divendres, 25 de gener del 2008

Només va faltar el gol.

Ahir vam tornar, després d’uns quants partit de no anar-hi, al territori barça o al nostre Camp Nou particular quan juga l’equip blaugrana: el bar Antibiòtic. Aquesta vegada van afegir-s’hi el Toni i el Jordi, així que vam estar acompanyats i vam poder-la fer petar. Abans de començar el partit, discutint a la taula teníem clar el que el Barça havia de fer: aguantar el zero a zero (inclòs un gol en contra no seria dolent) o, com el partit d’anada contra el Sevilla, intentar marcar un golet. I sembla que les coses van anar tal i com havíem planejat. O potser encara millor, ja que a part d’empatar a zero, ens vam emportar una molt bona imatge de l’equip. M’atreviria a dir que el Barça va jugar el millor partit de la temporada a fora de casa, que ja és dir!! I més tenint en compte que a les baixes ja conegudes de Samuel Eto’o, Ronaldinho (que està de pretemporada), Abidal i Yaya Touré, s’afegia a última hora la de Carles Puyol, que patia un refredat.

La primera part va ser ensopida, amb un Barça que el primer quart d’hora va mostrar-se molt seriós, però amb un Vila-real que va anar de menys a mes i va complicar la vida en alguna que altra ocasió a Víctor Valdés. Perquè us imagineu el que va ser la primera part, el noi que teníem assentat a la taula del davant a la mitja part va comentar-nos que li havia donat temps de llegir tot el diari.

La segona part ja va ser una altra cosa (ho escric encara amb la ressaca d’haver-la gaudit amb intensitat): vibrant amb un Barça que va embotellar al Vila-real a la seva àrea i no el deixava quasi respirar (és cert, però, que el contrari també va gaudir d’alguna ocasió, però molt poques). Les oportunitats s’anaven succeint a la porteria de l’equip rival: Iniesta, Bojan ... I amb un Messi que va entrar a la segona part substituint Giovani, va encarar els contraris amb la seva velocitat endimoniada i els seus bons regats (va ajudar-se amb la mà per intentar marcar un gol, cosa que li va suposar la tarjeta groga). El Barça jugava ràpid, tenia la possessió de la pilota i tenia el partit totalment dominat. Com a tot a la vida sempre hi ha un però, aquest va ser la manca de punteria i el premi merescut: el gol.

EN POSITIU.
La bona imatge que ahir va donar l’equip i que esperem que no sigui només flor d’un dia (un paloma no hace verano, que deia Johan Cruyff)

Tant que critico a Giovani sempre, diré que ahir no va fer un mal partit. Potser el Camp Nou l’hauria de xiular més per fer-lo reaccionar...
El bon partit de Víctor Valdés amb un parell de parades de molt de mèrit. Nosaltres també tenim el nostre Casillas particular...

Segon partit de Messi com a suplent, cosa que fa pensar que el proper Rijkaard ja s’animarà a fer-lo saltar de titular amb l’onze inicial.

EN NEGATIU.
L’empat a zero (un resultat perillós), i tot per decidir a casa. De totes maneres si el Barça juga igual a l’estadi, no tindrà problemes per passar d’eliminatoria.

En conseqüència, la manca de punteria de la davantera blaugrana.

6 comentaris:

Alba ha dit...

Bon resum del partit; la veritat es que qualsevol sel dos equips podia haver marcat.
Ara toca que el Camp Nou decideixo qui és el semifinalista. El Barça haurà de sortir concentrat, pero a buscar el partit amb dos gols. Un gol del rival complicaria molt les coses.
Salutacins

Jordi ha dit...

Potser a hores d'ara el rebre un gol no em preocupa (la defensa està molt segura). El que realment és preocupant és el que li costa marcar un gol al Barça!!

Jordi.

karli ha dit...

Hola Jordi, la veritat es que nomès va faltar el golet, però els dos porters es varen sortir!!!
El que no tinc tant clar es si això durarà molt o nomès ha estat aquest partit i ja està!! no se,d'aquesta colla hem començo a creure poques coses...
Vinga una salutació desde Premià i endavant barça!!!!

Fran ha dit...

Jordi, tens raó: si el Villarreal comença marcant, crec que podreu remuntar bé, ara, si es tanca bé darrere i van passant els minuts, encara us podria donar un ensurt. Sort!

Anònim ha dit...

Doncs a mi el gol em va agradar, el messi ho va fer amb tota la gràcia del món!

Jordi ha dit...

Karli: Com tú, jo tampoc ho tinc molt clar que duri gaire. Ja veurem el partit contra el Bilbao com surten de motivats.

Fran: Gràcies!! Serà un partit d'aquells que tocarà patir, i més que contra el Sevilla al partit de tornada.

jo, una altra vegada: jejeje ja ho sé, però el futbol es juga amb el peu, no amb la mà!!