segur!!

Albert: Estic d'acord, però com es pot substituir el millor jugador del món? Crec que és insubstituible!
Estic amb tu també amb l'entrada d'Alves. He sentit que després del partit va trucar al Moral per disculpar-se.

ddriver: Si aquest és el bache famós, beneït sigui!!

Silvi: Doncs no hay nada más que desir...

Assumpta: doncs tens tota la raó, si el tenim, perquè no aprofitar-lo? Seria una tonteria, no? La dependència sempre és dolenta, però és que quan un és el millor...
M'afegeixo: oeoeoeoeeeeeeee

Alex: Estem parlant d'una "es una variedad del mineral yeso en forma de cristales transparentes o de masas cristalinas.
"? Ho he buscat al google...

Alba: No, encara no està curat!! Li queda una setmana!! No vulguis que es trenqui!! Pobre!!
No comencis a revolucionar a la gent, que ens coneixem...

Alex. ha dit...

Selenita, en la seva segona entrada. Un èsser únic... volia dir!

Jordi ha dit...

Ah!! Sí, sí, alguna cosa d'aquestes ha de ser, perquè terrestre no ho és. Ah!! Entraria a la definicó aquella teva d'éssers fantàstics del costumari!

Assumpta ha dit...

He pensat en això "eMESSIma remuntada" jeje

Jordi ha dit...

Ohh!! Boníssim!! Sí senyor!! I a més de veritat, perquè gairebé totes les remuntades les protagonitza ell. Pel proper titular et truco... jejeje

Alba ha dit...

Sense paraules, jo ja veia el partit m´ñes perdut que l'aigua i als de Madrid saltant d'alegria quan Messi va donar una mica d'esperança perla remuntada. La veritat es que es mereixia entrar en la història del Barça per haver marcat el gol 5.000, però aquest no hauria arribat si no fos per l'ajuda de toto l'equip.
Salutacions

Assumpta ha dit...

Jajajaja de res, de res... què no faria jo pels membres del meu equip de Trivial? :-)